Apartmani Sunčani breg :: Srem :: Vrdnik

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Sunčani breg

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Vrdnik, Srem

E-mail:
suncanibreg.vrdnik@gmail.com

Sajt:
www.suncanibreg.info

Telefon: +381 60 3123 444

Pogodnosti

Apartmani se nalaze u centru Banje Vrdnik
Veliko zeleno dvorište
Dečije igralište
Senik
Roštilj
Mogućnost iznajmljivanja bicikala
Sala za bilijar
Sto za stoni tenis
Restoran sa letnjom terasom
Klima uređaji
Podno i centralno grejanje
Terasa u svakoj smeštajnoj jedinici
Apartmani i studiji imaju potpuno opremljene kuhinje
Televizor
Besplatan bežični internet
Obezbeđen bespaltan parking pod video nadzorom

Apartmani Sunčani breg, Vrdnik slike i cene za smeštaj Srbija 2020

U najlepšem delu Banje Vrdnik, smešten je novoizgrađeni kompleks apartmana Sunčani breg. Vrdnik je malo sremačko mesto poznato po banji i termalnim izvorima, a smešteno je na južnim padinama Fruške gore, oko 20-ak km udaljeno od Novog Sada i 70 km od Beograda.

Apartmani Sunčani breg nalaze se na svega nekoliko minuta od samog centra Banje Vrdnik, gde je kompleks bazena sa termalnim izvorima, kao i nekoliko restorana, kafića, prodavnica i drugih turističkih usluga. Apartmane krasi i veliko zeleno dvorište koje je idealno za mališane, i kojima je na raspolaganju dečije igralište. Ovde se nalazi i senica sa lepom baštenskom garniturom za velika društva, a u blizini je i letnja kuhinja sa ozidanim roštiljem, pa se tu možete upustiti i u gurmanska zadovoljstva.

Svim našim gostima na raspolaganju je i sala za bilijar, kao i sto za stoni tenis. U okivru našeg kompleksa nalazi se i restoran sa velikom salom i letnjom terasom, a svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom, mogu računati na besplatan parking pod video nadzorom. Takođe, posetioci se poslužiti i nekim od naših bicikala.

Soba za 2 osobe

Sunčani Breg ima u ponudi četiri sobe namenjene parovima, roditeljima sa decom ili malim porodicama. Ove sobe su funkcionalne i udobne, enterijeri oplemenjeni drvenim podovima i vedrim bojama. Sve su klimatizovane i imaju podno i centralno grejanje, pa su pogodne za boravak i odmor u bilo koje doba godine.

Opremljene su francuskim ležajevima i imaju udobne fotelje sa stočićem između za dnevni odmor i potpuno opuštanje, a uz funkcionalni nameštaj moći ćete ovde da se sasvim raspremite i raskomotite. Sobe imaju i privatna kupatila sa tuš kabinom, fenom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Slobodno vreme možete provesti i ispred televizora, ili uz omiljene sajtove i društvene mreže, jer su kompleks i čitavo dvorište pokriveni besplatnom bežičnom internet konekcijom. Sve četiri sobe imaju i svoje terase sa stolovima i stolicama, pa tu možete popiti kafu u predivnom zelenilu našeg dvorišta ili doručkovati na svežem vazduhu.

Cena rentiranja sobe je 3,000 dinara za noćenje.
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: suncanibreg.vrdnik@gmail.com

Studio za 2 osobe

Ova četiri studija namenjeni su parovima ili roditeljima sa decom koji žele da uživaju u domaćoj atmosferi i potpunom komforu. Studiji su klimatizovani i imaju centralno i podno grejanje, pa su udobni i prijatni u bilo koje doba godine.

Opremljeni su prostranim francuskim ležajem i dvema udobnim foteljama sa klupskim solom, a uz funkiconalni nameštaj moći ćete ovde da se sasvim lepo raskomotite. Prednost studija je što imaju potpuno opremljene mini-kuhinje sa trpezarijom, u kojima su šporetna ploča, frižider, posuđe i escajg, pa tako možete pripremiti sebi omiljenu poslasticu, topli napitak ili neki lagan obrok.

Naravno, tu su i privatna kupatila sa tuš kabinom, fenom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Slobodno vreme možete provesti i ispred televizora, ili uz omiljene sajtove i društvene mreže, jer su kompleks i čitavo dvorište pokriveni besplatnom bežičnom internet konekcijom. Studiji imaju i svoje terase sa stolovima i stolicama, pa tu možete popiti kafu u predivnom zelenilu našeg dvorišta ili doručkovati na svežem vazduhu.

Cena rentiranja dvokrevetnog studija je 3,000 dinara za noćenje.
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: suncanibreg.vrdnik@gmail.com

Studio za 4 osobe

Porodičnom odmoru ili odmoru u nerazdvojnom društvu, namenjena su naša dva četvorokrevetna studija. Klimatizovani i sa centralnim i podnim grejanjem, ovi studiji će vam pružiti sav komfor i udobnost koja vam je potrebna za odmor i relaksaciju u bilo koje doba godine.

Opremljeni su sa po dva francuska ležaja, a uz natkasne, komode i garderobni orman, tu se možete raskomotiti i raspremiti. Njihova prednost je što imaju i potpuno opremljene mini-kuhinje sa trpezarijom, u kojima su šporetna ploča, frižider, posuđe i escajg. Sastavni deo svakog studija je i privatno kupatilo sa tuš kabinom, fenom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Slobodno vreme možete provesti i ispred televizora, ili uz omiljene sajtove i društvene mreže, jer su kompleks, kao i čitavo dvorište pokriveni besplatnom bežičnom internet konekcijom. Četvorokrevetni studiji imaju i svoje terase sa stolovima i stolicama, pa tu možete popiti prvu jutarnju kafu u predivnom zelenilu našeg dvorišta ili doručkovati na svežem vazduhu.

Cena rentiranja četvorokrevetnog studija je 4,000 dinara za noćenje.
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: suncanibreg.vrdnik@gmail.com

Apartman za 8 osoba

Naši najveći apartmani namenjeni su zajedničkim odmorima sa porodicom ili u društvu, i u njima se komotno može smestiti do osam osoba. Ovi prostrani i elegantni apartmani imaju dve spavaće sobe, sa po jednim francuskim ležajem i dva kreveta na sprat. Potpuno su klimatizovani i imaju podno i centralno grejanje, pa su izuzetno prijatni za boravak i odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba.

Komforna dnevna soba ima nekoliko udobnih fotelja za sedenje sa stočićima, a tu je i veliki trpezarijski sto sa stolicama. Na raspolaganju vam je i kompletno opremljena kuhinja sa frižiderom, šporetom, posuđem i escajgom, pa ovde možete organizovati ishranu prema svojoj meri. Moderno kuatilo je sa tuš kabinom, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti ispred televizora, ili uz omiljene sajtove i društvene mreže, jer su svi objekti i čitavo dvorište pokriveni sa besplatnom bežičnom internet konekcijom. Oba ova velika apartmana imaju i svoje terase sa stolovima i stolicama, pa tu možete popiti kafu u predivnom zelenilu našeg dvorišta ili doručkovati na svežem vazduhu, a možete se družiti i sa drugim gostima, uz stoni tenis ili bilijar koji su vam takođe na raspolaganju kod nas.

Cena rentiranja apartmana je 7,000 dinara za noćenje.
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: suncanibreg.vrdnik@gmail.com

Apartmani Sunčani breg

Vrdnik


Na južnim obroncima nacionalnog parka Fruška gora, među blago zatalasanim brdima, i blizu žuborljivih potoka, smešteno je naselje Vrdnik, koje je zbog svog izvanredno čistog i lekovitog vazduha, te zbog termalne vode i neobično lepih prirodnih karakteristika, tek nedavno, proglašeno banjom.


Pročitajte više

Srem


Srem je geografski region u Panonskoj niziji između reke Dunav, na severu i istoku, kao i reke Save do ušća u Dunav, na jugu. Tokovi ovih dveju reku po mnogo čemu određuju zanimljivu i specifičnu osobenost ove regije, čija plodna ravnica i pitome padine Fruške gore privlače ljude od najstarijih vremena. Prirodne karakteristike ovog podneblja, kao i bogata kulturno-istorijska prošlost su glavni aduti Srema kao predela neiscrpnih lepota.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrdnik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments