Apartmani Jolly :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Jolly

Vrsta: Apartmani

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
jelenavracaricmitrovic@gmail.com

Telefon: +381 66 111 024

Pogodnosti

U centru Zlatibora – 150m od hotela Mona
Usluge pranja i peglanja veša
Prevoz od i do autobuske stanice
Potpuno opremlje kuhinje
Terase apartmana
Besplatan Wi-Fi internet
TV sa kablovskim kanalima
Dozvoljeni kućni ljubimci
Obezbeđen parking

Apartmani Jolly, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Jolly nalaze se u apartmanskoj zgradi, svega 150 metara od hotela Mona i centra Zlatibora. Savršeno su blizu svih pogodnosti i sadržaja koje ova srpska planinska lepotica nudi svojim gostima, a opet dovoljno daleko, što im omogućava privatnost i zaštićenost od svakodnevne gužve.

Apartmani Jolly nude i razne pogodnosti. Ovde možete koristiti usluge peglanja, pospremanja, kao i pranja veša, a tu je i prevoz od i do autobuske stanice. Sa sobom slobodno povedite i kućnog ljubimca, pošto su i oni dobrodošli, a za one koji dolaze svojim kolima imamo obezbeđen parking ispred zgrade.

Apartman za 5 osoba

Apartman Jolly 1 je stan od 44 kvadrata. U svojoj strukturi ima dve spavaće sobe, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo, kao i lepu terasu. U trenucima odmora i razonode možete gledati neki od brojnih kablovskih kanala na LCD TV-u, a obezbeđena je i besplatna bežična internet konekcija za vaše omiljene on-line sadržaje.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: jelenavracaricmitrovic@gmail.com

1 2 3 4

Apartman za 4-6 osoba

Jolly 3 je lep veliki apartman od 60 kvadrata, koji su svom sastavu ima dve spavaće sobe, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kao i kupatilo i terasu. Uz to, ovde postoji mogućnost dodavanja kreveca za bebe, kao i pomoćnog ležaja za još jednu odraslu osobu. U trenucima opuštanja možete gledati neki od brojnih kablovskih kanala na LCD TV-u, a obezbeđena je i besplatna Wi-Fi internet konekcija za vaše omiljene on-line sadržaje.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: jelenavracaricmitrovic@gmail.com

1 2 3 4 5 6

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
  1. Anita

    Dobar dan.
    Zainteresovani smo za 3 noći >>30.i 31.XII i 01.I za dvoje . Obzirom da je Nova godina u pitanju i da je dosta mesta popunjeno , možete li nam pomoći da nadjemo apartman sa francuskim krevetom, kupatilom,kuhinjom i terasom ?
    Unapred zahvalna

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments