Apartmani Božović :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Božović

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
rezervacije@apartmanibozovic.com

E-mail 2:
brankoboza@gmail.com

Sajt:
www.apartmanibozovic.com

Telefon: +381 64 488 98 53

Telefon: +381 31 846 315

Pogodnosti

Apartmani su na 10-ak minuta hoda od centra Zlatibora
U dvorištu drvene klupe za sedenje, sto i ljuljaška
Obezbeđen parking za sve goste
Svaki apartman imaju svoju kuhinju
TV
Besplatan Wi-Fi internet

Apartmani Božović, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Božović su privatni komforni smeštaj na Zlatiboru, koji će sasvim sigurno ispuniti vaše želje i učiniti da se osećate odmorno i zadovoljno. Čika Boban će vas povesti u obilazak okolnih mesta, dok će sinovi Darko i Branko napraviti tradicionalno zlatiborsko jelo za vas. Ujutru će vas dočekati i mama Julijana sa velikim osmehom i kafom. Kod nas, u tradicionalnom okruženju imaćete osećaj kao da ste kod kuće.

Apartmani Božović su smešteni na svega oko 10-ak minuta laganog hoda od centra Zlatibora, pa će vam svi sadržaji i pogodnosti koje nudi ova srpska planinska lepotica biti na dohvat ruke. U dvorištu se nalaze natkrivene drvene klupe sa stolom idealne za druženje u prelepom prirodnom ambijentu naše bašte, a tu je i drvena ljuljaška, kao poručena za leškarenje na letnjem suncu. Takođe, za sve goste koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor.

Apartman za 4 osobe

Četvorokrevetni apartman je idealan za porodice sa decom. Ima jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje za decu, a tu su i sto i stolice za ručavanje, TV, zatim potpuno opremljena kuhinja, kao i zasebno kupatilo.

Posebno lepo mesto je terasa apartmana sa koje se pruža divan pogled na okolne lepote Zlatibora. Apartman je tradicionalno dekorisan, ima dosta prirodne svetlosti, a takođe ovde vam je na raspolaganju i besplatan bežični internet.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: rezervacije@apartmanibozovic.com

 

Apartman za 5 osoba

Veliki dvosobni apartman pruža divne trenutke za odmor porodica ili grupi prijatelja koja želi da zajedno provede odmor, a opet uz dovoljnu dozu privatnosti za sve. Pored dve spavaće sobe sa udobnim krevetima, apartman čine i dnevna soba sa stolom i stolicama, tu je i TV, zatim potpuno opremljena kuhinja i naravno privatno kupatilo.

Ono što posebno krasi apartman je njegova lepa i nameštena terasa sa koje se pruža prelep pogled na okolne zlatiborske predele. Apartman je lepo uređen, ima dosta prirodne svetlosti, a takođe ovde vam je na raspolaganju i besplatan bežični internet.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: rezervacije@apartmanibozovic.com

soba6 soba1 soba3

Apartman za 7 osoba

Ovaj komforni apartman ima isti raspored kao i apartman za 5 osoba, s tim da u dnevnoj sobi postoji još jedan francuski ležaj gde udobno mogu spavati još dve osobe. Dakle, tu su dve spavaće sobe, potpuno opremljena kuhinja, u dnevnom boravku je TV, kao i sto i stolice za ručavanje, a kupatilo je zasebno.

Terasa je divno mesto za druženje sa najbližima uz šoljicu kafe ili omiljenog pića. Ovaj apartman je, kao i u ostalom čitav kompleks Božović ”pokriven” bežičnim internetom, koji je za sve goste besplatan.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: rezervacije@apartmanibozovic.com

soba7soba5 soba2

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments