Apartmani Maca :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Maca

Vrsta: Apartmani

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
apartmanimaca@gmail.com

Sajt:
www.apartmani-maca.com

Telefon: +381 65 51 21 255

Pogodnosti

Na 3 km od centra Novog Sada

Besplatan parking

Igralište za decu

Otvoren bazen sa kafeom

Sto za bilijar

TV

Računar

Besplatan Wi-Fi

Slana soba

Apartmani Maca, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Maca nalaze se u Petrovaradinu i nude svojim gostima moderno opremljen i sa ukusom uređen smeštaj. Ako vas put navede ka Novom Sadu, nećete odoleti verujemo ni Petrovaradinu. Ovo je neosporno vekovima najlepši simbol grada, utvrđenje bogato istorijom, kulturom i posebnim šarmom.

Apartmani Maca su u glavnoj, Preradovićevoj ulici broj 96, na samo 1.5km od Petrovaradinske Tvrđave i na 3km od strogog centra Novoga Sada. Ovde vas u okviru smeštaja čeka besplatan parking, igralište za decu, kao i otvoren bazen sa kafeom. Ako ste raspoloženi za zabavu tu su i sto za bilijar, kao i rulet.

Garsonjera za 2-3 osobe

1 2 3

 

Jednosobni apartman za 4 osobe

1 2 3 4 5

Dvosobni apartman za 6 osoba

1 2 3 4 5

Trosobni apartman za 8 osoba

1 2 3 4 5 6

Apartmani Maca

Apartmani Maca su u glavnoj, Preradovićevoj ulici broj 96, na samo 1.5km od Petrovaradinske Tvrđave i na 3km od strogog centra Novoga Sada. Ovde vas u okviru smeštaja čeka besplatan parking, igralište za decu, kao i otvoren bazen sa kafeom. Ako ste raspoloženi za zabavu tu su i sto za bilijar, kao i rulet. U prijatnom ambijentu u zatvorenom prostoru i bašti, možete popiti svoje omiljeno piće, tople ili hladne napitke i pročitati dnevnu štampu.

Zatvoreni prostor je potpuno klimatizovan, opremljen TV-VIDEO uređajima, video bimovima i kvalitetnim ozvučenjem. Na raspolaganju je SAT TV za praćenje svih sportskih događaja, mesto za uplatu sportskih tiketa, 7 poker aparata i rulet sa 6 mesta. Uz to, ovde možete koristiti i naš računar, a širom objekta na raspolaganju vam je i besplatan Wi-Fi internet.

Pored ovoga Apartmani Maca svojim gostima nude i Slanu sobu – koja je verna kopija slane pećine. Kompletan prostor ove slane sobe, od poda do plafona, uključujući zidove prekriven je kristalnom solju. Za sportiste tu je Dvorana za mali fudbal, odbojku i tenis, sjajno mesto za relaksaciju i takmičenje.

Posebno smo mislili na naše najmlađe gosti koji svoj poseban dan mogu provesti u Igraonici Maca, koja nudi mnogo zabavnih sadržaja. Mi smo ponosni na tradiciju dugu preko 15 godina i veliki broj zadovoljnih gostiju, a želimo da i vi postanete jedni od njih.

1 2 3 4 5 6

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments