Apartmani Kraljevski dragulj :: Zapadna Srbija :: Banja Koviljača

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Kraljevski dragulj

Vrsta: Apartmani

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Banja Koviljača, Zapadna Srbija

E-mail:
kraljevskidragulj@gmail.com

Sajt:
www.kraljevskidragulj.rs

Telefon: +381 62 183 2313

Pogodnosti

Na 5 minuta hoda od centra Banje Koviljače
Potpuno novi objekat
Lift
Dostupno osobama s invaliditetom
Besplatan Wi-Fi
Recepcija
TV
Prostrane terase

Apartmani Kraljevski dragulj, Banja Koviljača slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Kompleks Apartmani Kraljevski dragulj nalazi se na izvanrednoj lokaciji, svega 5 minuta hoda od centra Banje Koviljače i banjskog parka u mirnom delu grada u podnožju planine Gučevo i svega 3 km od reke Drine. Ovaj potpuno novi objekat poseduje i sopstvenu garažu sa 10 raspoloživih parking mesta.

Tu je i i lift, pa od garaže do svakog sprata možete liftom, čime je olakšan i transport prtljaga. Uz to, ovim je pristupačnost i za ljude sa invaliditetom maksimalno olakšana, jer i oni tako nesmetano mogu u kolicima od garaže do svoje smeštajne jedinice.

Studio za 2 osobe

1 2 3 4 5 6

 

Apartman za 2 osobe

1 2 3 4 5

Apartman za 3 osobe

1 2 3 4 5

Apartman za 4 osobe

1 2 3 4 5 6 7 8

Apartman za 5 osoba

1 2 3 4 5 6

Apartmani Kraljevski dragulj

U planu je i pokretanje rada restorana u prizemlju Apartmana Kraljevski dragulj, a takođe, u rad, uskoro, u prizemlju objekta, treba da bude pušten i mini welnes – u sklopu kojeg će biti i mala teretana. Trenutno je dostupna recepcija gde gosti mogu da preuzmu ključeve i pitaju naše ljubazno osoblje sve što ih interesuje u vezi smeštaja, ali i savete oko mesta koje mogu posetiti u samoj Banji ili njenoj okolini. Ulazak u apartmane je u periodu od 12:00h – 16:00h, a izlazak na dan odjave je u periodu od 8:00h – 10:00h.

Sve smeštajne jedinice u okviru Apartmana Kraljevski dragulj imaju TV, kuhinju sa ugradnom grejnom pločom, frižiderom i potrebnim posuđem. Tu je i grejanje na gas za vreme hladnijih meseci, klima uređaji, besplatan Wi-Fi internet, a uz to, većina apartmana ima lepe i prostrane terase. Gostima su na raspolaganju peškiri i posteljina koji se redovno menjaju u toku boravka, a po potrebi možemo obezbediti i fen i peglu.

1 2 3

Banja Koviljača


Ruski pisac Čehov je rekao: „Zdrav čovek ima hiljadu želja. Bolestan samo jednu.“ Ozdravljenje, poboljšanje zdravstvenog stanja, olakšanje tegobe, sve su to razlozi zbog kojih posetioci dolaze u Banju Koviljaču. Međutim, često je ono što nose sa sobom kada iz nje odlaze, više nego što su očekivali i čemu su se nadali.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Banja Koviljača
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments