Apartmani Kiš :: Bačka :: Palić

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Kiš

Vrsta: Apartmani

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Palić, Bačka

E-mail:
melania.kis86@gmail.com

E-mail 2:
apartman.palic@gmail.com

Telefon: +381 24 755 141

Mobilni: +381 64 362 84 68

Pogodnosti

Apartmani su udaljeni 150 metara od Paličkog jezera
Uređeno dvorište sa roštiljem
Obezbeđen parking prostor
Otvoreni čitave godine
TV sa kablovskim kanalima
Potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, sudoperom i mikrotalsnom pećnicom
Klima uređaj i grejanje
Besplatan bežični internet
Nameštene terase u lepom ambijentu dvorišta

Apartmani Kiš, Palić slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Apartmani Kiš nalaze se na svega 150m od Palićkog jezera, u veoma lepom prirodnom okruženju. Dvorište objekta je puno zeleznila, drveća i uređene trave, pa je ovo savršeno mesto za opuštanje. Ovde postoji i spoljni roštilj koji svi gosti mogu koristiti za pripremu omiljenih obroka. Takođe, svi koji dolaze autobusom imaće obezbeđen prevoz do našeg smeštaja, a oni koji nas posete svojim kolima na raspolaganju će imati siguran parking.

U blizini apartmana Kiš postoji prodavnica mešovite robe (na udaljenosti od 100 metara), a tu u blizini je i jedan od najpoznatijih restorana mađarske kuhinje ”Abraham”. Apartmani su otvoreni tokom čitave godine i ovde ćete naći zaista divne uslove za odmor, vikend ili noćenje na prelepm Palićkom jezeru.

Apartman za 4 osobe

U ponudi postoje dva zasebna apartmana i svaki od njih može udobno ugostiti 4 osobe. U spavaćoj sobi se naalzi bračni krevet, sa mogućnošću pomoćnog ležaja, a tu je i trpezarija sa potpuno opremljenom kuhinjom. Ovde su i frižider, sudopera, mikrotalasna pećnica, kao i drugi elementi za pripremu i serviranje obroka. Kupatila su zasebna i imaju tuš.

Od ostalih sadržaja ovde vas čeka i TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj i grejanje koji će obezbediti idealnu temperaturu tokom bilo kojeg godišnjeg doba, a svim gostima na raspolaganju je i besplatan bežični internet, kako u apartmanima, tako i na terasi. Inače, oba apartmana imaju lepe terase nameštene stolom i stolicama gde se možete opustiti, popiti kafu ili omiljeni napiatk, a sve u idiličnom okruženju našeg dvorišta.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: melania.kis86@gmail.com

soba5

Palić


Na samom severu Srbije, uz granicu sa Mađarskom, nalazi se grad Palić. U neposrednoj blizini Subotice (8km), ovaj šarmantni gradić zaokupirao je pažnju svojih gostiju kako jezerom koje krasi južni deo naselja, tako i objektima (vodotoranj, peščana plaža, Velika terasa, Ženski štrand, Muzički paviljon…), parkovima i ostalim uređenim prostorom za odmor i uživanje.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Palić
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments