Apartmani Jagodina :: Šumadija :: Jagodina

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Jagodina

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Jagodina, Šumadija

E-mail:
milosavljevic.vesna01@gmail.com

Sajt:
www.apartmanijagodina.co.rs

Telefon: +381 63 691 322

Pogodnosti

Apartmani se nalaze u centru grada, kod hotela “Jagodina” i autobuske stanice
Zaklonjeni od najvećih saobraćajnica
Aqua park na 700 metara udaljenosti
Zeleno dvorište sa više baštenskih garnitura, roštiljem i česmom
Senik u dvorištu
Igralište za decu
Klima uređaj i podno grejanje
Veš mašina (3 od 4 smeštajne jedinice)
Kompletno opremljena kuhinja – so, šećer, kafa i čaj na račun kuće
Plazma TV sa kabloviskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apartmani Jagodina, Jagodina slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Jagodina nalaze se u centru Jagodine, ali u zaklonjenom delu, čime pružaju sve prednosti dobre povezanosti sa ostalim delovima grada, ali i neophodno bekstvo od ulične i saobraćajne buke. U našoj blizini naći ćete prodavnice, pekare, restorane, kafiće, a Aqua Park udaljen je samo 700 metara od naše kuće.

Apartmani Jagodina uživaju u zelenilu sopstvenog uređenog vrta sa letnjikovcem, roštiljem, česmom i tri kompleta stolova i klupa za potpuno uživanje. Kako je čitavo dvorište ograđeno, bezbedno je i za igru mališana, za koje je predviđeni i samo njihov kutak. U okolini Jagodine postoji mnogo lepih izletišta i manastira koje vredi obići, a u letnjem periodu otvorena je i letnja pozornica prepuna zabavnih sadržaja i bez naknade na ulazu. Takođe, svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom, mogu računati na besplatno parking mesto.

Studio za 5 osoba

Ovaj ljupki i vedri studio namenjen je kako porodicama sa decom, tako i kolegama i četvoročlanim ili petočlanim društvima. Opremljen klima uređajem i podnim grejanjem, pogodan je za odmor i boravak u bilo koje doba godine. Pored udobnih kreveta tu su i natkasne i lampe na uzglavlju, a uz veliki garderobni orman, sigurno ćete ovde moći da se raspremite i raskomotite.

Studio ima i potpuno opremljenu kuhinju sa zaista ljupkom trpezarijom. Ovde ćete naći rernu, veliki frižider sa zamrzivačem, kao i obilje posuđa i escjaga, ali ne morate da razmišljate ni o sitnicama kao što su kuhinjske krpice i higijenska sredstva, a tu su i so, šećer, kafa i čaj na račun kuće. Na raspolaganju vam je i privatno, moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a ovaj studio je izuzetno pogodan i za duži boravak, jer sadrži i veš mašinu. Tu je i prostrana terasa za trenutke odmora i opuštanja.

Slobodno vreme možete provesti ispred plazma TV-a sa kablovskim kanalima, a uz besplatnu bežičnu internet konekciju, ni vaše eventualne poslovne obaveze sigurno neće trpeti. Po lepom vremenu možete uživati u našem velikom zelenom dvorištu, u hladovini senika.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: milosavljevic.vesna01@gmail.com ili telefon: +381 63 691 322 (dostupan 24 časa);
Dajemo popuste za porodice;
Deca do 12 godina starosti kod nas imaju besplatan smeštaj na odvojenom krevetu.

 

Studio za 6 osoba

Većim porodicama ili društvima namenjen je ovaj funkcionalni i vedri studio koji maksimalno može ugostiti 6 osoba. Opremljen klima uređajem i podnim grejanjem, pogodan je za odmor i boravak u bilo koje doba godine. Pored udobnih kreveta tu su i natkasne i lampe na uzglavlju, a uz veliki garderobni orman, sigurno ćete ovde moći da se lepo raspremite i raskomotite.

Studio ima i potpuno opremljenu kuhinju sa zaista ljupkom trpezarijom. Ovde ćete naći rernu, veliki frižider sa zamrzivačem, kao i obilje posuđa i escjaga, ali ne morate da razmišljate ni o sitnicama kao što su kuhinjske krpice i higijenska sredstva, a tu su i so, šećer, kafa i čaj na račun kuće. Sastavni deo studija je i privatno, moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Slobodno vreme možete provesti ispred plazma televizora sa kablovskim kanalima, a uz besplatnu bežičnu internet konekciju, ni vaše eventualne poslovne obaveze sigurno neće trpeti. Naše veliko zeleno dvorište na raspolaganju vam je za trenutke dnevnog odmora, igru sa mališanima ili uživanje u lepom vremenu i svežem vazduhu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: milosavljevic.vesna01@gmail.com ili telefon: +381 63 691 322 (dostupan 24 časa);
Dajemo popuste za porodice;
Deca do 12 godina starosti kod nas imaju besplatan smeštaj na odvojenom krevetu.

Apartman za 6 osoba

Za sve koji žele da uživaju u više komfora, na raspolaganju je naš apartman sa odvojenom spavaćom sobom. Opremljen klima uređajem i podnim grejanjem, pogodan je za odmor i boravak u bilo koje doba godine. Namenjen je porodičnom odmoru ili nerazdvojnim društvima, ali pogodan i za manji broj kolega ili parove. U spavaćoj sobi nalaze tri pojedinačna i jedan pomoćni krevet, a u dnevnom boravku se nalazi bračni krevet. Uz to, spavaća soba dovoljno je velika da u njega možemo uneti i dodatni ležaj.

Dnevni boravak odlikuje veoma prijatna i udobna atmosfera, vedra i u mladalačkom duhu, sa zelenilom i obiljem neobičnih detalja i dekoracija. Potpuno opremljena kuhinja ima i veoma ljupku trpezariju. U kuhinji su i šporet sa rernom, veliki frižider sa zamrzivačem, kao i obilje posuđa i escjaga, ali ne morate da razmišljate ni o sitnicama, pa ćete ovde naći i kuhinjske krpice i higijenska sredstva, kao i so, šećer, kafu i čaj na račun kuće. Apartman ima i privatno, moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, kao i veš mašinu.

Slobodno vreme možete provesti ispred plazma TV-a sa kablovskim kanalima, a uz besplatnu bežičnu internet konekciju, ni vaše eventualne poslovne obaveze sigurno neće trpeti. Lepo vreme možete provesti i u našem velikom dvorištu, uživati u seniku, družiti se vama dragim ljudima ili drugim gostima našeg smeštaja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: milosavljevic.vesna01@gmail.com ili telefon: +381 63 691 322 (dostupan 24 časa);
Dajemo popuste za porodice;
Deca do 12 godina starosti kod nas imaju besplatan smeštaj na odvojenom krevetu.

apartmanza6-1nova apartmanza6-2nova apartmanza6-3nova apartmanza6-4nova apartmanza6-5nova

Apartman za 7 osoba

Naš najveći apartman može da ugosti velika mešovita društva i kombinovane porodice, i odlikuje se izuzetnom funkcionalnošću prostora, toplinom i vedrim bojama. Opremljen klima uređajem i podnim grejanjem, pogodan je za odmor i boravak u bilo koje doba godine. U spavaćoj sobi nalaze se tri odvojena kreveta sa natkasnama i garderobnim ormanima kako biste se sasvim raspremili i raskomotili, dok se u dnevnoj sobi nalazi prostrani francuski ležaj. Ovaj apartman je dovoljno veliki da u njega možemo uneti i dodatne ležajeve, za maksimalno 7 osoba, a da to ne umanji njegovu funkcionalnost.

U dnevnom boravku se nalazi i velika trpezarija sa stolom i stolicama, i to je lep kutak za sve zajedničke trenutke. U kuhinji su šporet sa rernom, veliki frižider sa zamrzivačem, kao i obilje posuđa i escjaga, ali ne morate da razmišljate ni o sitnicama, pa ćete ovde naći i kuhinjske krpice, zatim higijenska sredstva, kao i so, šećer, kafu i čaj na račun kuće. Apartman ima i privatno, moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, kao i veš mašinu.

Slobodno vreme možete provesti ispred plazma TV-a sa kablovskim kanalima, a uz besplatnu bežičnu internet konekciju, ni vaše eventualne poslovne obaveze sigurno neće trpeti. Naše veliko zeleno dvorište na raspolaganju vam je za trenutke dnevnog odmora, igru sa mališanima ili uživanje u lepom vremenu i svežem vazduhu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: milosavljevic.vesna01@gmail.com ili telefon: +381 63 691 322 (dostupan 24 časa);
Dajemo popuste za porodice;
Deca do 12 godina starosti kod nas imaju besplatan smeštaj na odvojenom krevetu.

Jagodina


Jagodina se nalazi na obalama reke Belice u zagrljaju ogranaka okolnih planinskih masiva. Jagodinsko polje, široko otovreno ka Panonskoj niziji, a preprečeno ka Jadrana sve višim i višim planinama, odlikuje se haldnim zimama i prijatnim letima. Oko 150 km udaljena od glavnog grada Beograda, Jagodina privlači sve više i više posetilaca iz Srbije, ali i iz okolnih zemlja. Svake godine ovaj šumadijski grad unapređuje svoju ponudu i polako postaje jedan od regionalnih tursitičkih centara.


Pročitajte više

Šumadija


Jasno je, mada pomalo šturo obrazloženje da je Šumadija dobila ime po šumama. Danas je teško zamisliti kakve su te šume bile i koliko ih je bilo. Francuski pesnik i akademik Alfons de Lamartin (1790-1869), nakon svog proputovanja Balkanom, o Šumadiji je zabeležio: „Šume su ovde takve, da se danima može ići, a da se sunce ne vidi.” Bile su guste, neprohodne i toliko rasprostranjene, sve do XIX veka, da su se morale, kako kažu, godinama krčiti i paliti kako bi se zauzelo samo jedno parče zemlje.


Pročitajte višePročitajte više - Jagodina
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments