Apartmani Drinska Oaza :: Zapadna Srbija :: Zvorničko jezero

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Drinska Oaza

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zvorničko jezero, Zapadna Srbija

E-mail:
jurosevic.miladin@gmail.com

Sajt:
www.drinskaoaza.com

Telefon: +381 64 0619 339

Mobilni: +381 65 533 8816
+381 64 499 4632
+387 66 234 182 (BIH broj)

Pogodnosti

Kompleks se nalazi na samoj obali jezera
Dobro snabdevene prodavnice i manji restoran u blizini
Veliko zeleno dvorište
Dva bazena sa terasama za sunčanje
Dečji bazen
Dečije igralište
Dve letnje kuhinje sa roštiljem
Dva letnjikovca sa ‘’al fresco’’ trpezarijama
Dva mola na jezeru sa dva čamca
Betonirana plaža
Mogućnost pansiona
Ribolov
Organizovanje izleta
Centralno grejanje na pelat
Svi apartmani imaju terase sa pogledom na jezero
Potpuno opremljena kuhinja u svakom apartmanu
TV sa satelitskim kanalima
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apartmani Drinska Oaza, Zvorničko jezero slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Drinska Oaza nalaze se u predivnoj prirodi Velike Reke, nadomak Malog Zvornika. Nalazimo se pored samog magistralnog puta koji vodi od Ljubovije ka Malom Zvorniku, a naše  vikendice i predivno dvorište su na samoj obali Zvorničkog jezera, u neponovljivom prirodnom okruženju kao stvorenom za rekreaciju, pecanje, ribolov i relaksirani, potpuni odmor sa porodicom ili prijateljima.

U prostranom dvorištu Apartmana Drinska Oaza, prepunom cveća i zelenila nalaze se otvoreni bazeni sa terasama za sunčanje gde vas čekaju ležaljke i suncobrani. U hladu lepih letnjikovaca su i ‘’al fresco’’ trpezraije, a pored ozidanog roštilja, možemo pripremati i specijalitete sa ražnja, kotliće ili tradicionalna jela pod sačem.

Apartman za 2 osobe

Romatnična priroda na obali jezera, plaža i otvoreni bazen savršena su postavka za idiličan vikend daleko od grada, buke i vreve. Ovaj apartman pružiće vam pravi mir i obilje privatnosti kako biste se sasvim opustili i uživali u odmoru. Na raspolaganju vam je odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem, te noćnim stočićima i garderobnim ormanom kako biste se raskomotili i raspremili.

Elegantan dnevni boravak sa foteljama namenjen je ležernom odmoru uz TV. Moderna, sasvim opremljena kuhinja, uz roštilj u dvorištu, pružaju priliku za sasvim samostalno organizovan odmor, a ako želite da se sasvim prepustite relaksaciji, svoj boravak kod nas možete zasnovati i na pansionu. Ovaj apartman ima i svoje privatno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i fenom, te kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa paketom satelitskih kanala, a za društvene mreže obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Ovaj elegantni, moderni apartman je klimatizovan i ima centralno grejanje na pelat, te su vam naša vrata otvorena tokom čitave godine. Trenutke prave idile naći ćete na vašoj terasi sa pogledom na jezero, kao stvorenoj za uživanje u jutarnjoj kafi.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: jurosevic.miladin@gmail.com

Apartman za 3 osobe

U Drinskoj Oazi nalaze se i dva apartmana savršena za male porodice ili bliska tročlana društva. Apartmani su klimatizovani i imaju centralno grejanje, te su pogodni za boravak tokom čitave godine. U ovim apartmanima na raspolaganju vam je odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem, te noćnim stočićima i garderobnim ormanom kako biste se raskomotili i raspremili.

Elegantan dnevni boravak namenjen je ležernom odmoru uz TV, a garnitura se može razmestiti kao dodatni ležaj za još jednu odraslu osobu ili dete. Moderna, sasvim opremljena kuhinja uz roštilj u dvorištu pružaju priliku za sasvim samostalno organizovan odmor, a ako želite da se sasvim prepustite relaksaciji, svoj boravak kod nas možete zasnovati i na pansionu. Oba apartmana imaju i svoja privatna kupatila sa tuš kabinom, peškirima i fenom, te kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz već pomenuti TV sa paketom satelitskih kanala, a za društvene mreže obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Naši apartmani imaju i veoma lepe terase okrenute ka jezeru.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: jurosevic.miladin@gmail.com 

Apartman za 4 osobe

Elegantno uređeni, moderni i veoma udobni, ovi apartmani raspolažu sa dve spavaće sobe, zbog čega su pravi izbor ukoliko želite na odmor sa porodicom, prijateljima ili još jednim parom. Oba četvorokrevetna apartmana su klimatizovana, imaju centralno grejanje i pružiće vam obilje mira i privatnosti za savršen odmor.

Sobe su opremljene francuskim ležajevima, te modernim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Dnevni boravak namenjen je vašem druženju, a ovde je i odlično opremljena kuhinja kako biste uživali kao kod kuće u svakom trenutku svog odmora. Ukoliko želite, boravak možete zasnovati i na polupansionu. Oba apartmana imaju i svoja privatna kupatila sa tuš kabinom, peškirima i fenom, te kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa paketom satelitskih kanala, a za društvene mreže obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. U pogledu na jezero možete uživati i uz jutarnju kafu sa svoje terase.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: jurosevic.miladin@gmail.com

Apartman za 6 osoba

Naša tri najveća apartmana namenjena su velikim društvima i porodicama, a za posebne trenutke i proslave, ako želite da se okružite svojim najbližim prijateljima i porodicom, naše kuće izaju se i u celini. Ovi moderno osmišljeni apartmani su klimatizovani i imaju centralno grejanje, te su veoma prijatni za boravak tokom čitave godine.

Na raspolaganju su vam dve spavaće sobe opremljene francuskim ležajevima, dok u dnevnom boravku sasvim udobno mogu da se smeste još dve odrasle osobe ili deca. Velika kuhinja sa trpezarijom, ali i letnja kuhinja sa velikim stolom u prirodnoj hladovini učiniće vaše zajedničke trenutke pravim uživanjem, a svoj boravak možete zasnovati i na polupansionu. Prozračna, moderno uređena kupatila su sa tuš kabinom, te kompletnim toaletnim priborom.

Odmor i dokolicu možete provesti uz TV sa satelitskim kanalima, dok je za društvene mreže i omiljene on-line sadržaje obezbeđena i besplatna bežčna internet konekcija. Sva tri apartmana imaju lepe terase sa kojih možete uživati u pogledu na jezero.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: jurosevic.miladin@gmail.com 

apartmanza6-1 apartmanza6-2 apartmanza6-3 apartmanza6-4 apartmanza6-5

Apartmani Drinska Oaza

Svoj boravak kod nas možete zasnovati i na polupansionu. Takođe, Drinska Oaza ima i prirodnu, jezersku plažu, a uz čamce, možete uživati u izletima na jezero ili pecanju sa obale, ili iz čamca. Za sve naše goste koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđen je i besplatan parking.

1 2 3 4 5

Zvorničko jezero


Zvorničko jezero je smešteno na granici između Srbije i Bosne i Hercegovine, i akumulacioni je deo reke Drine. Kod Zvornika nalazi se 45 metara visoka brana koja je uslovila akumuliranje ove ogromne vodene mase i darivala nam jedno od najlepših jezera, koje se proteže površinom od oko 8km². Na najširem mestu od obale do obale jezera ima više od 3 km, dok se najveća dubina spušta do 39 metara, a iskusni ronioci tvrde da se na ovim dubinama kriju ogromni somovi, i kruže priče da se ovde mogu naći i primerci ove ribe od svih 100 kilograma.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Zvorničko jezero
  1. Zorana Milošević Čolovic

    Poštovani, molim vas za info da li imate sl dvokrevetni ap. Od 20-27.6 i kolika je cena noćenja.S poštovanjem
    ………..Zorana Milošević Čolovic

  2. Zorana Milošević Čolovic

    Poštovani, molim vas za info da li imate sl dvokrevetni ap. Od 20-27.6 i kolika je cena noćenja.S poštovanjem
    Zorana Milošević Čolovic

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments