Apartmani Nikolić :: Niški okrug :: Sokobanja

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Nikolić

Vrsta: Porodična kuća

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Sokobanja, Niški okrug

E-mail:
apartmaninikolic@yahoo.com

Sajt:
www.apartmani-nikolic.com

Telefon: +381 18 884 008

Mobilni: +381 63 777 37 82

Pogodnosti

Veliko dvorište
Bazen sa đakuzijem
Parking pod video nadzorom
U potpunosti opremljena kuhinja
Frižider
Zamzrivač
Trambolina za decu (3.6m)
Kupatilo sa tušem
Kombinovane ljuljaske za decu
Veliki garderober
Stoni fudbal
Video-bim ispod letnjikovca
Klima uređaj
TV sa kablovskim kanalima
Kotlić, pečenjara, roštilj mesto, kutak za dečiju razonodu, pegla, fen za kosu
Besplatan bežični Internet

Apartmani Nikolić, Sokobanja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Nikolić smešteni su u novoizgrađenoj porodičnoj kući i predstavljaju idealno mesto za odmor u jednom od najmirnijih delova Sokobanje, na sunčanoj obali reke Moravice. Kuća je potpuno sređena i adaptirana za ovakvu vrstu turističke ponude, odnosno za izdavanje apartmana banjskim gostima. Pogodna za ljude koji odmor žele da provedu u miru, tišini i na romantičan način.

Tokom vrelih letnjih dana gostima je na raspolaganju bazen za kupanje u dvorištu, a tu je i spoljni roštilj, gde gosti mogu pripremati obroke po volji, kao i više baštenskih garnitura za sedenje u hladu ispod velikog letnjikovca i uživanje uz žubor fontane. Takođe, svi koji dođu svojim kolima kod nas imaće obezbeđen parking prostor.

Apartman za 2 osobe

Apartmani Elit i Casper su idealni za boravak parova. Casper se nalazi u prizemlju kuće i ima dva kauča za spavanje, koji se mogu rasklopiti i tako se pretvoriti u udobne krevete. Zbog komfora ovaj apartman može poslužiti i porodicama sa decom. Apartman Elit je na pravom spratu kuće, površine je 30m², i takođe ima dva kauča na raklapanje.

Od sadržaja i pogodnosti apartmani imaju veliki garderober za odlaganje odeće, TV sa kablovskim kanalima, a tu je i kupatilo sa tušem. U posebnoj prostoriji je kuhinja sa komplet posuđem i frižiderom. Svi apartmani imaju centralno grejanje.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: apartmaninikolic@yahoo.com

apartmanza2-1 apartmanza2-2 apartmanza2-3

Apartman za 3 osobe

Dva apartmana u kompleksu Nikolić u osnovi su za 3 osobe, ali su dovoljno komforni da ugoste još nekoliko odraslih ili dece. Apartman Zelena Oaza se nalazi na drugom spratu porodične kuće, veličine je 25 m², a pogodan je za tročlanu porodicu ili mlade bračne parove koji žele da svoj odmor provedu u miru, tišini i na romantičan način. Apartman Madera smešten je u prizemlju, površine je 35 m² i on može komforno da ugosti tročlanu porodicu, ili čak četvoročlanu ili petočlanu, pošto postoji mogućnost rasklapanja troseda iz dnevnog boravka.

Apartmani imaju i kuhinju sa komplet posuđem, sudoperu sa pratećim elementima, frižider i zamrzivač, trpezariju i kupatilo sa tušem. Pogodnosti su još i veliki garderober za odlaganje odeće, klima uređaj, i TV sa kablovskim kanalima. Takođe, svi apartmani imaju centralno grejanje.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: apartmaninikolic@yahoo.com

apartmanza3-1 apartmanza3-2 apartmanza3-3 apartmanza3-4 apartmanza3-5

Apartman za 4 osobe

Ukupno 8 apartmana u porodičnom smeštaju Nikolić u osnovi su četvorokrevetni, ali svi su dovoljno prostrani, skladno uređeni i poseduju dovoljne kapacitete za smeštaj više od 4 osobe. To su apartmani: Red Bull (30m², prizemlje), Afrodita (45m², drugi sprat), Azzaro (45m², drugi sprat), Orange Tropic (35m², drugi sprat), Palata (100m², prvi sprat), Bolero (40m², treći sprat), Pink (40m², treći sprat) i Stella (38m², prizemlje).

Svi ovi apartmani imaju kuhinju sa komplet posuđem, sudoperu sa pratećim elementima, frižider i zamrzivač, trpezariju i kupatilo sa tušem. Pogodnosti su još i veliki garderober za odlaganje odeće, klima uređaj, TV sa kablovskim kanalima, a takođe svi imaju i centralno grejanje.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: apartmaninikolic@yahoo.com

apartmanza4-1 apartmanza4-2 apartmanza4-3 apartmanza4-6 apartmanza4-7 apartmanza4-8 apartmanza4-9 apartmanza4-10

Video prezentacija smeštaja

O smeštaju Apartmani Nikolić

U kompleksu Nikolić čeka vas 12 udobnih i savremeno opremljenih apartmana, koji nude savršene uslove za smeštaj parova, porodica ili čak većih grupa prijatelja.

Uz sve ovo, naši gosti mogu po promotivnoj ceni kupiti vaučer za kupanje u termalnim bazenima i korišćenje wellness sadržaja u hotelu Soko Terme koji uključuju dva zatvorena i jedan otvoreni bazen sa termalnom vodom, saunu, parno kupatilo, slanu sobu i još dosta toga. Inače, hotel Soko Terme je smešten u neposrednoj blizini naših apartmana.

Apartmani Nikolic su:

Dobitnik VELIKE ZLATNE MEDALJE na 48.Medjunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu za najkvalitetniji privatni apartmanski smestaj i dodatni sadrzaj za 2015. god.

Dobitnik ZLATNE MEDALJE na 42. i 43. medjunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu za najkvalitetniji privatni aparmantski smestaj za 2009. i 2010 godinu.

Dobitnik PRIZNANJA za 2008. godinu u akciji BIRAMO NAJBOLJE u kategoriji “PRIVATNI STANODAVAC”.

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5 vila6 vila7

Sokobanja


Sokobanja je mesto koje se nalazi u jugoistočnom delu Srbije, naročito poznato po izuzetno osvežavajućoj i povoljnoj klimi koja se stvara ovde zahvaljujući planinskim masivima koji ga okružuju. Sokobanjska kotlina je smeštena na nadmorskoj visini od 400 metara. Na severu je oivičena planinom Rtanj, na jugu Ozrenom, dok se masivi Devica na jugoistoku, a Slemen i Krstatac prostiru na istoku. Sa zapada se izdižu planine Bukovik i Ražanj.


Pročitajte više

Niški okrug


Nišavski okrug nalazi se u jugoistočnom delu Republike Srbije i obuhvata opštine: Aleksinac, Svrljig, Merošina, Ražanj, Niš, Doljevac i Gadžin Han. Ima ukupno oko 380.000 stanovnika, a sedište je grad Niš. U susednom okrugu nalazi se i opština Zaječar omeđena je sa severa obroncima planine Deli Jovan, sa istoka i jugoistoka obroncima Stare planine (granica sa Bugarskom), na jugu i jugozapadu Lasovačkom planinom, a na zapadu Ježevicom i ograncima Velikog Krša.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sokobanja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments