Apartmani Jelena :: Zapadna Srbija :: Banja Vrujci

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Jelena

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Banja Vrujci, Zapadna Srbija

E-mail:
vilajelena76@gmail.com

E-mail 2:
vilajelena@verat.net

Sajt:
www.villajelena.co.rs

Telefon: +381 14 34 20 007

Mobilni: +381 61 42 42 203
+381 64 230 91 79
+381 62 816 54 25

Pogodnosti

Centar banje
Otvoreni bazen sa ležaljkama, suncobranima i rekvizitima za vodu
Sauna, masaža, đakuzi, korišćenje lekovitog blata
Igralište za decu
Pansionska ishrana u restoranu
Kafe bar
Potpuno opremljena kuhinja (u studijima)
TV sa kablovskim kanalima, DVD
Besplatan bežični internet
Besplatan parking u sklopu apartmana

Apartmani Jelena, Banja Vrujci slike i cene za smeštaj Srbija 2018

Apartmani Jelena smešteni su u samom jezgru banje Vrujci, između dva banjska kompleksa – hotela Vrujci i Prve Nove Banje, a na svega 50-ak metara od centra za rehabilitaciju, lekovite vode, blata i Doma zdravlja. Prekoputa se nalaze fudbalski, odbojkaški i teniski tereni, dok veliki broj restorana, kafića, prodavnica i drugih sadržajanije daleko od našeg smeštaja.

Kompleks Apartmana Jelena ima sopstveni otvoreni bazen sa termalnom vodom čije je korišćenje uračunato u cenu pansiona. Oko bazena naši gosti se mogu odmarati i sunčati na ležaljkama smeštenim u hladu, a tu su i suncobreni, kao i rekviziti koji će upotpuniti razonodu i odraslima, a naročito deci. Dečici je na raspolaganju trombolina mini kućica, pesak za igru i veliki broj igračaka. U sklopu bazena je toalet, kao i dva tuša. Bazen se nalazi na jugozapadnoj i zapadnoj strani tako da je osunčan tokom čitavog dana, a zahvaljujući osvetljenju, noćno kupanje će predstavljati pravi užitak. Pored bazena, posetioci Apartmana Jelena mogu uživati i u čarima masaže i saune, a u okviru cene mogu koristiti i lekovito blato.

Soba za 1 osobu

Dve jednokrevetne sobe Apartmana Jelena, savršeno su mesto za odmor, bilo poslovnog čoveka ili sportiste, bilo pacijetna ili rekovalescenta, koji će u spokoju i toplom ambijentu kojim ove sobe odišu, zasigurno uživati.

Pored udobnog kreveta, obučenog u mekanu posteljinu, u ovim sobama se nalaze i stočići, kao i dovoljno mesta za odlaganje garderobe. Deo obeju ovih soba je i lepo uređeno, zasebno kupatilo, sa tuš kabinom i peškirima. Naši gosti u svakoj sobi mogu uživati u mnogobrojnim kablovskim kanalima na TV-u, gledati omiljeni film na DVD-ju, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet.

Takođe, u svakom trenutku se mogu poslužiti omiljenim osvežavajućim pićem ili poslasticom iz mini bara koji im je na raspolaganju. Sa terase ove dve sobe, sedeći na garnituri za sedenje, i, možda, pijuckajući kaficu, gosti će uživati u živahnom ambijetnu ove prelepe srpske banje.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vilajelena76@gmail.com

Soba za 2 osobe

Šest dvokrevetnih soba Apartmana Jelena predstavljaju savršeno mesto za odmor i oporavak, kako parova, tako i prijatelja koji su odlučili da sebi posvete posebnu pažnju i adekvatnu negu, kako bi se u svakodnevne životne tokove vratili potpuno osveženi i odmorni.

Pored udobnih kreveta, obučenih u mekanu posteljinu, u ovim sobama se nalaze i stočići, kao i dovoljno mesta za odlaganje garderobe. Deo svake sobe je i lepo uređeno, zasebno kupatilo, sa tuš kabinom i peškirima. Naši gosti u svakoj sobi mogu uživati u mnogobrojnim kablovskim kanalima na TV-u, gledati omiljeni film na DVD-ju, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet.

Takođe, u svakom trenutku se mogu poslužiti omiljenim osvežavajućim pićem ili poslasticom iz mini bara koji im je na raspolaganju. Sa terase ovih 6 soba, sedeći na garnituri za sedenje, i, možda, pijuckajući kaficu, ili uživajući sa svojim parom u čaši vina, gosti će se opuštati u prijatnom ambijentu ove lekovite i slikovite banje.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vilajelena76@gmail.com

Soba za 3 osobe

Jedna jedina trokrevetna soba biće savršena za udoban smeštaj i boravak cele porodice ili grupe prijatelja koji su poželeli da zajedno porade na svom zdravlju i blagostanju.

Pored udobnih kreveta, obučenih u mekanu posteljinu, u ovim sobama se nalaze i stočići, kao i dovoljno mesta za odlaganje garderobe. Deo ove sobe je i lepo uređeno, zasebno kupatilo, sa tuš kabinom i peškirima. Naši gosti u svakoj sobi mogu uživati u mnogobrojnim kablovskim kanalima na TV-u, gledati omiljeni film na DVD-ju, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet.

Takođe, u svakom trenutku se mogu poslužiti omiljenim osvežavajućim pićem ili poslasticom iz mini bara koji im je na raspolaganju. Jedan od elemenata ove sobe, možda i najvažniji je terasa, sa koje, sedeći na garnituri za sedenje gosti mogu pratiti živahna dešavanja u okolini, ili se prepuštati sanjarenju na svežem banjskom vazduhu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vilajelena76@gmail.com

Soba za 4 osobe

Gostima je, u sklopu Apaartmana Jelena na raspolaganju samo jedna četvorokrevetna soba, idealna za udoban smeštaj i boravak cele porodice ili grupe prijatelja, možda članova nekog tima, koji su poželeli da zajedno porade na svom zdravlju i blagostanju ili samo uživaju u brojnim sadržajima i mogućnostima koje ova moderna banja pruža.

Deo ove sobe je i lepo uređeno, zasebno kupatilo, sa tuš kabinom i peškirima. Naši gosti u svakoj sobi mogu uživati u mnogobrojnim kablovskim kanalima na TV-u, gledati omiljeni film na DVD-ju, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet.

Takođe, u svakom trenutku se mogu poslužiti omiljenim osvežavajućim pićem ili poslasticom iz mini bara. Jedan od elemenata ove sobe, možda upravo onaj koji će im obezbediti najbolji ugođaj je terasa, gde, sedeći na garniturama za sedenje, gosti uz cvrkut ptica, sveži povetarac i pogled na živanu okolinu mogu ćaskati o dogodovštinama prethodnog dana ili se pak dogovarati o tome kako će provesti sledeći.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vilajelena76@gmail.com

Studio za 2 osobe

Romantični parovi koji ujedno žele kompetan smeštaj, udoban, porodični ambijent i slobodu da sami pripremaju svoje omiljene poslastice, obradovaće se studijima kojih ima ukupno dva u smeštaju Jelena.

Spavaći deo studija opremljen je bračnim krevetom sa mekanom posteljinom i noćnim stočićima, dok u studijima ima dovoljno mesta za odlaganje garderobe i stvari. Opremljena mini kuhinja sadrži sudoperu, ringle, frižider i sve ostale elemente neophodne za pripremu obroka i obedovanje, uz malu ali prijatnu trpezariju. Kupatilo u sklopu i jednog i drugog studija je lepo uređeno, sa tuš kabinom i peškirima.

Njihovi gosti mogu uživati u nekom od mnogobrojnih satelitskih kanala na TV-u, gledati omiljeni film na DVD-ju, a na raspolaganju su im i sadržaji dostupni zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu. Pogled iz oba studija, svakako će doprineti kako uživanju u okolnom ambijentu, tako i stvaranju romantične atmosfere.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vilajelena76@gmail.com

Studio za 3+1 osobu

Ovaj jedinstveni četvorokrevetni studio u ponudi Apartmana Jelena, predstavljaće komforan smeštaj za opušten boravak porodice illi prijatelja, njihovo uživanje u skladnom enterijeru i bazu za obilazak, izlete i oporavak.

U sastavu studija, pored kreveta, obučenih u mekanu posteljinu, ulaze i noćni stočići, dovoljno mesta za odlaganje garderobe, kao i svi oni detalji koji jedan smeštaj čine ugodnim i doprinose relaksaciji njegovih gostiju. Društvo se može opuštati uz mnogobrojne kablovske kanale na TV-u, gledati omiljeni film na DVD-ju, dok su tu i sadržaji dostupni zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu.

Deo ovog apartmana je i potpuno opremljena, odvojena, kuhinja koja sadrži sudoperu, frižider, šporet kao i sve ostale elemente neophodne za pripremu obroka i obedovanje, uz trpezariju. Lepo uređeno kupatilo studija ima tuš kabinu i peškire.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vilajelena76@gmail.com

O smeštaju Apartmani Jelena

Apartmani Jelena imaju i restoran pansionskog tipa koji je namenjen isključivo gostima i otvoren između 07h-23h. Odvojeni su deo za pušače i deo za nepušače. U sklopu restorana gosti mogu gledati TV ili filmove na DVD-ju ili zabavljati se u prijatnom ambijentu društvene igre i svoje omiljeno alkoholno ili bezalkoholno piće, koje takođe mogu poručiti u restoranu. Gostima koji dođu svojim automobilima obezbeđen je besplatan, osvetljen parking.

vila1 vila2 vila3

Banja Vrujci


Topla voda koja „vri“, pušeći se zahvaljujući toploti koja je veća od okolnog vazduha i gasu koji uzgred izbija i nikada ne ledi. To je značenje reči vrujačkih izvora, smelih pokretača i „osnivača“ danas jedne od najpopularnijih banja u Srbiji, banje Vrujci. Njena umereno kontinentalna klima je blaga, dok se razvila gotovo na mestu koje bi, ako bismo na kartu Srbije gledali kao na odraz čoveka u ogledalu, predstavljalo samo njeno srce.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više




Pročitajte više - Banja Vrujci
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments