Apartmani Lukić :: Niški okrug :: Sokobanja

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Lukić

Vrsta: Vila

Rejting: (***)3 Zvezdice

Grad: Sokobanja, Niški okrug

E-mail:
lukicdusica2808@gmail.com

Sajt:
www.apartmani-lukic.com

Telefon: +381 65 88 37 834

Pogodnosti

Apartmani Lukić nalaze se u jednom od najmirnijih delova Sokobanje
Lepo uređeno dvorište sa baštenskom garniturom za sedenje u hlad
Montažni bazen (tokom leta)
U potpunosti opremljena kuhinja sa frižiderom i šporetom
Trpezarija
TV sa kablovskom televizijom
Pegla i daska za peglanje
Velika terasa sa garniturom za sedenje i prelepim pogledom na blage padine sokobanjske kotline

Apartmani Lukić, Sokobanja slike i cene za smeštaj Srbija 2018

Apartmani Lukić nalaze se u jednom od najmirnijih delova Sokobanje, na sunčanoj obali reke Moravice, nedaleko od centra ove banje.

Za sve one koji nas posete svojim kolima, obezbedili smo parking prostor, tu je i naše lepo uređeno dvorište sa baštenskom garniturom za sedenje u hladu, kao i montažni bazen (tokom leta) koji predstavlja idealno mesto gde se naši gosti mogu rashladiti tokom vrelih dana.

Specijalno adaptirana za turizam kuća Lukić nudi smeštaj pogodan za ljude koji svoj odmor žele da provedu u miru, tišini i na romantičan način. Apartmani su opremljeni svim potrebnim i neophodnim elementima za prijatan i nezaboravan boravak i pružaju maksimalne uslove za dobar odmor.

Studio za 3 osobe

Gosti ovde mogu birati između studija koji se nalazi u prizemlju naše porodične kuće, i drugog koji je smešten na prvom spratu. U sklopu oba smeštaja, gostima je na raspolaganju u potpunosti opremljena kuhinja, frižider, šporet, trpezarija, moderno kupatilo i centralno grejanje.

Od ostalih pogodnosti tu su garderober za odlaganje odeće, TV prijemnik sa kablovskom televizijom,  pegla i daska za peglanje, kao i fen. Oba studija poseduju veliku terasu sa koje se pruža prelep pogled na blage padine sokobanjske kotline, celu Sokobanju i planinu Ozren.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: lukicdusica2808@gmail.com

soba1 soba2

Studio za 4 osobe

Četvorokrevetni studio se nalazi na spratu našeg kompleksa i idealan je za porodični odmor. Deo za spavanje sadrži francuski krevet i dva odvojena ležaja, kao i veliki garderober, TV sa kablovskim kanalima. Kuhinja je malo izdvojena i potpuno opremljena, tako da sve svoje čarolije možete servirati na trpezarijskom stolu. Tu su i pegla i daska za peglanje, kao i fen koji su sastavni deo opreme studija.

Kako je magija višečlanog odmora u druženju, u sklopu ovog apartmana, gostima je na raspolaganju terasa sa zadivljujućim pogledom na okolni pejzaž, gde se možete odmarati i ćaskati sa porodicom i prijateljima uz šolju kafe ili omiljenog napitka.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: lukicdusica2808@gmail.com

Apartman za 3 osobe

Prostrani i komforni apartman za 3 osobe sastoji se od spavaće sobe, kupatila, dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom. Pored francuskog kreveta i jednog velikog ležaja, spavaća soba poseduje TV sa kablovskim kanalima, veliki garderober, a ovde ćete imati i izlaz na prelepu terasu.

Dnevna soba je velika i sadrži još jedan TV, kauč, kao i fotelju na rasklapanje. Trpezarijski sto zauzima centralno mesto dok je iza njega smeštena potpuno funkcionalna kuhinjska jedinica sa kompletnim posuđem i ostalim elementima za pripremu obroka. Pegla i daska za peglanje, kao i fen, su sastavni deo opreme ovog apartmana.

Posebnost ovog apartmana leži u njegovoj drugoj terasi, na koju se izlazi iz dnevnog boravka, a sa koje se pruža fascinantan pogled na planinu Rtanj.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: lukicdusica2808@gmail.com

Sokobanja


Sokobanja je mesto koje se nalazi u jugoistočnom delu Srbije, naročito poznato po izuzetno osvežavajućoj i povoljnoj klimi koja se stvara ovde zahvaljujući planinskim masivima koji ga okružuju. Sokobanjska kotlina je smeštena na nadmorskoj visini od 400 metara. Na severu je oivičena planinom Rtanj, na jugu Ozrenom, dok se masivi Devica na jugoistoku, a Slemen i Krstatac prostiru na istoku. Sa zapada se izdižu planine Bukovik i Ražanj.


Pročitajte više

Niški okrug


Nišavski okrug nalazi se u jugoistočnom delu Republike Srbije i obuhvata opštine: Aleksinac, Svrljig, Merošina, Ražanj, Niš, Doljevac i Gadžin Han. Ima ukupno oko 380.000 stanovnika, a sedište je grad Niš. U susednom okrugu nalazi se i opština Zaječar omeđena je sa severa obroncima planine Deli Jovan, sa istoka i jugoistoka obroncima Stare planine (granica sa Bugarskom), na jugu i jugozapadu Lasovačkom planinom, a na zapadu Ježevicom i ograncima Velikog Krša.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sokobanja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments