Apartmani Vukomanović :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Vukomanović

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
apartmanivukomanovic@gmail.com

Telefon: +381 63 392 675

Pogodnosti

Apartmani se nalaze u blizini centra Zlatibora
Prostrano zajedničko dvorište sa letnjikovcem
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa kablovskim kanalima
Centralno grejanje
Besplatan bežični internet
Besplatan parking u okviru dvorišta

Apartmani Vukomanović, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Vukomanović nalaze se na savršenom mestu, na jednoj od srpskih omiljenih planina, Zlatiboru, nedaleko od centra, a opet okruženi mirom, tišinom i ušuškani u planinsku atmosferu. Do zlatiborske pijace ima samo 300m, kao i do autobuske stanice, dok su sky liftovi udaljeni svega 150 metara.

Dvorište apartmana Vukomanović okruženo je bujnim zelenilom, ukrašeno cvetnim vrtom, kao iz 1001 noći, dok će brižno pokošena trava leti rado ugostiti bose dečje nogice. I odrasli će moći da uživaju na nekoliko mesta za sedenje u okviru dvorišta, a naročito u letnjikovcu. U dvorištu se nalazi i česma, tako da se naši gosti mogu u svakom trenutku osvežiti hladnom vodom.

Studio za 2 do 4 osobe

Udobnost, komfor i dobar ukus reči su koje najbolje opisuju četiri studija Vukomanović, koja će predstavljati savršen smeštaj bilo za romantičan par, bilo za porodice ili grupe prijatelja koji su rešili da planinskim lepotama posvete svoje dragoceno vreme.

U svakom studiju postoje po dva kreveta ili kauča na razvlačenje, za po dve osobe, obučena u kvalitetnu i mekanu posteljinu. Kraj njih su stočići, lampe i sve one sitnice koje jedan smeštaj čine ugodnim, uz, naravno, dovoljno mesta za odlaganje odeće.

Pored spavaćeg dela, svaki studio ima i prijatnu trpezariju, kao i potpuno opremljenu kuhinju sa sudoperom, frižiderom, šporetom sa ringlama i rernom i svim ostalim elementima neophodnim za pripremu obroka i obedovanje. U sklopu svakog od studija nalazi se i moderno, lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom.

Gostima svih studija na raspolaganju su brojni kablovski kanali na TV-u, kao i mnogobrojni sadržaji dostupni zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu. Ulaz u svaki studio je zaseban, a grejanje će tokom hladnijih meseci obezbediti prijatnu temperaturu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: apartmanivukomanovic@gmail.com
• Apartmani Vukomanović
posetiocima su na raspolaganju tokom cele godine, a oni koji dođu kolima moći će bezbrižno da ih ostave na besplatnom parkingu u okviru dvorišta.

Apatman za 2 do 5 osoba

Parovi, porodice ili prijatelji koji iznad svega cene komfor i autentični ambijent planinskog okruženja, obradovaće se kada pogledaju jedan od dva smeštaja u okviru apartmana Vukomanović, koji će, sasvim sigurno, zadovoljiti i najsitnije želje.

U obe spavaće sobe, pored svih onih sitnica koje jedan smeštaj čine ugodnim, noćnih stočića, garderobera i lampi, postoji po jedan veliki, bračni i po dva zasebna kreveta. U dnevnoj sobi se, na kauču na razvlačenje, po potrebi može smestiti još po jedna osoba.

Tu su i klub stočići, TV sa kablovskim kanalima, a u sklopu dnevnog boravka oba apartmana, smeštena je i prijatna trpezarija, zajedno sa potpuno opremljenim kuhinjama koje sadrže sudoperu, frižider, ringle kao i sve ostale elemente neophodne za pripremu obroka i obedovanje. U sklopu oba apartmana, takođe, postoje moderna i lepo uređena kupatila sa tuš kabinama.

Gosti mogu uživati u nekom od sadržaja zahvaljujući dostupnom besplatnom bežičnom internetu, ali svakako da je bolja preporuka da se slade prizorima iz prirode, zelenilom i ptičijom pesmom u kojoj mogu uživati sa svojih terasa.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: apartmanivukomanovic@gmail.com
• Apartmani Vukomanović
posetiocima su na raspolaganju tokom cele godine, a oni koji dođu kolima moći će bezbrižno da ih ostave na besplatnom parkingu u okviru dvorišta.

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments