Apartmani Dental :: Raška :: Vrnjačka banja

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Dental

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Vrnjačka banja, Raška

E-mail:
dentalapartmani@gmail.com

Sajt:
www.dentalapartmani.com

Telefon: +381 36 618 230

Mobilni: +381 63 829 39 36

Pogodnosti

Neposredna blizina centra grada i parka
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Besplatan parking ispred smeštaja
Popust na stomatološke usluge u okviru smeštaja

Apartmani Dental, Vrnjačka banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Moderni i potpuno opremljeni Dental Apartmani, smešteni su u samom centru Vrnjačke banje, na 100m od šetališta, u okviru poslovnog centra Šumadija. Lečilište, prelepi park, izvori, kao i brojni kafići i restorani nadomak su smeštaja, a u sklopu apartmana postoji i specijalistička stomatološka ordinacija, gde naši gosti imaju popust na sve usluge.

Tokom boravka ovde, naši gosti mogu posetiti planinu Goč, hram rođenja presvete Bogorodice, crkvu Svetog Save u Gračcu, kao i mnoge druge, prirodne, kulturne i istorijske znamenitosti u banji i okolini. Za goste koji dođu svojim automobilima, besplatan parking ispred poslovnog centra Šumadija je obezbeđen.

Soba za 2 osobe

Sve sobe Apartmana Dental luksuzno su i moderno opremljene i boravak u njima romantičnom paru će, predstavljati pravi ugođaj. Francuski kreveti presvučeni su mekanom posteljinom, kraj njih su noćni stočići i lampe, a u sastav soba ulazi i komoda, ogledalo, kao i savremeno i potpuno opremljeno kupatilo.

U privatnosti svojih soba gosti se mogu opuštati uz neki od mnogobrojnih kanala na TV-u, ili omiljene sadržaje dostupne zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu. Ceo prostor je klimatizovan, a gosti mogu uživati i na prostranim terasama sa garniturom za sedenje, posmatrajući živopisnu okolinu ovog vedrog gradića.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: dentalapartmani@gmail.com

Studio za 2-4 osobe

Komforni i skladno uređeni studiji, vedrih boja, predstavljaće idealan nastavak opuštanja nakon povratka sa kupanja ili iz šetnje, bilo da su njegovi gosti jedan par ili četvoročlana porodica.

Studiji su opremljeni bračnim ili zasebnim krevetima, kraj kojih su smešteni noćni stočići i lampe, a tu je i toaletni stočić sa ogledalom, kao i dovoljno prostora za odlaganje garderobe i stvari. Svaki studio sadrži i kauč, koji je, kada se rasklopi, pogodan za miran san još dveju osoba.

Deo ovih studija je i potpuno opremljena kuhinja sa sudoperom, frižiderom, ravnom pločom za kuvanje, kao i ostalim elementima neophodnim za pripremu obroka i obedovanje. Kraj kuhinje je smeštena i mala, ali lepa trpezarija, a deo svakog studija je i savremeno, lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom kaja ima i masažnu funkciju.

Posetioci se mogu odmarati gledajući neki od mnogobrojnih kanala na TV-u, ili omiljene sadržaje dostupne zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu. Ceo prostor je klimatizovan, a gosti se mogu rashladiti i sedeći na terasi studija, sa garniturom za sedenje i pogledom na dinamično i živahno okruženje.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: dentalapartmani@gmail.com

Apartman za 2-6 osoba

Boravak u Vrnjačkoj banji, lečenje, oporavak i/ili odmor biće upotpunjeni udobnošću na koju će porodica ili grupa prijatelja naići u bilo kom apartmanu smeštaja Dental.

Ovi apartmani imaju odvojenu spavaću sobu sa udobnim bračnim krevetima, koja takođe sadrži nočne stočiće i lampe, komodu, mini-bar, odličan izbor, kada u kasnim večernjim časovima osetite da vam se jede nešto slatko kao i TV prijemnik. U spavaćoj sobi smešten je komforan kauč, klub stočić, kao i sve one sitnice koje jedan apartman čine ugodnim mestom za odmor koje odiše skladom i luksuzom.

Tu je i trpezarija, a potpuno opremljena kuhinja kraj nje sadrži sudoperu, frižider, ravnu ploču za kuvanje, kao i sve ostale elemente neophodne za pripremu obroka i obedovanje. Gostima ovog apartmana na raspolaganju su čak dva moderna i luksuzno opremljena kupatila, a društvo i u dnevnom boravku može uživati gledajući neki od mnogobrojnih kanala na TV-u, ili omiljene sadržaje dostupne zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu.

Ceo prostor je klimatizovan, ali možda je ipak najprijatniji kutak ovih apartmana terasa, sa garniturom za sedenje i mogućnošću ćaskanja sa pogledom na banjske krovove i njen relaksirajući ambijent.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: dentalapartmani@gmail.com

Vrnjačka banja


Vrnjačka Banja je sedište opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji, u Raškom okrugu i smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. Arheološki ostaci pronađeni u oblasti današnje Vrnjačke banje, od kojih su najupečatljiviji tragovi rimskog izvora i lečilišta pod nazivom Aquae Orcinae i mnoštvo novčića sa likovima rimskih imperatora govore u prilog tome da je mineralna voda ovog kraja korišćena za piće i kupanje još i pre Rimljana, a verovatno i kasnije, u srednjem veku, kada su ove teritorije već naselili stari Sloveni.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrnjačka banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments