Apartmani F :: Šumadija :: Kragujevac

Osnovni podaci

Ime: Apartmani F

Vrsta: Stan

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kragujevac, Šumadija

E-mail:
office@apartmani-kragujevac.com

Sajt:
www.apartmani-kragujevac.com

Telefon: +381 64 64 44 218

Pogodnosti

Apartmani se nalaze 1 km od centra Kragujevca
Veliki izbor prodavnica i supermarketa u blizini
Panoramski pogled na grad sa prozora smeštajnih jedinica
Klima uređaji i centralno grejanje
Zvučna izolacija
Studio i apartmani imaju potpuno opremljene kuhinje sa mašinom za sudove
U blizini apartmana se nalaze Sajam Šumadija, kao i sportska dvorana Jezero
LCD TV sa satelitskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apartmani F, Kragujevac slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Apartmani F nalaze se na svega 1 kilometar od železničke i autobuske stanice. U našoj neposrednoj blizini naći ćete nekoliko kafana, a eko park “Ilina Voda” je udaljen samo nekoliko minuta šetnje. Takođe, tu je i mnoštvo prodavnica i supermarketa, a do samog centra Kragujevca trebaće vam 15-ak minuta lagane šetnje.

U našem dvorištu postoji i sto, kao i klupe za sedenje, pa ovde možete uživati u lepom ambijentu, naravno kada vremenske prilike to dozvoljavaju. Apartmani F su lako dostupni  gradskim prevozom, a ukoliko dolazite svojim kolima, možete računati na besplatan parking. U blizini se nalaze još i Sajam Šumadija, kao i sportska dvorana Jezero.

Soba za 2 osobe

Ova jednostavna soba namenjena je kraćem ili nešto dužem boravku u Kragujevcu, a namenjena je parovima, ali i poslovnim ljudima koji žele dosta komfora i prostora za sebe.

Dvokrevetna soba je klimatizovana i zvučno izolovana, a funkcionalni nameštaj i prostor oplemenjen zelenilom i prirodnim materijalima dozvoliće vam da se ovde sasvim lepo opustite i raskomotite. Soba raspolaže i privatnim kupatilom sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV.

Takođe, radi brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u svim apartmanima F obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija, pa ni vaše poslovne obaveze sigurno neće biti ugrožene. Ova udobna i moderno uređena soba ima i mali prostor za dnevni odmor, a sa prozora se pruža lep pogled na gradsku panoramu Kragujevca.

Cena sobe je oko 23€/dan, u zavisnosti od dužine boravka;
U cenu nisu uračunati osiguranje i boravišna taksa koji iznose 90 RSD (0,75 EUR) po danu, po osobi.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@apartmani-kragujevac.com

Studio za 4 osobe

Ovaj šarmantni i prostrani studio namenjen je komfornom boravku porodica, parova, kolega ili četvoročlanih društava. Ima površinu od 43 m2, potpuno je klimatizovan i zvučno izolovan, pa će vam pružiti dosta prostora, privatnosti i mira.

U studiju će vas dočekati komforan francuski ležaj, a tu je i dnevni boravak sa uganom kožnom garniturom koja se može razmestiti kao pomoćni ležaj za još dve osobe ili decu. Na raspolaganju vam je i potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom, a mašina za pranje sudova učiniće da se sasvim ležerno upustite u pripremu hrane.

Moderno kupatilo je sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz veliki LCD TV sa kablovskim kanalima. Brza komunikacija, omiljene društvene mreže i sajtovi su vam dostupni uz besplatnu bežičnu internet konekciju, pa ni vaše eventualne poslovne obaveze svakako neće biti ugrožene.

Cena iznajmljivanja studija iznosi 35€/dan – ako ga rentiraju tri ili četiri soobe, dok je za jednu ili dve osobe cena 26€ po danu;
U cenu nisu uračunati osiguranje i boravišna taksa koji iznose 90 RSD (0,75 EUR) po danu, po osobi.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@apartmani-kragujevac.com

Apartman za 4 osobe

Prostrani, moderno i elegantno uređeni apartman namenjen je dužem ili kraćem boravku u Kragujevcu, a pogodan je i kao trajnije stambeno rešenje za parove i male porodice. Apartman je klimatizovan i zvučno izolovan, pa će vam obezebediti dosta mira i privatnosti.

Raspolaže odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ležajem i funkcionalnim nameštajem koji će vam omogućiti da se ovde lepo raspremite i sasvim raskomotite. Veliki dnevni boravak ima garnituru za sedenje koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve osobe ili decu.

Tu je i ugodna kuhinja sa trpezarijom, u kojoj ćete naći sve što vam je potrebno za nesmetano, uobičajeno funkcionisanje, uključujući i mašinu za sudove. Kupatilo apartmana je moderno uređeno, sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz veliki LCD TV sa kablovskim kanalima.

Takođe, brza komunikacija, omiljene društvene mreže i sajtovi su vam dostupni uz besplatnu bežičnu internet konekciju, pa ni vaše eventualne poslovne obaveze neće biti ugrožene. Uz sve ovo, sa prozora ovog apartmana pruža se i divan pogled na panoramu  grada.

Cena iznajmljivanja apartmana iznosi 38€/dan – ako ga rentiraju tri ili četiri osobe, dok je za jednu ili dve osobe cena 30€ po danu;
U cenu nisu uračunati osiguranje i boravišna taksa koji iznose 90 RSD (0,75 EUR) po danu, po osobi.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@apartmani-kragujevac.com

Apartman za 5 osoba

Ovaj veliki apartman namenjen ja porodicama, parovima ili velikim društvima, a svojom opremljenošću pogodan je i za duži boravak u Kragujevcu. Uz to, klimatizovan je i potpuno zvučno izolovan, pa će vam pružiti dosta mira i privatnosti. Inače, raspolaže sa dve spavaće sobe, prostranim dnevnim boravkom, kuhinjom sa trpezarijom i privatnim kupatilom.

U spavaćim sobama nalaze se francuski ležajevi, a uz velike američke plakare, police i komode ovde ćete moći da se sasvim raspremite i raskomotite. Dnevni boravak je prijatno namešten, sa garniturama za sedenje, uz stočiće i veliki LCD TV za zajedničko uživanje u satelitskim programima, a posebna pogodnost ovog stana je što i obe spavaće sobe imaju svoje televizore. Prostrana kuhinja sa trpezarijom je sasvim opremljena, a uz sve aparate i posuđe za pripremu i serviranje hrane, tu je i mašina za sudove, pa zaista brzo i lako možete organizovati svoje obroke.

Apartman ima i veliko kupatilo sa odvojenim toaletom koje je luksuzno opremljeno, pa tu možete uživati u efektima saune i mini spa centra. Ukoliko vam je potrebno, na raspolaganju vam je i vešeraj, što je posebno pogodno za porodice sa malom decom ili za duži boravak. Takođe, svi omiljeni sajtovi, aplikacije i društvene mreže biće vam dostupni ovde, jer je apartman ”pokriven” bežičnom internet konekcijom koja je naravno za sve goste besplatna.

Cena iznajmljivanja apartmana iznosi 50€/dan – ako ga rentiraju tri ili četiri osobe, dok je za jednu ili dve osobe cena 30€ po danu;
U cenu nisu uračunati osiguranje i boravišna taksa koji iznose 90 RSD (0,75 EUR) po danu, po osobi.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@apartmani-kragujevac.com

apartmanza5-1 apartmanza5-2 apartmanza5-3

Kragujevac


Kragujevac je značajan privredni, kulturni, obrazovni i zdravstveni centar Šumadije, Pomoravlja i susednih regiona. Ime je dobio po ptici kraguj (vrsti jastreba) koja je u srednjem veku korišćena za lov, a danas zauzima počasno mesto na gradskom grbu. Predpostavlja se da je, kao naseljeno mesto, postojao i pre vladavine dinastije Nemanjić. Prvi put se spominje u turskom popisnom dokumentu iz 1476. godine pod imenom Kragujfoča.


Pročitajte više

Šumadija


Jasno je, mada pomalo šturo obrazloženje da je Šumadija dobila ime po šumama. Danas je teško zamisliti kakve su te šume bile i koliko ih je bilo. Francuski pesnik i akademik Alfons de Lamartin (1790-1869), nakon svog proputovanja Balkanom, o Šumadiji je zabeležio: „Šume su ovde takve, da se danima može ići, a da se sunce ne vidi.” Bile su guste, neprohodne i toliko rasprostranjene, sve do XIX veka, da su se morale, kako kažu, godinama krčiti i paliti kako bi se zauzelo samo jedno parče zemlje.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kragujevac
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments