Apartmani Maksimović :: Zapadna Srbija :: Banja Koviljača

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Maksimović

Vrsta: Kuća

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Banja Koviljača, Zapadna Srbija

E-mail:
bojana.maksimovic@gmail.com

Sajt:
www.maksimovic-apartmani.com

Telefon: +381 64 233 8 999

Pogodnosti

Apartmani se nalaze na 350 m od centra Banje
Veliko zeleno lepo uređeno dvorište
Roštilj
Oba apartmana imaju privatne terase
Klima uređaj
Potpuno opremljena kuhinja
TOTAL TV
Besplatan bežični internet
Obezbeđen parking prostor

Apartmani Maksimović, Banja Koviljača slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Apartmani Maksimović smešteni su na svega 350 metara od centra Banje Koviljače, u neposrednoj blizini Specijalne bolnice za rehabilitaciju i poznatog Banjskog parka. Tako će vam i svi sadržaji i pogodnosti koje nudi banja biti praktično na dohvat ruke.

Veliko zeleno, lepo uređeno dvorište Apartmana Maksimović, idealno je za odmor i opuštanje, ali i druženje sa drugim gostima, uz razmenu iskustva i ukusne obroke koje možete spremati na sami na spoljnom roštilju. Za sve koji kod nas dođu svojim kolima obezbeđen je besplatan parking prostor.

Apartman za 2 osobe

Ovaj ugodni klimatizovani apartman može da ugosti dvoje bliskih prijatelja, roditelja sa detetom ili osobu na banjskom lečenju u pratnji, ali ipak najidealniji je za zaljubljeni par ili supružnike pošto u svom sastavu ima komforan bračni krevet. Tu je i potpuno opremljena kuhinja, zasebno kupatilo i prelepa terasa, gde se sami ili u društvu drage osobe možete opustiti i prepustiti zdravom banjskom vazduhu.

Apartman ima i TV sa TOTAL paketom kanala – domaćih i inostranih, pa tako trenutke dokolice možete ispuniti gledajući neki dobar film ili omiljenu seriju. Takođe, sa sobom obavezno ponesite i svoj laptop ili tablet računar, pošto je širom našeg kompleksa obezbeđena besplatna bežična internet konakcija, koja pored zabavnih sadržaja može dobro doći ako na odmoru imate i neku poslovnu obavezu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: bojana.maksimovic@gmail.com

Apartman za 4+2 osobe

Idealan za porodični odmor ili grupu prijatelja koja želi da stvori zajedničke uspomene, ovaj apartman može maksimalno da ugosti čak do 6 osoba. Pored standardnog kapaciteta od 4 osobe, apartman ima i dva pomoćna ležaja na razvlačenje pa može postati zaista komforan smeštaj za veću grupu ljudi. Kuhinja i zasebno kupatilo su sastavni deo ovog apartmana, ali ipak najviše će vam verujemo goditi na privatnoj terasi, gde možete uživati u prvoj jutarnjoj kafi, omiljenom hladnom piću tokom dana, uz naravno druženje sa vama dragim osobama i pogled na našu uvek zelenu baštu.

Apartman je potpuno klimatizovan, a ima i TV sa TOTAL paketom kanala – domaćih i inostranih, u obe sobe, pa tako trenutke dokolice i odmora možete ispuniti gledajući neki dobar film ili omiljenu seriju. Takođe, sa sobom obavezno ponesite i svoj laptop ili tablet računar, pošto je širom našeg kompleksa obezbeđena besplatna bežična internet konakcija, koja pored zabavnih sadržaja može dobro doći ako na odmoru imate i po koju poslovnu obavezu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: bojana.maksimovic@gmail.com

Banja Koviljača


Ruski pisac Čehov je rekao: „Zdrav čovek ima hiljadu želja. Bolestan samo jednu.“ Ozdravljenje, poboljšanje zdravstvenog stanja, olakšanje tegobe, sve su to razlozi zbog kojih posetioci dolaze u Banju Koviljaču. Međutim, često je ono što nose sa sobom kada iz nje odlaze, više nego što su očekivali i čemu su se nadali.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Banja Koviljača
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments