Apartmani Rožanstvo :: Zlatiborski okrug :: Rožanstvo

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Rožanstvo

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Rožanstvo, Zlatiborski okrug

E-mail:
rozanstvoseloveselo@gmail.com

Sajt:
www.zlatiborseloveselo.com

Telefon: +381 65 31 64 422

Pogodnosti

Centralni hol sa LCD televizorom i DVD plejerom
Obezbeđen parking
Besplatan bežični internet
Potpuno opremljena kuhinja
Veliko dvorište

Apartmani Rožanstvo, Rožanstvo slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Rožanstvo nalaze se u malom istoimenom selu koje broji svega nešto manje od 500 stanovnika, smeštenom na 16 kilometara od centra Zlatibora. Kroz selo Rožanstvo i u neposrednoj blizini apartmana Rožanstvo protiče i prelepa reka Prištavica.

Banja Vapa, za koju se veruje da je pogodna za lečenje očnih i kožnih oboljenja, kao i Stopića Pećina, jedna od najlepših pećina na našim prostorima nalaze se nedaleko od Rožanstva. Ukoliko dolazite do sela automobilom možete se parkirati kod sportskog terena, preko puta kafane “Lipov cvet”. Uz sam teren nalazi se staza koja vodi do stepenica, gde se sa desne strane nalaze naši apartmani Rožanstvo. U neposrednoj blizini apartmana su i restoran, pošta, prodavnica, kao i teren za male sportove.

Apartman za 4 osobe

Za porodicu ili grupu prijatelja, apartmani Rožanstvo raspolažu jednim apartmanom za 4 osobe, pa požurite sa rezervacijom. Apartman je čist, uređen i opremljen sa stilom, što je veoma privlačno za svakog turistu. Površine je 37m², i osunčan je tokom većeg dela dana.

Apartman ima dve odvojene spavaće sobe. U svakoj se nalaze po dva standardna ležaja izrađena od kombinacije kvalitetnog drveta i najmekšeg dušeka. Svi ležajevi imaju kompletnu posteljinu, čistu i ispeglanu, u koju ćete posle dugog dana isprobavanja specijaliteta u selu Rožanstvo jedva čekati da utonete. Tu su, naravno, i lampe za ljubitelje čitanja knjiga pred spavanje.

U dnevnoj sobi, glavnom mestu okupljanja svih članova grupe ili porodice, nalazi se veliki LCD televizor pričvršćen za zid. Ovde se takođe nalazi i garnitura za sedenje u vidu troseda i fotelja, izrađena od materijala i drveta i veoma ljupkog izgleda. Na sredini je sto, a ispod TV-a nalazi se polica na kojoj možete da odložite svoje dragocenosti. Uz sve ovo, obezbeđena je i besplatna internet konekcija.

Kompletno opremljena kuhinja idealna je za pripremanje porodičnih večera ili večera sa prijateljima. Tu su dve ringle, mini frižider, kao i posuđe. U trpezariji postoji sto za ručavanje sa stolicama. Toalet je popločan, čist i nov. U njemu se nalazi tuš kabina koja je dovoljno prostrana da vam ne bude tesno i neugodno.

Boravak u ovom apartmanu košta 2000 dinara dnevno;
Cena je za minimum 2 noćenja. Ukoliko, međutim, želite da prenoćite u apartmanima samo jednu noć, cena se uvećava za 30%.
Za više informacija o cenama i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: rozanstvoseloveselo@com

Apartman za 5 osoba

Za porodicu, grupu prijatelja, apartmani Rožanstvo raspolažu sa dva veoma ugodna apartmana za 5 osoba. Apartmani su čisti, uređeni i opremljeni sa stilom. Površine od 45 metara kvadratnih, ovi apartmani puni su svetlosti koja dolazi kroz krovne prozore i u toku celog dana predivno osvetljava apartmane.

Apartmani imaju dve odvojene spavaće sobe. U jednoj se nalaze tri ležaja, a u drugoj još dva standardna kreveta, svi pokriveni čistom i mirišljavom posteljinom. Dnevnu sobu čine trosed sa dve fotelje u prelepom dezenu, izrađene od drveta. Ovde možete pogledati i svoju omiljenu seriju ili film jer se ovde nalazi i LCD TV, pa će se za svakog naći po neki dobar izbor među kanalima. Između nameštaja nalazi se stočić, idealan za društvene igre, a postoji i još jedna polica ispod televizora na kojoj možete da odložite sve one sitnice koje prave gužvu gde god da se stave. Na raspolaganju vam je još i besplatna internet konekcija.

Kuhinja je u oba apartmana kompletno opremljena. Postoje ringle za kuvanje, kao i mini frižider. Ovde ćete moći da skuvate ukusan obrok za vas i vaše prijatelje. Ovde su još i sto za ručavanje sa stolicama, koje će učiniti vaš boravak udobnijim, a vaš obrok ukusnijim. Naravno, oba apartmana imaju prostrani toalet sa tuš kabinom.

Boravak u ovom apartmanu košta 2.500 dinara dnevno;
Cena je za minimum 2 noćenja. Ukoliko, međutim, želite da prenoćite u apartmanima samo jednu noć, cena se uvećava za 30%.
Za više informacija o cenama i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: rozanstvoseloveselo@com

 

Apartman za 9 osoba

Za veliku grupu prijatelja postoji i jedan divan apartman za 9 osoba. Prostire se na čak 70 metara kvadratnih i ima tri spavaće sobe. U prvoj spavaćoj sobi nalaze se tri standardna ležaja, u drugoj su četiri, a u trećoj sobi preostala dva kreveta. Svi ovi ležajevi izrađeni su od kombinacije udobnog dušeka i kvalitetnog drveta, te vam je miran san zagarantovan.

Od soba koja se dele tu je dnevni boravak, kuhinja i trpezarija koje zapravo čine jednu veliku sobu. Ovde se nalazi garnitura za sedenje sa malim stočićem, kao i veliki LCD televizor sa velikim izborom različitih kanala. U apartmanu vam je još na raspolaganju i besplatna internet konekcija, koju možete koristiti kako vam je volja, bilo za razonodu ili posao.

Kuhinja je opremljena u potpunosti i pored ringli i frižidera, ima još i kompletno posuđe za sve vaše potrebe. Opremljena i sa interesantnim dizajnom, ova kuhinja biće vam veoma prijatna za pravljenje ukusnih večera za vas i vaše prijatelje. U trpezariji nalazi se sto za ručavanje i stolice, kako bi vaš obrok bio što ukusniji.

Kupatilo je novo i potpuno opremljeno. Pored svih neophodnosti u njemu se nalazi još i prekrasna i velika tuš kabina. Za one posetioce koje vole komfor i komoditet ovaj apartman je svakako pravi izbor.

Boravak u ovom apartmanu košta 4.500 dinara dnevno.
Cene su za minimum 2 noćenja. Ukoliko, međutim, želite da prenoćite u apartmanima samo jednu noć, cena se uvećava za 30%.
Za više informacija o cenama i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: rozanstvoseloveselo@com

O smeštaju Apartmani Rožanstvo

Apartmani Rožanstvo primaju posete isključivo u toku letnjih meseci, ali je i pored toga u svim apartmanima omogućeno grejanje na struju ili gas.

U okviru apartmana Rožanstvo postoji još i vrt ispred kuće, kao i letnjikovac. Ovde možete da se rashladite, odmorite, udahnete svež vazduh ili, jednostavno, ćaskate sa prijateljima. Takođe, u centralnom holu apartmana postoji LCD televizor i DVD plejer pa tako nećte propustiti nijedan događaj koji vas interesuje dok ste kod nas.

Rožanstvo


Zapadna Srbija obiluje predivnom, divnom i netaknutom prirodom zbog koje avanturisti najviše vole da je obilaze i upoznaju. Jedno od interesantnih mesta iz ovog dela Srbije je i selo Rožanstvo koje je tipičan primer zlatiborskog kraja i nosilac ovdašnje tradicije. Nalazi se na 800 metara nadmorske visine i broji nešto manje od 500 stanovnika. Selo je udaljeno svega 16 kilometara od centra Zlatibora, na putu za Sirogojno.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Rožanstvo
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments