Apartmani Svetlica :: Bačka :: Bački Petrovac

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Svetlica

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Bački Petrovac, Bačka

E-mail:
apartmani.svetlica@gmail.com

Sajt:
www.apartmanisvetlica.wix.com/svetlica-apartmani

Telefon: +381 21 781 848

Mobilni: +381 62 9766 859

Pogodnosti

Apartmani se nalaze 300 metara od centra Bačkog Petrovca i 3 km od akvaparka “Petrolend”
Supermarketi, kafići, restorani u neposrednoj blizini (oko 100m)
Dvorište sa letnjikovcem
Montažni bazen prečnika 5 metara s a dubinom od 1,2 metra
Privatna terasa ispred svakog studija sa baštenom garniturom
Klima uređaj i centralno grejanje
Krevet za dete, uz zahtev
Čajna kuhinja
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan zatvoreni parking u dvorištu

Apartmani Svetlica, Bački Petrovac slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Svetlica nalaze se u samom srcu Bačkog Petrovca, tek nešto više od 100 kilometara od Beograda i samo 20-ak kilometara od Novog Sada. Veliki akvapark „Petrolend“ nalazi se 3 kilometra od našeg smeštaja, a u neposrednoj blizini naći ćete i supermarket, nekoliko izvrsnih restorana i kafića. Takođe, do gradske promenade deli vas samo nekoliko minuta šetnje.

Apartmani Svetlica okruženi su svojim zelenim dvorištem u kome se nalazi veliki letnjikovac i otvoreni montažni bazen tokom leta, pa tu možete uživati u lepom vremenu i sunčanju. Svi gosti koji kod nas dolaze sopstvenim prevozom, mogu računati na zatvoreni parking u dvorištu.

Studio za 2+1 osobu

Naš kompleks sadrži pet studija koji su idealni za nerazdvojna društva, romantične parove ili male porodice. Studiji su prijatni i mirni, svaki sa zasebnim ulazom, klima uređajem i centralnim grejanjem, što ih čini odličnim izborom u bilo koje doba godine. Uz to, veoma su šarmantni, opremljeni nameštajem od prirodnih materijala i dekorisani vedrim bojama.

Četiri studija imaju po dva pojedinačna kreveta koje možemo spojiti, a jedan u svom sastavu sadrži veliki kraljevski ležaj. Takođe, zahvaljujući prostranosti, u sve studije možemo uneti dodatni ležaj ili dečiji krevet, ukoliko je u pitanju porodica. Sastavni deo svakog studija je čajna kuhinja sa frižiderom i električnim čajnikom, pa ovde možete pripremiti omiljenu kafu ili čaj, i imati pri ruci rashlađeno piće.

Tu je i mala trpezarija sa stolom i stolicama, a garderobni orman, natkasne i drugi funkcionalni nameštaj omogućiće vam da se sasvim raspremite i raskomotite. Moderno opremljena kupatila su sa tuš kabinom, peškirima i toaletnim priborom, a trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz veliki LCD TV sa kablovskim kanalima.

Za sve kojima je dan nezamisliv bez omiljenih sajtova i društvenih mreža, obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija. Ispred svakog studija nalazi se i privatna terasa sa baštenskom garniturom, pa tu možete uživati u svojoj prvoj jutarnjoj kafi u divnom, aromatičnom ambijentu našeg dvorišta.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: apartmani.svetlica@gmail.com

soba1 soba2 soba3 soba4 soba5

Bački Petrovac


Na samom jugu Bačke nalazi se opština sa oko 15.000 stanovnika, po imenu Bački Petrovac. Svega 24 kilometra udaljen od Novog Sada i nešto više od 100 kilometara od Beograda, Bački Petrovac je postao jedna od nezaobilaznih vikend destinacija – kako zbog lake pristupačnosti, tako i zbog mirnog stila života, obilja kulturnih sadržaja i odlične gastronomske ponude. Bački Petrovac, ali i Kulpin, Gložan i Maglić su veoma šarmantni vojvođanski gradići i sela, a krase ih široke ulice pune zelenila, fasade ukrašene šarenim pločicama, pažljivo održavane cvetne bašte i travnjaci.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Bački Petrovac
  1. Kruno

    Vece…
    Koja je cijena smjestaja za dvije osobe?

  2. Saska

    Cijena studija trokrevetnog period 26.6 do 3.7

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments