Apartmani Eleni :: Srem :: Vrdnik

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Eleni

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Vrdnik, Srem

E-mail:
vilaeleni@yahoo.com

Sajt:
www.smestajuvrdniku.com

Telefon: +381 022 467 027

Mobilni: +381 65 69 31 235
+381 62 467 072

Pogodnosti

Vila je locirana na 500 metara od centra Vrdnika
20 metara od restorana (sa mogućnošću pansionske organizacije boravka)
Vrt sa grilom, klupama i stolicama u uređenom zelenilu
Kllima uređaji i centralno grejanje
Potpuno opremljena kuhinja u svakom studiju
TV sa kablovskim kanalima
DVD plejer
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apartmani Eleni, Vrdnik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Na samom ulazu u banju Vrdnik, oko 500 metara od centra nalaze se Apartmani Eleni. U blagotvornom okruženju zdravog vazduha i lekovitih termalnih voda, na obroncima Nacionalnog Parka Fruška Gora, Vrdnik je pravo mesto za aktivan odmor, kraći boravak ili produženi vikend. U našoj neposrednoj blizni nalazi se i restoran domaće i internacionalne kuhinje gde možemo organizovati i pansion za sve naše goste.

Apartmani Eleni uživaju u svom zelenom, mirnom okruženju, a lepo uređeno dvorište sa klupama, stolovima i stolicama pravo je mesto za druženje i upoznavanje. Uz ozidani roštilj, odličnu atmosferu i idilično okruženje, naši apartmani pružaju mogućnost za nezaboravan odmor. Ponuda banje Vrdnik sa termalnim bazenima i sve većim brojem restorana, kafića, fitnes i velnes centara čini je popularnom destinacijom tokom čitave godine.

Studio za 2 osobe

Dva studija – A2 i S2 svojom prostornom organizacijom, ukusno uređenim enterijerom i funkcionalnošću kategorisani su kao apartmani najvišeg standarda. Namenjeni su romantičnim parovima ili porodicama sa detetom, a pružiće vam sav komfor i mir kako biste se sasvim opustili i odmorili.

Studiji su potpuno klimatizovani i imaju centralno grejanje što ih čini prijatnim tokom čitave godine. Imaju površinu od 15-17 m2, a pažljiv odabir prirodnih materijala i nameštaja donosi zdravo okruženje i prijatnu, lagodnu atmosferu. Oba studija su opremljena francuskim ležajem sa natkasnama na uzglavlju, te funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Sadrže malu, čajnu kuhinju koja je adekvatno opremljena svim potrebnim elementima i posuđem kako biste uživali u boravku po svojoj meri, a za vas možemo organizovati i pansionski boravak. Takođe, u okviru svakog studija na raspolaganju vam je i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, a za sve ljubitelje filmova, tu je i DVD plejer, dok je za omiljene društvene mreže i aplikacije svim gostima obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija. Oba studija uživaju u pogledu na zelenilo i lepo uređen vrt, koji je pravo mesto za jutarnju kafu, druženje ili nova poznanstva.

Cena boravka u ovim studijima iznosi 1200 dinara za dan + boravišna taksa;
Više od jedne noći 1000 dinara + boravišna taksa;
Deca do 7 godina koja koriste ležaj uz roditelje, plaćalu 50% cene smeštaja + 50% boravišna taksa;
Ukoliko jedna osoba koristi studio za 2 osobe, plaća doplatu za drugi ležaj u iznosu od 50% od cene studija;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilaeleni@yahoo.com

Studio za 2+2 osobe

Našim gostima koji žele da uživaju u komfornom i udobnom odmoru u krugu porodice ili prilikom romantičnih vikenda i putovanja namenjena su naša četiri velika studija. Studiji A1, A3, S1 i S3 svojom funkcionalnošću, prostornom organizacijom i modernom opremljenošću kategorisani su kao smeštaj najvišeg standarda. Sa površinom od 28-30 m2, ovi klimatizovani smeštaji pružiće vam sav komfor, mir i udobnost kako biste se sasvim opustili i uživali u zdravom i bogatom okruženju Vrdnika.

Svi su opremljeni francuskim ležajem sa lepim uzglavljem i natkasnama, te udobnim garniturama za sedenje koje se mogu razmestiti kao dodatni ležaj za još jednu ili dve odrasle osobe. Sadrže malu, čajnu kuhinju koja je adekvatno opremljena svim potrebnim elementima i posuđem kako biste uživali u boravku po svojoj meri, a za vas možemo organizovati i pansionski boravak. Takođe, tu su i moderno uređena kupatila sa tuš kabinom u svakom studiju.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a za sve ljubitelje filmova, tu je i DVD plejer, dok je za omiljene društvene mreže i aplikacije svim gostima obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija. Druženju i upoznavanju sa drugim gostima, igri mališana i vašem uživanju u jutarnjoj svežini i predinom zelenilu namenjeno je i naše veliko dvorište, a pogled iz ovih studija otkriva mirnu, idličnu panoramu Vrdnika.

Cena boravka u ovim studijima iznosi 1200 dinara za dan + boravišna taksa;
Više od jedne noći 1000 dinara + boravišna taksa;
Deca do 7 godina koja koriste ležaj uz roditelje, plaćalu 50% cene smeštaja + 50% boravišna taksa;
Ukoliko jedna osoba koristi studio za 2 osobe, plaća doplatu za drugi ležaj u iznosu od 50% od cene studija;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilaeleni@yahoo.com

Apartmani Eleni

Brojne znamenitosti poput manastira Ravanica, Novog Hopova, Grgetega, Krušedola i Jazaka čine Vrdnik nezaobilaznim kulturnim vrelom srpske istorije i bogatog kulturnog nasleđa. Vrdnička kula sa svojim ostacima iz doba Rima, kao i još 15 fruškogorskih manastira u okolini povezani su brojnim stazama za šetnju ili vožnju bicikla. Lepo uređeni vrt apartmana prepun je zelenila i pravo je mesto za bezbednu igru mališana, a za sve naše goste obezbeđen je i besplatan parking.

vila1 vila2 vila3 vila4

Vrdnik


Na južnim obroncima nacionalnog parka Fruška gora, među blago zatalasanim brdima, i blizu žuborljivih potoka, smešteno je naselje Vrdnik, koje je zbog svog izvanredno čistog i lekovitog vazduha, te zbog termalne vode i neobično lepih prirodnih karakteristika, tek nedavno, proglašeno banjom.


Pročitajte više

Srem


Srem je geografski region u Panonskoj niziji između reke Dunav, na severu i istoku, kao i reke Save do ušća u Dunav, na jugu. Tokovi ovih dveju reku po mnogo čemu određuju zanimljivu i specifičnu osobenost ove regije, čija plodna ravnica i pitome padine Fruške gore privlače ljude od najstarijih vremena. Prirodne karakteristike ovog podneblja, kao i bogata kulturno-istorijska prošlost su glavni aduti Srema kao predela neiscrpnih lepota.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrdnik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments