Apartmani Raj :: Raška :: Vrnjačka banja

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Raj

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Vrnjačka banja, Raška

E-mail:
office@apartmaniraj.com

Sajt:
www.apartmaniraj.com

Telefon: +381 62 965 77 19 (g-dja Ljiljana)

Pogodnosti

300 metara od centra Vrnjačke Banje
Lepo uređen park sa fontanom ispred kompleksa
Wellness centar u samom apartmanskom kompleksu
Popust od 10% na tretmane „Iwa wellness centra“ za naše goste
Besplatan parking pod video nadzorom
Moguć zakup garaže
Lukuzni apartmani
Terase ili balkoni
Klima uređaj i centralno grejanje
Potpuno opremljena kuhinja
Televizor sa kablovskim kanalima
Besplatan Wi-Fi

Apartmani Raj, Vrnjačka banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Raj nalaze se u samom centru Vrnjačke Banje, 300 metara od parka i šetališta. Naši aparrtmani nalaze se u sklopu luksuznog kompleksa „Iwa wellness centar“, a svi naši gosti imaju poseban popust na ove usluge. Naša prirodna okolina i mir garantuju vam ugodno proveden odmor, a u našoj neposrednoj okolini nalaze se i prodavnice, kafići i restorani.

Ispred apartmana je predivno uređen park sa fontanom gde možete uživati u druženju, suncu i igri sa mališanima. Vrnjačka Banja udaljena je 200 kilometara od Beograda, 35 kilometara od Kragujevca i 25 kilometara od Kraljeva, i odlično je mesto za izlete i obilazak najlepših srpskih manastira Žiče, Ljubostinje, Svete Petke, Studenice ili Đurđevih Stupova. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je besplatan parking, a moguć je i zakup garaže.

Studio za 2 osobe

Luksuzno opremljeni apartman B6 namenjen je intimnom, romantičnom odmoru parova, kada želite da uživate u svakom zajedničkom trenutku. Klimatizovani i elegantno uređeni apartman odiše pozitivnom atmosferom i deluje opuštajuće.

Apartman ima površinu od 28 metara2 i pružiće vam sav komfor, privatnost i mir kako biste se sasvim odmorili. Opremljen je francuskim ležajem sa nahtksanama na uzglavlju, te velikim garderobnim ormanom te se možete sasvim raskomotiti i raspremiti stvari. U sklopu studija je i moderna, lepo uređena kuhinja te možete uživati u hrani i omiljenim kafama kao kod svoje kuće. Na raspolaganju vam je i lukuzno kupatilo sa hidromasažnom tuš-kabinom, pa svaki vaš dan može biti pravo spa iskustvo.

LCD televizor sa kablovskim kanalima tu je kako ne biste propustili omiljene serije ili važne utakmice, a za društvene mreže i omiljene sadržaje obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Studio imai svoj balkon, pa uz prvu jutarnju kafu možete uživati u svežem vazduhu i pogledu na zelenilo parka.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: office@apartmaniraj.com

Studio za 3 osobe

Ova dva studija biće pravi izbor kako za uživanje sa porodicom, tako i za bliska društva ili parove. Oba su luksuzno opremljena, klimatizovana i pružiće vam pravu priliku da se sasvim opustite, odmorite i uživate. Vedre boje, prirodni materijali i funkcionalno uređenje čine da ova dva studija odišu pozitivnom atmosferom.

Studiji B5 i B12 imaju površine od 28 metara2, ali su različito organizovani: jedan studio opremljen je francuskim ležajem i jednom sofom koja može poslužiti kao dodatni ležaj, dok drugi studio ima veliku garnituru koja se razmešta za tri odrasle osobe.

Ovi studiji imaju i svoje moderne, potpuno opremljene kuhinje sa svojim trpezarijama, pa možete zaista uživati u samostalno organizovanom boravku. Na raspolaganju vam je i lukuzno kupatilo sa hidromasažnom tuš-kabinom, pa svaki vaš dan može biti pravo spa iskustvo.

LCD televizor sa kablovskim kanalima tu je kako ne biste propustili omiljene serije ili važne utakmice, a za društvene mreže i omiljene sadržaje obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Lepe terase namenjene su uživanju u svakom trenutku vašeg odmora uz pogled na lekovito zelenilo Vrnjačke Banje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: office@apartmaniraj.com

studioza3-1 studioza3-2 studioza3-3 studioza3-4 studioza3-5

Studio za 2-4 osobe

Ovaj prostrani, prozračni i luksuzno opremljeni studio veoma je fleksibilan i biće odličan izbor kako za porodice ili bliska društva tako i za poslovna putovanja. Apartman A1 je klimatizovan i ima površinu od 28 metara2, a opremljen je sa dve velike sofe koje se mogu razmestiti kao ležajevi za po dve odrasle osobe.

Moderne linije nameštaja i prostor koji možete sasvim podrediti svojim potrebama čine ovaj apartman komfornim i udobnim za boravak. Lepa, šank kuhinja moderno je uređena kako bi zadovoljila sve vaše potrebe za samostalno organizovanim odmorom, a elegantna trpezarija za 4 osobe ulepšaće vaše zajedničke trenutke. Na raspolaganju vam je i lukuzno kupatilo sa hidromasažnom tuš-kabinom, pa svaki vaš dan može biti pravo spa iskustvo.

LCD televizor sa kablovskim kanalima tu je kako ne biste propustili omiljene serije ili važne utakmice, a za društvene mreže i omiljene sadržaje obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Ovaj studio ima i svoj balkon za pravo uživanje u zelenilu i svežem vazduhu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: office@apartmaniraj.com

Apartman za 4-6 osoba

Luksuzno i elegantno uređen, apartman A7 namenjen je većim porodicama ili društvima, a uz odvojenu spavaću sobu odličan je izbor i za parove koji uživaju u zajedničkim putovanjima. Ovaj klimatizovani apartman odiše prirodnim bojama i vedrim detaljima koji ga čine prijatnim za boravak i druženje. Odvojena spavaća soba opremljena je francuskim ležajem sa lepim uzglavljem, nahtkasnama i garderobnim ormanima, te se možete sasvim raspremiti i raskomotiti.

Veliki dnevni boravak ima modernu garnituru za sedenje sa dve sofe koje se mogu razmestiti kao dodatni ležajevi za još dve, tri ili četiri odrasle osobe. U sklopu dnevnog boravka je i lepa, šank kuhinja, a elegantna trpezarija za 4 osobe ulepšaće vaše zajedničke trenutke. Na raspolaganju vam je i lukuzno kupatilo sa zastakljenom tuš-kabinom, pa svaki vaš dan može biti pravo spa iskustvo.

LCD televizor sa kablovskim kanalima tu je kako ne biste propustili omiljene serije ili važne utakmice, a za društvene mreže i omiljene sadržaje obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Spavaća soba izlazi na balkon, pa uz jutarnju kafu možete uživati u potpunom miru i zelenilu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: office@apartmaniraj.com

Apartman za 6 osoba

Naša posebna ponuda, najveći i najelegantnije uređen apartman namenjen je svim našim gostima koji žele da uživaju u potpunom komforu, luksuznoj opremi i elegantnoj dekorativnosti. Predivno uređen apartman B17 nalazi se na drugom spratu, klimatizovan je i ima površinu od čak 70 metara2. Sa dve spavaće sobe idealan je za boravak dve porodice ili dva para koji žele da odmor provedu uživajući u zajedničkom društvu.

Jedna spavaća soba opremljena je francuskim ležajem, dok su u drugoj dva odvojena kreveta, a komplementarnim funkcionalni nameštaj omogućiće vam da se sasvim raspremite i raskomotite. Prostran dnevni boravak ima predivnu garnituru za sedenje, a sofa se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe.

Lepa, otvorena kuhinja moderno je uređena kako bi zadovoljila sve vaše potrebe za samostalno organizovanim odmorom, a elegantna trpezarija za 4 osobe ulepšaće vaše zajedničke trenutke. Na raspolaganju vam je i lukuzno kupatilo sa hidromasažnom tuš-kabinom, pa svaki vaš dan može biti pravo spa iskustvo.

LCD televizor sa kablovskim kanalima tu je kako ne biste propustili omiljene serije ili važne utakmice, a za društvene mreže i omiljene sadržaje obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Spavaće sobe izlaze na svoje balkone odakle možete užvati u lepom panoramskom pogledu na Vrnjačku Banju.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: office@apartmaniraj.com

Vrnjačka banja


Vrnjačka Banja je sedište opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji, u Raškom okrugu i smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. Arheološki ostaci pronađeni u oblasti današnje Vrnjačke banje, od kojih su najupečatljiviji tragovi rimskog izvora i lečilišta pod nazivom Aquae Orcinae i mnoštvo novčića sa likovima rimskih imperatora govore u prilog tome da je mineralna voda ovog kraja korišćena za piće i kupanje još i pre Rimljana, a verovatno i kasnije, u srednjem veku, kada su ove teritorije već naselili stari Sloveni.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrnjačka banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments