Apartmani Bučevac :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Bučevac

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
apartmani.bucevac@gmail.com

Sajt:
www.bucevac.wix.com/apartmani-zlatibor

Telefon: +381 31 841 085

Mobilni: +381 64 14 35 474

Pogodnosti

Kuća se nalazi u centru Zlatibora, a u blizini pijace i taksi i autobuske stanice
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Centralno grejanje
Terasa u jednom od studija
Letnjikovac
Veliko dvorište
Potpuno opremljena mini kuhinja
Obezbeđen parking prostor

Apartmani Bučevac, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Bučevac smešteni su u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini tržnog centra i hotela Mona, 150 metara od prehrambene prodavnice i 300 metara od jezera. Takođe, i veliki broj restorana, kafića i pijacu naći ćete na svega 250 metara, a tu je ski staza za decu i početnike, te ukoliko dolazite sa mališanima znajte da vas ne čeka mnogo pešačenja.

Apartmani se nalaze u porodičnoj kući koja poseduje i letnjikovac u kome ćete moći da u toku vrelih letnjih meseci nađete spas u hladovini. Prirodni ambijent šume, panjevi, garnitura za sedenje i stolovi čine ovaj letnjikovac potpuno neodoljivim. Do njega je dovedena i električna energija te ćete u toku večeri moći ovde da skuvate kafu i u predivnom ambijentu punom cveća koje je posađeno u šupljinama panjeva, jednostavno uživate u svom odmoru.

Dvorište apartmana Bučevac prostire se na čak 12 ari te će za vaše mališane ovo biti pravi raj. Trava u dvorištu se redovno kosi, pa ćete moći da se opustite u letnjikovcu, do koga dolazi i internet bežični signal, dok se vaši mališani igraju na ovom travnatom prostranstvu. Za sve koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor.

Studio za 3 osobe

Manja porodica ili troje prijatelja mogu naći svoj smeštaj na Zlatiboru u naša dva studija (studio S i studio L). Oni su kompaktni, lepo uređeni i osunčani tokom čitavog dana. U studijima se nalaze po tri standardna kreveta u kojima mogu spavati tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dva deteta. Ležajevi su opremljeni čistom i mirišljavom posteljinom, a na raspolaganju vam je veliki ormar u kome ćete moći da smestite svu svoju garderobu i dragocenosti.

Oba studija poseduju i mini kuhinje gde ćete moći da skuvate sebi i svojim najdražima ukusan obrok, a tu su i kupatila opremljena potpuno novom sanitarijom. Kod nas možete da boravite tokom cele godine jer je obezbeđeno centralno grejanje pa vam hladnoća neće predstavljati problem.

Osim svega pomenutog, u studijima ćete moći da koristite i kablovsku televiziju i besplatnu internet konekciju zbog posla ili zabave. Takođe, jedan od studija izlazi na veliku i natkrivenu terasu na kojoj ćete moći da popijete jutarnju kafu i uživate u prelepom pogledu koji vas okružuje.

Za sve informacije u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: apartmani.bucevac@gmail.com

Apartman za 3 osobe

Smešten u potkrovlju porodične kuće, apartman M za tri osobe može udobno ugostiti manju porodicu ili troje prijatelja, a ovde bez problema mogu boraviti i dve odrasle osobe i dva deteta.

Apartman raspolaže spavaćom sobom u kojoj se nalaze tri standardna kreveta potpuno opremljena čistom posteljinom i prekrivačima. Tu su i visoki ormari načinjeni od kvalitetnog drveta u kojima ćete moći da odložite svoju garderobu. Osim spavaće sobe apartman ima i kompletno opremljenu kuhinju gde ćete moći da skuvate ukusnu večeru za sebe i svoje najdraže. Naravno, tu je i mali sto za ručavanje.

Udobna garnitura za sedenje i TV su na raspolaganju posetiocama ovog apartmana, te ćete ovde moći da se opustite i pogledate omiljeni film, seriju ili šta vam je po volji. U toku zimskih meseci, tu je centralno grejanje, pa vam hladnoća neće predstavljati nikakav problem. Kablovska televizija i besplatna internet konekcija na raspolaganju su vam za dopunsko uživanje. Apartman ima i potpuno odvojeno kupatilo, čisto i opremljeno novom sanitarijom i tuš kabinom.

Za sve informacije u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: apartmani.bucevac@gmail.com

apartmanza3-1 apartmanza3-2 apartmanza3-3

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
  1. suncica

    Interesuje me cena smestaja za pocetak avgusta. 1 odrasla osoba i 2 dece. Hvala

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments