Apartmani Biljana :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Biljana

Vrsta: Vila

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
kovacevicslavoljub@gmail.com

Telefon: +381 64 617 4444

Pogodnosti

Blizina centra Zlatibora
Zajedničko dvorište
Besplatan parking
Centralno grejanje
Delimično prilagođen osobama s invaliditetom
Dozvoljeni kućni ljubimci, uz najavu
Mogućnost organizacije obroka
Prevoz do autobuske stanice pri dolasku i odlasku
TV
Potpuno opremljene kuhinje
Apartmani Biljana su otvoreni tokom cele godine
Nalazimo se u blizini restorana Miris dunja, i u neposrednoj blizini prodavnice i pekare

Apartmani Biljana, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Moderni i lepo uređeni apartmani Biljana smešteni su na oko 15 minuta laganog hoda od centra Zlatibora. Jedan od njih, nalazi se u novoizgrađenom objektu u jednom delu Zlatibora, u blizini restorana Miris dunja, i u neposrednoj blizini prodavnice i pekare. Druga dva, takođe u novim zgradama, smešteni su na drugoj strani Zlatibora, u okviru naselja Sloboda, i u neposrednoj blizini restorana, prodavnica i pekara. Razdaljina između prvog i druga dva apartmana je oko 1 kilometar.

Gosti koji borave u apartmanima Biljana mogu se opustiti u dvorištu, i naročito za vreme lepog vremena, uživati u svežem vazduhu, budući da se tu nalaze sto i stolice za goste. Posetioci koji na Zlatibor dođu kolima, neće morati da brinu oko parkinga, s obzirom da je za njih besplatan parking u okviru objekta obezbeđen. Uz najavu, gosti mogu sa sobom povesti i svoje drage kućne ljubimce, a moguć je i dogovor o prevozu gostiju sa autobuske stanice pri dolasku i odlasku. Takođe, apartmani su delimično prilagođeni i osobama sa invaliditetom. Apartmani Biljana su otvoreni tokom cele godine, a takođe postoji mogućnost organizovanja obroka za goste.

Apartman za 5 osoba

Sva tri apartmana naročito su pogodna za boravak grupa prijatelja ili većih porodica i svi mogu ugostiti do 5 osoba. Površina im varira između 31 i 40 m2. Izuzetno udobni i estetski atraktivni, sastoje se od spavaće sobe u kojoj je smešten francuski ležaj, kao i dnevne sobe sa ugaonom garniturom koja se razvlači i na njoj mogu udobno spavati 2 osobe, a tu je i fotelja moica na kojoj može spavati 1 osoba.  Takođe u dnevnom boravku se nalazi i u potpunosti opremljena kuhinja, zajedno sa trpezarijskim delom, koja sadrži frižider, ringle (drugi i treći apartman sadrže i rernu), te sve ostale elemente neophodne za pripremu obroka i ručavanje.

Takođe, svi apartmani imaju dovoljno prostora za odlaganje odeće, kao i potpuno opremljeno i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom. Tu je i terasa na kojoj se posetioci u toku letnjih, a ponekad i u toku zimskih dana mogu sunčati i uživati u zimskoj ili letnjoj planinskoj idili.

U prvom apartmanu gostima su na raspolaganju satelitski i kablovski programi na TV-u, dok posetioci druga dva mogu uživati u zemaljskim kanalima. Po potrebi u svakom od apartmana moguće je postaviti dečiji krevetac.

Ljubazni i predursretljivi domaćini posteljinu obično menjanju na 7 dana, ali ukoliko je potrebno izaći će vam u susret i menjati je češće, kao i peškire. Svi gosti naših apartmana Biljana nikako ne treba da brinu o tome da li će im biti udobno, budući da je centralno grejanje u svim apartmanima obezbeđeno, a temperatura veoma prijatna tokom bilo kojeg godišnjeg doba.

Cena apartmana varira između 15 € i 30 € po danu, u zavisnosti od broja osoba i dela sezone.
Vansezonski popusti su između 20 i 50%.
Za više informacija obratite nam se na mejl: kovacevicslavoljub@gmail.com

soba6 soba8 soba9 soba10 soba7

Video prezentacija smeštaja  Apartmani Biljana

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments