Apartmani Popović :: Banat :: Bela Crkva

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Popović

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Bela Crkva, Banat

E-mail:
direkcijajpbc@open.telekom.rs

Telefon: +381 63 334 652

Mobilni: +381 64 336 45 41

Pogodnosti

Apartmani se nalaze na samo nekoliko koraka od Glavnog jezera
Dvorište ili terasa gde se može popiti kafa
TV sa velikim izborom kanala
Potpuno opremljena kuhinja
Besplatan bežični internet
Klima uređaj
Veš mašina
Obezbeđen parking prostor

Apartmani Popović, Bela Crkva slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Popović smešteni su u Beloj Crkvi i to upravo na Glavnom gradskom jezeru. Ovde ćete imati priliku da uživate u sadržajima koja pruža ovo jezero, ali i da upoznate njegovo okolinu, prirodne lepote svih 7 belocrkvanskih jezera.

Na samo 10 koraka od apartmana Popović nalazi se sopstvena plaža koja je uređena te ćete se na njoj osećati slobodno i imati potpunu privatnost. Tu je i jedna splav za sunčanje na vodi. Na istoj udaljenosti nalazi se i prodavnica koja radi u toku sezone, a ukoliko se u Beloj Crkvi zadesite van sezone, postoji druga prodavnica na udaljenosti od 1 kilometar od apartmana. Ukoliko do našeg smeštaja dolazite automobilom, znajte da vas ovde čeka uređen parking.

Apartman za 3 osobe

Apartmani Popović raspolažu sa dva apartmana u kojima se udobno može smestiti jedna manja porodica ili troje prijatelja. To su Žuti i Roze apartman. U Žutom postoji mogućnost noćenja i četvrte osobe, uz prethodni dogovor. Oba ova apartmana smeštena su u prizemlju i raspolažu prostranom spavaćom sobom sa jednim francuskim ležajem. Žuti apartman sa razlogom nosi to ime, baš kao i Rozi, pošto su njihovi zidovi i posteljina upotpunosti u tonama ove dve boje.

Apartmani sadrže i kopmletno opremljenu kuhinju u kojoj se nalaze sve potrebne stvari kako biste spremili ukusnu večeru za vas i vama drage osobe. Za one koji žele da se maksimalno relaksiraju to mogu uraditi uz dobar film na nekom od mnogobrojnih kanala koje možete pratiti u apartmanima. Takođe, ovde vam je na raspolaganju i besplatna internet konekcija.

Apartmani su klimatizovani te nećete imati nikakvog problema sa vrućinom tokom leta, a u toku hladnijih dana preko klime možete se i ugrejati. Apartmani izlaze na predivne terase gde ćete moći da uživate u prelepom pogledu. Na ovim terasama nalazi se sto i stolice za sedenje, kao i suncobrani i ostali pribor. Svaki od ovih apartmana imaju u zasebno kupatilo sa prostranom tuš kabinom.

Noćenje u jednom od ova dva apartmana iznosi 30 EUR;
Za više informacija obratite nam se na mejl: direkcijajpbc@open.telekom.rs

Dupleks za 10 osoba

U dupleksu koji maksimalno može ugostiti 10 osoba, udobno se mogu smestiti dve porodice, ili veća grupa prijatelja. U ovom dupleksu naći ćete dve spavaće sobe sa kvalitetnim krevetima i dušecima na kojima ćete spavati kao na oblaku. Osim spavaćih soba, u dupleksu se nalazi i potpuno opremljena kuhinja u kojoj ćete moći da spremite ukusan obrok za vas i vama drage ljude, a tu su naravno i sto i stolice za ručavanje.

TV sa velikim brojem kanala, kao i besplatna internet konekcija pružiće vam dovoljan izvor aktivnosti koje možete obavljati i uz koje se možete relaksirati. Ovaj dupleks ima i svoje kupatilo u kome se nalazi prostrana tuš kabina, a tu je i veš mašina. Ova smeštajna jedinica nema terasu terasu, ali izlazi na uređen prostor ispred samog objekta. Ovde ćete moći da se opustite uz jutarnju kafu ili osamite ako osetite da vam je to potrebno.

Za sve informacije u vezi cena, kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: direkcijajpbc@open.telekom.rs

Bela Crkva


Bela Crkva smeštena je u južnom Banatu, na samo oko 100 kilometara istočno od Beograda. Ovaj gradić u Vojvodini broji tek nešto više od 10.000 meštana, ali i uprkos tome prednjači po turističkoj ponudi koja svakog leta u Belu Crkvu dovede veliki broj turista. Kao i većina gradova u Vojvodini i ovaj ljuki gradić je prošao kroz periodizaciju različitih imena na različitim jezicima u zavisnosti od političke i strateške situacije u kojoj se grad nalazio kroz vekove. Svojevremeno se Bela Crkva dičila sa čak 4 imena od kojih su pored srpskog naziva tu još i Biserica Alba na rumunskom, Fehertemplom na mađarkskom i Weisskirchen na nemačkom.


Pročitajte više

Banat


Srpski deo Banata je uglavnom lociran u Vojvodini, dok mali jugozapadni deo, poznat kao Pančevački rit administrativno pripada Beogradskoj opštini Palilula. Na teritoriji Vojvodine, Banat je podeljen na tri okruga: Severnobanatski, Srednjebanatski i Južnobanatski, a najveći grad ovog regiona je Zrenjanin. Banat je ograničen tokovima Tise na zapadu, Dunava na jugu, srpsko-mađarske granice na severu i srpsko-rumunske na istoku.


Pročitajte više
Pročitajte više - Bela Crkva
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments