Apartmani Tofilović :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Tofilović

Vrsta: Vila

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
mtofila@yahoo.com

E-mail 2:
mtofilovic@gmail.com

Sajt:
zlatnibor.wix.com/apartmanizlatibor

Telefon: +381 31 845 443

Mobilni: +381 62 120 01 02
+381 62 830 46 99

Pogodnosti

Centar Zlatibora je 200 metara udaljen od apartmana
Blizina zatvorenog bazena
Dvorište daleko od puta, pogodno za igru dece
Terasa u svakoj smeštajnoj jedinici
Kablovski LCD TV
Grejanje na struju
Kuhinja sa sudoperom, frižiderom, ringlama
Besplatan bežični internet
Besplatan osvetljeni parking za goste

Apartmani Tofilović, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Tofilović nalaze se u okviru naselja Đurakovac, na samo 200 metara od centra srpske planinske lepotice Zlatibotra. Takođe, na samo 20 metara je i posebna pogodnost, privatni bazen sa slanom i mlakom vodom koji je tokom letnje sezone otvorenog tipa. U okolini se nalaze restorani Miris dunja, Park i Kneginja. U blizini su i ski staze, šetačke staze i brojni sportsko – rekreativni sadržaji.

Bajkovitom šumom okruženo dvorište apartmana Tofilović nalazi se daleko od puta, tako da je pogodno za igru dece i sopstveno uživanje. U dogovoru sa domaćinima, gostima se može omogućiti prevoz i organizovani obilazak planine. Posetiocima koji dolaze kolima, na rasppolaganju je i besplatan parking, koji je noću osvetljen. Smeštaj dragi gosti u našim apartmanima mogu potražiti tokom cele godine.

Studio za 2 osobe

U sklopu apartmana Tofilović, nalazi se jedan studio za dve osobe, kao stvoren za mirno i spokojno uživanje romatničnog para u zimskim čarolijama. U studiju je smešten francuski ležaj, raspolaže trpezarijom i kuhinjom sa sudoperom, frižiderom, ringlama i posuđem neophodnim za pripremu obroka i obedovanje. Tu je i kupatilo sa tuš kabinom, a gosti mogu svoju jutarnju kaficu ili večernje vino popiti na svežem vazduhu, okruženi zimzelenom šumom, na terasi sa garniturom za sedenje.

Posetioci svih naših smeštajnih jedinica takođe mogu uživati u mnogobrojnim kablovskim kanalima na LCD TV-u, ili u nekom od sadržaja koje omogućava korišćenje besplatnog bežičnog interneta, a u hladnim zimskim mesecima grejanje i prijatna temperatura su obezbeđeni.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: mtofila@yahoo.com

Apatman za 4 osobe

Tri apartmana u okviru vile Tofilović, namenjena su za udoban odmor porodice ili grupe prijatelja, koji su rešili da zimske uspomene sa odmora na jednoj od srpskih najlepših planina kreiraju zajedno. Raspolažu ukusno uređenim spavaćim sobama, sa francuskim ležajem, noćnim stočićima i garderoberima. Tu je i komforna dnevna soba, sa sofom koja se po potrebi može razvući i omogićiti udobno mesto za spavanje za još dva gosta. U njoj se svi mogu okupiti i uživati u zajedničkom druženju. LCD TV ima mnogobrojne kablovske kanale, a svim gostima obezbeđen je i besplatan bežični internet.

Posebnu čar uživanju, naročito tokom letnje sezone, daće terasa sa garniturom za sedenje i čist vazduh, te opuštajuće okolno zelenilo. Sastavni deo dnevnog boravka je i kuhinja sa trpezarijom, a opremljena je frižiderom, ringlama, sudoperom, kao i svim ostalim elementima neophodnim za pripremu hrane i obedovanje. Tu je i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom. Gosti ne moraju da brinu o temperaturi unutar apartmana, budući da je obezbeđeno grejanje na struju.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: mtofila@yahoo.com

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5 apartman6

Apartmani Tofilović

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments