Apartmani Delfin :: Niški okrug :: Sokobanja

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Delfin

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Sokobanja, Niški okrug

E-mail:
andrija.mijatovic69@gmail.com

Sajt:
www.apartmanidelfin.com

Telefon: +381 63 41 61 04

Pogodnosti

Vila je locirana u centru Sokobanje, 50m od gradskog šetališta, parka i turističkih sadržaja
Organizacija svečanih večera i proslava
Mogućnost pansionske usluge
Terasu ima svaki apartman
Klima uređaj i grejanje
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđeno besplatno parking mesto

Apartmani Delfin, Sokobanja slike i cene za smeštaj Srbija 2018

U strogom centru Sokobanje, svega 50 metara od šetališta nalaze se Apartmani Delfin. Ova centralna lokacija idealna je za sve goste, zbog neposredne blizine gradskog parka, igrališta za decu i Zavičajnog muzeja. Tek nekoliko minuta šetnje bićete udaljeni od spa centra, restorana, kafića i prodavnica te vam kola ovde neće biti neophodna.

U Apartmanima Delfin svoj boravak možete zasnovati i na pansionskoj usluzi, a prijatan i ležeran ambijent  odličan je i za organizovanje proslava, svečanih večera i svih drugih vrsta veselja. Za sve goste koji na put kreću sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i obezbeđeno, privatno parking mesto.

Apartman za 2 osobe

Ovaj prijatno uređeni apartman vedrih boja namenjen je uživanju u romantičnom odmoru, a pružiće vam sav mir i privatnost ukoliko u Sokobanju dolazite poslovnim povodom. Nalazi se na drugom spratu vile, klimatizovan je i ima zaseban ulaz.

Opremljen je francuskim ležajem sa natkasnama na uzglavlju, te garderobnim ormanom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. U sklopu dnevnog boravka nalazi se i otvorena kuhinja sa šporetnom pločom i frižiderom, a svoj boravak kod nas možete zasnovati i na pansionskoj usluzi. Apartman ima svoje privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom i peškirima.

Za trenutke opuštanja i odmora, tu je TV sa kablovskim kanalima, dok je za eventualne poslovne obaveze, društvene mreže i omiljene on-line sadržaje obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. Posebna prednost ovog romantičnog apartmana je i lepa terasa sa koje se pruža predivan panoramski pogled.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: andrija.mijatovic69@gmail.com

Apartman za 3 osobe

Malim porodicama ili bliskim tročlanim društvima namenjena su naša dva trokrevetna apartmana. Oba apartmana nalaze se na drugom spratu vile, te su svetli i prozračni. Apartmani su klimatizovani, imaju zasebne ulaze i pružiće vam obilje mira i privatnosti za uživanje u odmoru. Opremljeni su jednim francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom, te funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Funkcionalno uređeni, apartmani sadrže svoje lepo opremljene kuhinje kako biste uživali u sasvim nezavisnom odmoru, a ukoliko želite, svoj boravak možete zasnovati i na pansionu. Svaki apartman ima svoje privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom i peškirima.

Za trenutke opuštanja i odmora, tu je TV sa kablovskim kanalima, dok je za eventualne poslovne obaveze, društvene mreže i omiljene on-line sadržaje obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. Lepe terase ovih apartmana namenjene su uživanju u svakom trenutku odmora.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: andrija.mijatovic69@gmail.com

apartmanza3-1 apartmanza3-2 apartmanza3-3 apartmanza3-4

Apartman za 4 osobe

Najveći broj naših apartmana, njih četiri, namenjeni su opuštenom, porodičnom odmoru sa decom ili četvoročlanim društvima. Zbog odvojene spavaće sobe posebno su pogodni za parove koji uživaju u zajedničkim putovanjima. Dva apartmana nalaze se na prvom spratu vile, dok su dva u prizemlju, te su namenjeni i osobama koje se otežano kreću ili starijim gostima.

Svi apartmani su klimatizovani, veoma prijatni i pružiće vam sav mir i privatnost za uživanje u blagotvornom odmoru Sokobanje. Odvojena spavaća soba opremljena je francuskim ležajem, dok se u dnevnom boravku nalaze dva odvojena kreveta, koje po potrebi možemo i spojiti. Kako biste uživali u sasvim spontanom i slobodno organizovanom odmoru, na raspolaganju vam je i lepo uređena kuhinja sa trpezarijom u svakom apartmanu, a svoj boravak kod nas možete zasnovati i na pansionskoj usluzi. Svaki apartman ima i svoje privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom i peškirima.

Za trenutke opuštanja i odmora, tu je TV sa kablovskim kanalima, dok je za eventualne poslovne obaveze, društvene mreže i omiljene on-line sadržaje obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. Za kraj, svi apartmani imaju i svoje lepe terase, kako biste uživali u prekrasnoj klimi i zdravom vazduhu Sokobanje u svakom trenutku odmora.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: andrija.mijatovic69@gmail.com

apartmanza6-1 apartmanza6-2 apartmanza6-3 apartmanza6-4 apartmanza6-5

Sokobanja


Sokobanja je mesto koje se nalazi u jugoistočnom delu Srbije, naročito poznato po izuzetno osvežavajućoj i povoljnoj klimi koja se stvara ovde zahvaljujući planinskim masivima koji ga okružuju. Sokobanjska kotlina je smeštena na nadmorskoj visini od 400 metara. Na severu je oivičena planinom Rtanj, na jugu Ozrenom, dok se masivi Devica na jugoistoku, a Slemen i Krstatac prostiru na istoku. Sa zapada se izdižu planine Bukovik i Ražanj.


Pročitajte više

Niški okrug


Nišavski okrug nalazi se u jugoistočnom delu Republike Srbije i obuhvata opštine: Aleksinac, Svrljig, Merošina, Ražanj, Niš, Doljevac i Gadžin Han. Ima ukupno oko 380.000 stanovnika, a sedište je grad Niš. U susednom okrugu nalazi se i opština Zaječar omeđena je sa severa obroncima planine Deli Jovan, sa istoka i jugoistoka obroncima Stare planine (granica sa Bugarskom), na jugu i jugozapadu Lasovačkom planinom, a na zapadu Ježevicom i ograncima Velikog Krša.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sokobanja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments