Apartmani Repić :: Zapadna Srbija :: Divčibare

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Repić

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Divčibare, Zapadna Srbija

E-mail:
info@apartmanidivcibare.com

Sajt:
www.apartmanidivcibare.com

Telefon: +381 31 845 443

Mobilni: +381 65 306 0190
+381 63 306 019

Pogodnosti

Apartmani se nalze na 700 metara od centra Divčibara
Luksuzno opremljene smeštajne jedinice
Terasa u svakoj smeštajnoj jedinici
Digitalna kablovska televizija
Grejanje na struju
Kuhinja sa: sudoperom, frižiderom, šporetom sa ravnom pločom
Besplatan parking

Apartmani Repić, Divčibare slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Apartmani Repić smešteni su između Diplomat Kluba i Hotela Bob Petošević na Divčibarama. Na ovoj prelepoj planini, 110km udaljenoj od Beograda, naši gosti mogu uživati u sportskim terenima koji se nalaze u blizini, kao i u brojnim drugim aktivnostima kao što su šetnje stazama zdravlja i skijanje, na ski stazama koje se nalaze u blizini apartmana. Ni centar ove, sve traženije turističke destinacije, nije daleko, na samo 700 metara, odnosno nekoliko minuta prijatne šetnje.

Apartmani Repić su novoizgrađeno i luksuzno opremljeno zdanje, okruženo zelenilom koje će biti odmor svakom oku, a obezbedili smo i besplatan parking prostor za automobile naših gostiju.

Studio za 2 osobe

Dva luksuzno opremljena studija, površine 23m2, idealna su za boravak romatničnog para ili porodice sa malim detetom, uz to zadovoljiće i najviše estetske standarde gostiju. Studiji su smešteni na prvom spratu, sa pogledom na prekrasne planinske prizore. Pored kauča u dnevnoj sobi koji se može razvući i tako postati udoban bračni krevet, u oba studija je moguće smestiti i dodatni ležaj za dete. Ovde se nalazi i elegantna potpuno opremljena kuhinja sa sudoperom, šporetom sa ravnom pločom i frižiderom, zajedno sa posuđem i priborom za ručavanje.

Obe smeštajne jedinice sadrže veoma moderno i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom i peškirima. Naši gosti mogu se opuštati uz neki od mnogobrojnih kanala na digitalnoj televiziji. Studiji se greju na struju, tako da će temperatura tokom hladnih jesenjih i zimskih dana biti veoma prijatna.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@apartmanidivcibare.com

soba1

Apatman za 4 osobe

Dva apartmana namenjena su za udoban odmor porodice ili dva para, koja su rešilia da zimske ili letnje uspomene sa odmora na jednoj od srpskih najlepših planina naprave zajedno. Raspolažu ukusno uređenim spavaćim sobama, sa francuskim ležajem, noćnim stočićima i garderoberima. Tu je i komforna dnevna soba, sa sofom koja se po potrebi može razvući i omogićiti udobno mesto za spavanje za još dva gosta. Po potrebi je, u svakom apartmanu moguće obezbediti još jedan pomoćni ležaj. U ovoj sobi se svi mogu okupiti i uživati u zajedničkom druženju ili u nekom od mnogih digitalnih kanala na velikom TV-u sa ravnim ekranom.

Posebnu čar uživanju, naročito tokom letnje sezone, daće terasa sa garniturom za sedenje i čist vazduh, te opuštajuće okolno zelenilo. Sastavni deo dnevnog boravka je i kuhinja sa trpezarijom, a opremljena je frižiderom, šporetom sa ravnom pločom, sudoperom, kao i svim ostalim elementima neophodnim za pripremu hrane i obedovanje. Tu je i moderno uređeno i veoma lepo kupatilo sa tuš kabinom i peškirima. Gosti ne moraju da brinu o temperaturi, budući da je u apartmanu obezbeđeno grejanje na struju.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@apartmanidivcibare.com

Divčibare


Priča o ovoj planini nema srećan početak. Legenda kaže da joj je ime nastalo tako što se jedna mlada devojka, čobanica gonjena zlom sudbom udavila u reci zloslutnog imena koja tuda protiče, Crnoj Kamenici. Visoravni su potom meštani nadenuli ime Devojačke bare, što je kasnije preraslo u Divčibare, u znak sećanja na nju, ali i u znak upozorenja da čovek treba da bude pažljiv kada se hodi planinom, čak i ako, kao Divčibare, nije divlja, već pitoma i blaga. Ali, često se dešava da priče koje nemaju srećan početak, imaju srećan kraj. Tako je danas ova visoravan poznato odmaralište, letovalište i zimovalište, obučeno u prelepu prirodu i kristalne vode, voljeno i čuvano.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Divčibare
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments