Apartmani Sašica i Saša :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Sašica i Saša

Vrsta: Apartmani

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
vidakovicnebojsa@gmail.com

Telefon: +381 64 24 21 371

Mobilni: +381 63 70 11 002

Pogodnosti

Objekat se nalazi na 400 metara od centra Zlatibora
Maxi supermarket preko puta
Krevetac za dete (sklopiv ili prenosiv)
Centralno grejanje
Veliki apartaman im svoje dvorište (letnjikovac sa roštiljem)
Manji apartman ima terasu
Potpuno opremljena kuhinja
Peškiri i fen (veliki apartman ima i veš mašinu)
TV sa kablovskim kanalima
Veliki apartman ima dva TV-a i DVD plejer
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen besplatan parking

Apartmani Sašica i Saša, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Sašica i Saša nalaze se u centru Zlatibora, oko 400 metara od jezera, pijace i turističkog centra. Mini Maxi nalazi se u istom objektu gde i naša dva apartmana, a Odmaralište Golija i Hotel Palisad su u neposrednoj blizini. Kratka šetnja deli vas i od brojnih sportskih sadržaja, pešačkih staza, restorana i kafića, a Zlatibor se proteklu deceniju razvio kao najznačajnija celogodišnja destinacija Srbije, jednako lep i zimi i leti.

Zlatibor je i odlično mesto za izlete i istraživanja, pa možete posetiti kako crkvice i manastire, etno sela i kupališta, tako i Taru, Užice, Bajinu Baštu i Perućac. Za sve goste Apartmana Sašica i Saša koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je i besplatan parking ispred apartmana.

Apartman Sašica za 2+2 osobe

Moderno uređen, elegantan i prostran apartman Sašica, idealan je za romantična ili porodična putovanja, kao i za bliska, četvoročlana društva ili dva para koji vole zajednička putovanja. Prirodni materijali, topao parket i lepe boje ovaj apartman čine udobnim i prijatnim za boravak.

Apartman ima površinu od oko 50m2, centralno grejanje i zaseban ulaz, te će vam pružiti obilje privatnosti i mira. Intimna spavaća soba opremljena je francuskim ležajem te natkasnama i komodom kako biste se raskomotili i raspremili. Veliki dnevni boravak namenjen je ležernom vremenu i druženju, a velika ugaona garnitura može se razmestiti kao udoban ležaj za još dve odrasle osobe ili decu.

U sklopu dnevnog boravka nalazi se i odlično opremljena kuhinja sa trpezarijom kako biste uživali u nezavisnom i sasvim opuštenom odmoru, hrani i gurmanlucima. Apartman Sašica ima moderno uređeno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom i fenom. Ukoliko je potrebno, u apartman možemo uneti i krevetac za dete, a na raspolaganju vam je i pribor za peglanje.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kabovskim kanalima, dok je za društvene mreže obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. Ovaj moderni apartman ima i svoj balkon sa pogledom na panoramu Zlatibora, gde možete uživati u jutarnjoj svežini i lepim večerima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vidakovicnebojsa@gmail.com

Sašica1 Sašica2 Sašica3

Apartman Saša za 4+1 osobu

Pravi izbor za zajednička putovanja sa prijateljima ili porodicom, apartman Saša osmišljen je tako da zadovolji sve vaše potrebe za udobnim, opuštenim odmorom u čarobnoj prirodi Zlaitbora.

Apartman ima površinu od oko 65m2,  i sastoji se od dve spavaće sobe i velikog dnevnog boravka. Zaseban ulaz i odličan raspored pružiće vam visok stepen privatnosti i mira kako u zgradi, tako i u samom apartmanu. Jedna spavaća soba opremljena je francuskim ležajem, te garderobnim ormanom i televizorom, dok je druga soba opremeljena odvojenim krevetima koje, po potrebi, možemo i spojiti.

Veliki dnevni boravak namenjen je ležernom vremenu i druženju, a velika ugaona garnitura može se razmestiti kao udoban ležaj za još jednu odraslu osobu ili dete. U sklopu dnevnog boravka nalazi se i odlično opremljena kuhinja sa trpezarijom kako biste uživali u nezavisnom i sasvim opuštenom odmoru, hrani i omiljenim gurmanlucima.

Apartman ima moderno uređeno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom i fenom, a uz mašinu za veš, pogodan je i za boravak sa mališanima. Ovaj apartman odlično je opremljen, prilagođen savremenom odmoru i dužem boravku. Ukoliko je potrebno možemo uneti i krevetac za dete, a na raspolaganju vam je i pribor za peglanje.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kabovskim kanalima i DVD plejer u dnevnom boravku, dok je za društvene mreže obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. Velika prednost ovog prizemnog apartmana je direktan izlaz u veliko dvorište sa igralištem za decu i letnjokovcem koji ima ozidani roštilj, za pravo uživanje u svakom trenutku odmora.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vidakovicnebojsa@gmail.com

saša1 saša2 saša3 saša4 saša5 saša6 saša7

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments