Apartmani Junior Zlatibor :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Junior Zlatibor

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
despicradmila@gmail.com

Telefon: +381 11 806 47 41

Mobilni: +381 64 182 04 18

Pogodnosti

Kuća je locirana na 500 metara od centra Zlatibora
Mirna i povučena okolina
Sportski sadržaji u neposrednoj blizini
Veliko dvorište sa letnjikovcem
Igralište za decu sa ljuljaškama
Terasa sa pogledom na zelenilo
Centralno grejanje
Potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Otvoreno tokom čitave godine
Obezbeđen besplatan parking pod video nadzorom

Apartmani Junior Zlatibor, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Junior Zlatibor nalaze se u mirnom naselju Golija, oko 500 metara od turističkog centra, jezera i promenade Zlatibora. Brojni sportski sadržaji, teren za fudbal i košarku, kao i igralište za decu su već preko puta kuće, a veliki supermarket udaljen je 300 metara. U našoj blizini nalaze se i memorijalna kuća Milića od Mačve, kao i čuvena Titova vila, a predivna okolina Zlatibora premrežena je pešačkim i treking stazama namenjenim zdravom, rekreativnom i sadržajnom odmoru u prirodi.

Kuća u kojoj su smešteni Apartmani Junior Zlatibor okružena je velikim, zelenim dvorištem sa lepim letnjikovcem gde možete uživati u druženju, a mališanima je namenjeno i igralište sa ljuljaškama. Naša vrata otvorena su vam tokom čitave godine, a svim gostima koji odluče da na put krenu sopstvenim prevozom obezbeđen je besplatan parking pod video nadzorom.

Apartman za 2+1 osobu

Ovaj vedri i moderno uređeni apartman biće idealan izbor kako za romantične parove u potrazi za komfornim i prijatnim prostorom, tako i za male porodice. Apartman ima zasebnu spavaću sobu, opremljenu velikim francuskim ležajem i garderobnim ormanom kako biste se raspremili i raskomotili. Tu je i kutak za dnevni odmor sa foteljom koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za dete.

Odvojena kuhinja sa trpezarijom potpuno je opremljena kako bi vam pružila pravu osnovu za spontan, samostalan i ekonomičan boravak, bilo da želite da pripremite jutarnju kafu ili lagan doručak, bilo da ste raspoloženi za prave gurmanluke. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva ili eventualnih radnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Uživanju u predvnom zlatiborskom vazduhu i prirodi namenjeno je naše veliko dvorište, a za intimne trenutke i jutra uz kafu, ovaj apartman ima i svoju lepu terasu sa pogledom na zelenilo.

Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: despicradmila@gmail.com

apartmanza2-1 apartmanza2-2 apartmanza2-3 apartmanza2-4 apartmanza2-5

Apartman za 4 osobe

Ovaj prostrani, komforni i vedro uređen apartman namenjen je većim porodicama ili četvoročlanim društvima, a raspored prostorija čini ga idealnim i za parove koji uživaju na zajedničkim letovanjima. Svetao i veoma prijatan, ovaj apartman moderno je opremljen, a uz zaseban ulaz i odvojenu spavaću sobu pružiće vam obilje mira i privatnosti. Spavaća soba opremljena je velikim francuskim ležajem i garderobnim ormanom kako biste se potpuno raspremili i raskomotili.

Prostran dnevni boravak namenjen je druženju i uživanju u zajedničkim aktivnostima, a velika ugaona garnitura može se razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe ili troje dece. Odvojena kuhinja sa trpezarijom potpuno je opremljena kako bi vam pružila pravu osnovu za spontan, samostalan i ekonomičan boravak, bilo da želite da pripremite jutarnju kafu ili lagan doručak, bilo da ste raspoloženi za prave gurmanluke. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva ili eventualnih radnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Za pravo uživanje u suncu, predivnoj okolini i lekovitom vazduhu, namenjena vam je i lepo uređena terasa sa pogledom na dvorište.

Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: despicradmila@gmail.com

apartmanza4-1 apartmanza4-2 apartmanza4-3 apartmanza4-4 apartmanza4-5

Apartman za 5 osoba

Naš najveći apartman odličan je izbor za veća, bliska društva, porodice sa decom ili parove koji uživaju u zajedničkim putovanjima. Moderno uređen enterijer, vibrantna boja zidova i izuzetna funkcionalnost čine ga udobnim, toplim i prijatnim za boravak tokom čitave godine. Spavaća soba opremljena je velikim francuskim ležajem i garderobnim ormanom kako biste se raspremili i raskomotili.

Prostran dnevni boravak namenjen je druženju i uživanju u zajedničkim aktivnostima, a opremljen je jednim odvojenim krevetom, i ugaonom garniturom može se razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe ili čak troje dece. Odvojena kuhinja ovog apartmana sa trpezarijom potpuno je opremljena kako bi vam pružila pravu osnovu za spontan, samostalan i ekonomičan boravak, bilo da želite da pripremite jutarnju kafu ili lagan doručak, bilo da ste raspoloženi za prave gurmanluke. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva ili eventualnih radnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Predivan pogled na planinsku prirodu pruža se sa svih prozora apartmana, a uz jutranju kafu možete se opustiti i na svojoj terasi.

Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: despicradmila@gmail.com

apartmanza5-1 apartmanza5-2 apartmanza5-3 apartmanza5-4 apartmanza5-5

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments