Apartmani Miris Borova :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Miris Borova

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
mirisborova@gmail.com

Telefon: +381 63 878 0490

Pogodnosti

Apartmani se nalaze u centru Zlatibora, 150 metara od ski staze i 500 metara od jezera
Prevoz od/do autobuske stanice
Zeleno dvorište okruženo borovim stablima
Letnjikovac sa ozidanim roštiljem
Stolovi, stolice, ležljake, suncobrani
Dve zajedničke terase prepune cveća
Služba čuvanja i animiranja dece
Centralno grejanje
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen parking u dvorištu

Apartmani Miris Borova, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Privatni smeštaj apartmani Miris Borova nalazi u centru Zlatibora, samo 150 metara od hotela ”Mona”, autobuske stanice, kao i ski-staze Obudojevica, a takođe, u bližoj okolini naći ćete i dobar broj prodavnica, zelenu pijacu, zabavni park za decu, kao i veliki izbor kafića, restorana i picerija. Do Zlatiborskog jezera ima oko 500 metara, pa će vam tako svi sadržaji i pogodnosti koje nudi ova srpska planinska lepotica biti na kraćoj pešačkoj udaljenosti.

Naša bajkovita kuća okružena je visokim borovima, po kojima je i dobila ime, potpuno je izolovana od buke i gužve i pružiće vam pravi istinski planinski odmor i miran san. U dvorištu postoje garniture za sedenje, ležaljke i suncobrani za uživanje u letnjoj polovini godine, a tu je ozidani roštilj sa prostranim letnjikovcem, gde se možete opustiti i pripremati hranu po želji. Gostima su na raspolaganju i dve velike zajedničke terase u prizmelju i na spratu, pa se i tu možete družiti sa drugim gostima našeg smeštaja.

Studio za 2 osobe

Ovaj studio je idealan za romantične parove ili porodična putovanja. Vedar i udoban, ima zaseban ulaz i pružiće vam dosta mira i privatnosti, a uz centralno grejanje, pogodan je za odmor u bilo koje doba godine.

Studio za dve osobe opremljen je prostranim francuskim ležajem sa natkasnama na uzglavlju, a garderobni orman i police omogućiće vam da se ovde sasvim lepo raskomotite i raspremite. Tu je i potpuno opremljena kuhinja sa ljupkom trpezarijom, pa se tako možete brzo snaći i organizovati svoju ishranu kao kod kuće. Kupatilo je moderno opremljeno, sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a takođe, u celom objektu je dostupna i besplatna, bežična internet konekcija. Dvorište je savršeno za zimske čarolije na snegu, ali ni leto na Zlatiboru nije ništa manje atraktivno, jer tada možete uživati na prostranoj terasi, sunčati se, raspaliti roštilj i spremati ukusna jela po želji.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: mirisborova@gmail.com

Studio za 3 osobe

Za male porodice, roditelje sa decom i nerazdvojna tročlana društva, na raspolaganju je naš trokrevetni studio. Veoma funkcionalan, sa zasebnim ulazom i centralnim grejanjem tokom zime, pružiće vam sav mir i udobnost kako biste se sasvim odmorili i opustili.

U delu za spavanje koji je sastavni deo dnevnog boravka nalazi se francuski ležaj i sofa koja se može razmestiti kao pomoćni krevet. Tu je i potpuno opremljena kuhinja sa malom trpezarijom, pa se možete brzo snaći i organizovati ishranu kao kod kuće. Kupatilo studija je moderno opremljeno, sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a takođe, u celom objektu je dostupna i besplatna, bežična internet konekcija. Dvorište je savršeno za zimske čarolije na snegu, ali ni leto na Zlatiboru nije ništa manje atraktivno jer se tada možete sunčati, raspaliti roštilj ili uživati u jutarnjoj kafi na terasi prepunoj cveća.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: mirisborova@gmail.com

Apartman za 4 osobe

Apartman je smešten u potkrovlju našeg kompleksa i idealan je za porodice sa decom, ali nerazdvojna četvročlana društva i parove koji vole da letuju ili zimuju zajedno. Apartman ima zaseban ulaz i centralno grejanje takom zime, pa je idealan za odmor u bilo koje doba godine.

U spavaćoj sobi smešten je prostrani francuski ležaj, dok je u dnevnom boravku trosed koji se može razvući i na kome udobno mogu spavati još dvoje odraslih ili dece. U dnevnoj sobi je i kompletno opremljena kuhinja sa ugaonom trpezarijom, frižiderom i šporetom, pa se tako možete sasvim opustiti i organizovati ishranu kao kod svoje kuće. U apartmanu ćete naći i garderobni orman, komode i police kako biste se sasvim raskomotili i raspremili. Privatno kupatilo je sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a uz to, u celom objektu je dostupna i besplatna, bežična internet konekcija, bilo za neki neodložni posao ili zadovoljstvo. Dvorište je savršeno za zimske čarolije i dečiju igru na snegu, ali ni leto na Zlatiboru nije ništa manje atraktivno, jer tada možete uživati na prostranoj terasi, sunčati se, raspaliti roštilj i družiti se sa drugim gostima našeg smeštaja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: mirisborova@gmail.com

O smeštaju Apartmani Miris Borova

Apartmani Miris Borova su odličan izbor za porodice sa decom, jer će ona ovde moći da uživaju u igri na svežem vazduhu, a uz to imamo i angažovanu službu čuvanja i animiranja dece. Ukoliko dolazite na Zlatibor autobusom, možemo organizovati prevoz za vas do naše kuće, a ukoliko dolazite sopstvenim kolima, možete računati na obezbeđen parking u dvorištu.

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments