Apartmani Bohemia Centar :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Bohemia Centar

Vrsta: Apartmani

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
office@apartmanibohemia.rs

E-mail 2:
bohemiazlatibor@yahoo.com

Sajt:
www.apartmanibohemia.rs/smestaj-centar

Telefon: +381 11 3122 485

Mobilni: +381 65 8888 921

Pogodnosti

Apartmani se nalaze u strogom centru Zlatibora
Etažno grejanje – radijatori sa individualnim termostatom
Potpuno opremljena čajna kuhinja
LCD televizor sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Fen
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apartmani Bohemia Centar, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Bohemia Centar nalaze se u samoj pešačkoj zoni centra Zlatibora, u Tržnom centru, samo 50 metara od jezera, i čine spoj modernog luksuza sa stilom. Zlatibor je simbol prirode, dobre hrane, zimskih čarolija i istorije. Naša misija je da vas domaćinski dočekamo i ugodno smestimo u naše apartmane, opremljene po najsavremenijim standardima.

U našoj neposrednoj blizini nalaze se brojni restorani, kafići, poslastičarnice, kao i zelena pijaca, a skijalište je udaljeno svega 300 metara. Uz sve ovo, svi gosti apartmana Bohemia Centar koji dođu sopstvenim prevozom imaju obezbeđeno mesto na javnom parkingu uz našu karticu, bez ikakve nadoknade.

Studio za 2 osobe

Četiri studija koji su idealni za romantična ili porodična putovanja, namenjeni su pre svega parovima, a u njih se mogu smestiti i pravi avanturisti i svi koji su u potrazi za mirnim mestom za odmor i rad. Svi studiji su površine od 20m2, tri imaju francuske ležajeve, a jedan studio ima dva singl kreveta, i u njima ćete naći pažljivo odabrane komade nameštaja, polica, garderobnih ormana i natkasni sa lampama, te ćete sasvim izvesno moći da se udobno smestite i u potpunosti raskomotite. Grejanje studija tokom zime je na struju, a na svakom radijatoru postoji regulator, tako da gosti sami određuju temperaturu koju žele.

Sastavni deo studija je i skrivena čajna kuhinja, u kojoj ćete naći grejnu ploču, frižider, električni čajnik, te posuđe, pa ćete ovde moći da sebi pripremite omiljeni topli napitak, ali i neki jednostavniji obrok, a tu je i trpezarijski sto sa stolicama. Svi sutdiji raspolažu svojim moderno opremljenim kupatilima sa tuš kabinama, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, u kom ćete pronaći peškire i fen za kosu. Za trenutke dokolice na raspolaganju vam je veliki LCD televizor sa velikim izborom kablovskih kanala, kao i besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@apartmanibohemia.rs

Apartman za 4 osobe

Za porodice sa decom, parove koji se najradije odmaraju zajedno ili dobra četvoročlana društva, na raspolaganju su naša dva apartmana koji imaju odvojenu spavaću sobu. Apartmani imaju površinu od 35m2 i etažno grejanje, i vrlo su komforni i udobni. Prostor je oplemenjen prirodnim materijalima i dekorativnim slikama i osvetljenjem.

U spavaćim sobama nalaze se francuski ležajevi sa natkasnama i garderobni ormani, pa ćete se sasvim izvesno prijatno raskomotiti i raspremiti. U dnevnom boravku postoji udobna ugaona garnitura smeštena ispred LCD televizora, koja se može rasklopiti. U dnevnom boravku je i kuhinja sa lepom trpezarijom, gde ćete naći grejnu ploču, frižider, te posuđe i escajg pa se komotno možete upustiti i u kulinarske čarolije.

Oba apartmana imaju svoja privatna kupatila, sa tuš kabinama, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, u kojima ćete naći i peškire i fen za kosu. Za trenutke dokolice na raspolaganju vam je već pomenuti veliki LCD televizor sa velikim izborom kablovskih kanala, kao i besplatna bežična internet konekcija, bilo za potrebe posla ili zadovoljstva.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@apartmanibohemia.rs

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments