Apartmani Jeca :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Jeca

Vrsta: Apartmani

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
jelenavracaricmitrovic@gmail.com

Telefon: +381 66 111 024

Pogodnosti

Na 600 metara od centra Zlatibora
Usluge pranja i peglanja veša
Prevoz od i do autobuske stanice
Potpuno opremlje kuhinje
Besplatan Wi-Fi internet
TV sa kablovskim kanalima
Obezbeđen parking

Apartmani Jeca, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Jeca nalaze se u naselju Obudojevica, 600m od centra Zlatibora i autobuske stanice. Ovaj kompleks potpuno je izdvojen od gužve, saobraćaja i buke, pa je idealan za miran i opušten odmor na zdravom vazduhu ove srpske planinske lepotice.

Apartmani Jeca nude i razne pogodnosti, kao što su usluge peglanja, svakodnevnog pospremanja apartmana, kao i pranja veša, a tu je i prevoz od i do autobuske stanice. Za one koji dolaze svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor.

Studio za 3 osobe

Ova dva lepo uređena studija imaju oko 16m² i namenjeni su ugodnom boravku parova, prijatelja ili manjih porodica. U svom sastavu imaju po jedan francuski krevet, kao i fotelju na razvlačenje, zatim potpuno opremljenu kuhinju, i privatna kupatila.

Za razonodu možete koristiti naš besplatan Wi-Fi internet, ili gledati neki od brojnih kablovskih kanala na LCD TV-u. Tokom zimskih meseci tu je centralno grejanje, koje obezbeđuje izuzetno ugodnu i toplu atmosferu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: jelenavracaricmitrovic@gmail.com

1 2 3 4

Apartman za 3 osobe

Ukupno tri apartmana u smeštaju Jeca imaju odvojene spavaće sobe, a odlični su za boravak porodica i prijatelja. Površine su oko 30 kvadrata. U spavaćim sobama je veliki bračni krevet, dok vas u dnevnom boravku očekuje fotelja na razvlačenje.

Naravno, sastavni deo svakog apartmana je i potpuno opremljena kuhinja, kao i lepo uređeno novo modern kupatilo. Za razonodu možete koristiti naš besplatan Wi-Fi internet, ili gledati neki od brojnih kablovskih kanala na LCD TV-u. Tokom zimskih meseci tu je centralno grejanje, koje obezbeđuje izuzetno ugodnu i toplu atmosferu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: jelenavracaricmitrovic@gmail.com

IMG_20180331_162734 IMG_20180331_162152 IMG_20180331_153530 IMG_20180331_153044

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments