Apartmani Marina :: Raška :: Vrnjačka banja

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Marina

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Vrnjačka banja, Raška

E-mail:
dodivb@gmail.com

E-mail 2:
apartmanimarina.vb@gmail.com

Sajt:
http://www.apartmanimarina.com

Telefon: +381 63 623 424

Telefon: +381 64 204 6 205

Pogodnosti

Na od Olimpijskog bazena i izvora mineralne vode Snežnik udaljeni svega 50 metara

Lepo uređeno dvorište

Klackalice za decu

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

TV

Apartmani Marina, Vrnjačka banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Marina se nalaze u naselju “Borjak”, prijatnom turističkom delu Vrnjačke Banje okruženom borovim šumama. Iako su od Olimpijskog bazena i izvora mineralne vode Snežnik udaljeni svega 50 metara mogu se pohvaliti mirom i tišinom koja će potpuno prijati gostima i obezbediti im bezbrižan i neometan odmor.

Centar Vrnjačke Banje sa svim pogodnostima i sadržajima koje ima je na svega 10 minuta laganog hoda šetalištem od Apartmana Marina. U dvorištu kuće se nalazi sto sa baštenskim stolicama, kao i ljuljaška, pa se tu možete opustiti i družiti sa vama dragim ljudima ili drugim gostima našeg smeštaja.

Studio za 2 osobe

2 4 5 1

Studio za 3 osobe

1 2

Apartman za 4 osobe

1 2 3 4 7 8

Apartmani Marina

Apartmani Marina u ponudi imaju tri studija i dva apartmana. Sve smeštajne jedinice se redovno održavaju kirbijem, opremljene su čajnom kuhinjom, potpuno su klimatizovane, imaju privatna kupatila sa tuš kabinom, TV sa kablovskim kanalima, terasu, a uz to, i širom kompleksa je dostupan i besplatan Wi-Fi internet. Takođe, postoji i parking za one koji dolaze svojim kolima.

1 2 3

Vrnjačka banja


Vrnjačka Banja je sedište opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji, u Raškom okrugu i smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. Arheološki ostaci pronađeni u oblasti današnje Vrnjačke banje, od kojih su najupečatljiviji tragovi rimskog izvora i lečilišta pod nazivom Aquae Orcinae i mnoštvo novčića sa likovima rimskih imperatora govore u prilog tome da je mineralna voda ovog kraja korišćena za piće i kupanje još i pre Rimljana, a verovatno i kasnije, u srednjem veku, kada su ove teritorije već naselili stari Sloveni.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrnjačka banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments