Apartmani Jagodina :: Šumadija :: Jagodina

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Jagodina

Vrsta: Apartmani

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Jagodina, Šumadija

E-mail:
milosavljevic.vesna01@gmail.com

Sajt:
www.apartmanijagodina.co.rs

Telefon: +381 63 691 322

Pogodnosti

U samom centru Jagodine

Aqua Park udaljen je samo 700 metara

Roštilj

Klima uređaj

Kuhinja

Besplatan parking

TV

Besplatan bežični Internet

Apartmani Jagodina, Jagodina slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Jagodina sastoje se od 2 kuće. Apartmani 1-4 su u samom centru Jagodine, ali u zaklonjenom delu, čime pružaju sve prednosti dobre povezanosti sa ostalim delovima grada, ali i neophodno bekstvo od ulične i saobraćajne buke. Apartmani 5-8 su takođe novi i kompletno sređeni, a nalaze se u ulici Braće Dirak 17/1, takođe u strogom centru grada. U blizini obe lokacije naći ćete dobar izbor prodavnica, pekara, restorana, kafića, a Aqua Park udaljen je samo 700 metara.

Apartmani Jagodina uživaju u zelenilu sopstvenog uređenog vrta sa letnjikovcem, roštiljem, česmom i tri kompleta stolova i klupa za potpuno uživanje. Kako je čitavo dvorište ograđeno, bezbedno je i za igru mališana, za koje je predviđeni i samo njihov kutak. U okolini Jagodine postoji mnogo lepih izletišta i manastira koje vredi obići, a u letnjem periodu otvorena je i letnja pozornica prepuna zabavnih sadržaja i bez naknade na ulazu. Takođe, svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom, mogu računati na besplatno parking mesto.

Kuća 1 – Apartman 1 za 4+1 osobu

1 2 3 4

Kuća 1 – Apartman 2 za 3+1 osobu

1 2 3 4 5

Kuća 1 – Apartman 3 za 3+2 osobe

1 2 3 4

Kuća 1 – Apartman 4 za 4+2 osobe

1 2 3

Kuća 2 – Apartman 5 za 8 osoba

1 2 3 4

Kuća 2 – Apartman 6 za 8+2 osobe

1 2 3 4

Kuća 2 – Apartman 7 za 8+2 osobe

1 2 3 4

Kuća 2 – Apartman 8 za 5+2 osobe

1 2 3 4 5

Jagodina


Jagodina se nalazi na obalama reke Belice u zagrljaju ogranaka okolnih planinskih masiva. Jagodinsko polje, široko otovreno ka Panonskoj niziji, a preprečeno ka Jadrana sve višim i višim planinama, odlikuje se haldnim zimama i prijatnim letima. Oko 150 km udaljena od glavnog grada Beograda, Jagodina privlači sve više i više posetilaca iz Srbije, ali i iz okolnih zemlja. Svake godine ovaj šumadijski grad unapređuje svoju ponudu i polako postaje jedan od regionalnih tursitičkih centara.


Pročitajte više

Šumadija


Jasno je, mada pomalo šturo obrazloženje da je Šumadija dobila ime po šumama. Danas je teško zamisliti kakve su te šume bile i koliko ih je bilo. Francuski pesnik i akademik Alfons de Lamartin (1790-1869), nakon svog proputovanja Balkanom, o Šumadiji je zabeležio: „Šume su ovde takve, da se danima može ići, a da se sunce ne vidi.” Bile su guste, neprohodne i toliko rasprostranjene, sve do XIX veka, da su se morale, kako kažu, godinama krčiti i paliti kako bi se zauzelo samo jedno parče zemlje.


Pročitajte višePročitajte više - Jagodina
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments