Apartmani Andrić :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Andrić

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
andric.nikola87@gmail.com

Sajt:
www.smestajnatari.com

Telefon: +381 66 6655 663 (Nikola Andrić)

Pogodnosti

Apartmani su 200 metara od ski lifta i škole skijanja
Obezbeđen parking
Potpuno opremljena kuhinja
Velike terase deo su svakog apartmana
Centralno grejanje, u kupatilima i hodnicima podno
TV sa Polaris kablovskim kanalima
Objekat se snabdeva čistom planinskom izvorskom vodom

Apartmani Andrić, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Andrić predstavljaju potpuno nov i moderno opremljen objekat na srpskoj planinskoj lepotici Tari. Smešten je na 3km od čuvenog hotela Omorika, 6km od Ergele, a do Perućačkog i Zaovljanskog jezera ima 25km. Tako za naše goste, ako vremenski uslovi dozvoljavaju, možemo organizovati spust Drinom i vožnju jezerom Perućac.

U blizini apartmana je ski lift i škola skijanja (na 200m), kao i jezerce Jarevac. Atraktivnost prirodnih predela, bogatstvo različitih pejzaža, biljnih vrsta, prisustvo lekovitog bilja, izvora i vodotoka, pećina, kao i neposredna blizina značajnih turističkih lokacija Tare, čine apartmane Andrić veoma interesantnim i zanimljivim mestom za odmor tokom bilo kog godišnjeg doba.

Svi koji nas posete svojim kolima imaće naravno dosta prostora ispred samog objekta, gde mogu ostaviti bezbedno svoj automobil.

Apartman za 4 osobe

Raspolažemo sa šest komfornih apartmana koja su kompletno opremljeni svim sadržajima neophodnim za udoban i lep odmor. Svaki od apartmana je površine 50m² i predstavlja sjajan izbor za porodice sa decom ili grupu prijatelja koja želi dobro da se odmori na Tari.

Apartmani u svom sastavu imaju dnevni boravak sa potpuno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, a tu je i zasebna spavaća soba sa francuskim ležajem. Kupatila se nova i moderno sređena sa tuš kabinama, a velike terase učiniće boravak u apartmanima još privlačnijim. Ovde možete sa dragim osobama sedeti i uživati na svežem planinskom vazduhu, dok vam se pogled pruža na zaista impresivne okolne prirodne lepote.

U apartmanima je centralno grejanje, a u kupatilima i hodnicima podno. Pored toga svaki apartman ima i TV sa Polaris kablovskim kanalima. Ono što je posebno specifično to je da se čitav objekat snabdeva čistom planinskom izvorskom vodom.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: andric.nikola87@gmail.com

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments