Apartmani Smrčak :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Smrčak

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
smrcakbb@mts.rs

Telefon: +381 31 861 403

Mobilni: +381 65 21 45 293

Pogodnosti

Apartmani se nalaze na 300 metara od hotela Omorika
Dva odlična restorana na pešačkoj udaljenosti
Sportski sadržaji u bližoj okolini apartmana
Veliko dvorište
Letnjokovac i ozidani roštilj
Kombinovano grejanje na drva i struju
Otvoreno tokom čitave godine
Zaseban ulaz ima svaki apartman
Potpuno opremljene kuhinje
TV sa digitalnim kanalima
Obezbeđen bespatan parking prostor

Apartmani Smrčak, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Smrčak nalaze se u jednom od najpitomijih delova planine Tare, u naselju Kaluđerske Bare, i idealni su za odmor u bilo kom periodu godine. Bilo da uživate u zimskim radostima ili želite da se odmorite od letnjih vrućina, Tara pravi je izbor za odmor. U našoj blizini je i hotel Omorika, kao i različiti sportski tereni, trim, pešačke i biciklističke staze namenjene ljubiteljima prirode i aktivnom odmoru.

Našim gostima namenjeno je i veliko dvorište sa letnjikovcem i ozidanim prostorom za roštilj. Najbliži restorani Apartmanima Smrčak su “Nacionalna kuća Jeremičak” i čuvena kafana “Kod Kurte”, a svega 150 metara od nas su locirane i prve prodavnice. Ukoliko dolazite sopstvenim kolima možete računati i na besplatan parking.

Apartman za 5 osoba

Ovaj lepo uređeni i udobno namešteni apartman prostire se na dva nivoa i namenjen je opuštenom odmoru porodica ili parova tokom čitave godine. Kuća se greje  na drva, uljanim radijatorima i TA pećima, pa je veoma topla i prijatna. U potkrovlju apartmana smeštena je lepa spavaća soba sa prostranim francuskim ležajem i funkcionalnim nameštajem kako biste mogli da se sasvim raspremite i raskomotite.

Na donjem nivou je dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja se može razmestiti kao dodatni ležaj. U okviru dnevnog boravka je i lepa mala trpezarija namenjena svim vašim zajedničkim trenucima, a tu je i potpuno opremljena kuhinja sa šporetom, frižiderom i posuđem kako biste uživali u hrani i zdravom apetitu koji će planinski vazduh da vam daruje. Kupatilo je moderno opremljeno, sa tuš kabinom, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom, a trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa digitalnim kanalima.

Slobodno vreme i ugodna jutra tokom leta možete provesti i u našem dvorištu, uz kafu i uživanje u predivnoj prirodi, a ukoliko budete raspoloženi za prave specijalitete, tu je i mesto za roštilj.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: smrcakbb@mts.rs

apartmanza5-1 apartmanza5-2 apartmanza5-3

Apartman za 9 osoba

Ovaj veliki apartman namenjen je velikim, zajedničkim odmorima porodica, parova i bliskih društava, a može sasvim ugodno da smesti i do devet odraslih osoba. Veoma je udoban, prostran i svetao, a greje se na drva, uljanim radijatorima i TA pećima, pa će vam biti prijatno i toplo u bilo kojem delu godine.

Prostire se na dva nivoa: na gornjem su tri spavaće sobe, dve sa francuskim ležajem i jedna sa dva pojedinačna kreveta, a u njima je i drugi funkcionalni nameštaj kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Na donjem nivou je dnevni boravak namenjen zajedničkim aktivnostima i druženju, sa lepom garniturom za sedenje, trosedom i foteljama koji se mogu razmeštati kao dodatni ležajevi, a tu je i prostrana ugaona trpezarija.

Sastavni deo apartmana je i sasvim opremljena kuhinja sa malim šporetom, frižiderom i svim posuđem koje vam može zatrebati, a ukoliko budete bili raspoloženi za dobru atmosferu i druženje, veliko dvorište pravo je mesto da raspalite roštilj i napravite piknik. Moderno kupatilo apartmana je opremljeno tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom, a u trenucima odmora i dokolice možete se opustiti uz omiljene programe, poneki film ili seriju preko TV-a sa digitalnim kanalima. Lepša polovina godine ovde donosi dosta sunca, pa jutarnju kafu možete popiti i u dvorištu, sunčajući se i družeći sa drugim gositma.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: smrcakbb@mts.rs

apartmanza9-1 apartmanza9-2 apartmanza9-3 apartmanza9-4

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments