Apartman Zonaluja :: Šumadija :: Kragujevac

Osnovni podaci

Ime: Apartman Zonaluja

Vrsta: Stan

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Kragujevac, Šumadija

E-mail:
zdjurdjevic@sbb.rs

Telefon: +381 63 102 45 48 (Nataša)

Mobilni: +381 63 618 636 (Zoran)

Pogodnosti

Apartman se nalazi na 5 minuta od strogog centra Kragujevca
Dobar izbor prodavnica, kafića i restorana u neposrednoj blizini zgrade
Otvoreno tokom cele godine
Potpuno opremljena kuhinja
Grejanje na gas tokom hladnih meseci
Besplatan bežični internet
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan javni parking ispred zgrade

Apartman Zonaluja, Kragujevac slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Apartman Zonaluja nalazi se u stambenoj zgradi, u ulici Daničićeva 64/14, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta od strogog centra Kragujevca, u blizini pozorišta i gimnazije. U blizini ove novoizgrađene stambene zgrade, gde je lociran naš apartman, postoji dobar izbor prodavnica, kafića i restorana, a odlazak do centra predstavlja jednu kraću i prijatnu šetnju.

Svi koji odsedaju u našem apartmanu Zonaluja, a u Kragujevac dolaze svojim kolima imaće na raspolaganju parking za ulici ispred same zgrade, koji je potpuno besplatan.

Apartman za 2 osobe

Apartman Zonaluja je veoma komforn i ugodan, moderno opremljen, a smešten je na IV spratu zgrade, koja nema lift. Idealan je za duži i kraći boravak, kako za turiste koji dolaze u srce Šumadije da upoznaju sve njegove lepote, tako i za poslovne partnere koji su službeno došli u Kragujevac.

Apartman se sastoji od spavaće sobe sa ugodnim bračnim krevetom, dnevnog boravka gde je još jedan krevet na razvlačenje, a tu su i potpuno opremljena kuhinja, kao i kupatilo sa tuš kabinom. Od sadržaja i pogodnosti ovde možete naći i LCD TV sa kablovskim kanalima, a biće vam na raspolaganju i besplatan bežični internet, bilo za zabavu ili zbog neodložnog posla. Tokom hladnih meseci obezbeđeno je grejanje na gas, pa je apartman veoma ušuškan i topao.

Cena rentiranja apartmana ua 2 osobe je 2.500 dinara po noćenju.
Za više informacija u vezi cena, kao i oko slobodnih termina kontaktirajte nas na mejl: zdjurdjevic@sbb.rs

stan1 stan2 stan3 stan4 stan5

Kragujevac


Kragujevac je značajan privredni, kulturni, obrazovni i zdravstveni centar Šumadije, Pomoravlja i susednih regiona. Ime je dobio po ptici kraguj (vrsti jastreba) koja je u srednjem veku korišćena za lov, a danas zauzima počasno mesto na gradskom grbu. Predpostavlja se da je, kao naseljeno mesto, postojao i pre vladavine dinastije Nemanjić. Prvi put se spominje u turskom popisnom dokumentu iz 1476. godine pod imenom Kragujfoča.


Pročitajte više

Šumadija


Jasno je, mada pomalo šturo obrazloženje da je Šumadija dobila ime po šumama. Danas je teško zamisliti kakve su te šume bile i koliko ih je bilo. Francuski pesnik i akademik Alfons de Lamartin (1790-1869), nakon svog proputovanja Balkanom, o Šumadiji je zabeležio: „Šume su ovde takve, da se danima može ići, a da se sunce ne vidi.” Bile su guste, neprohodne i toliko rasprostranjene, sve do XIX veka, da su se morale, kako kažu, godinama krčiti i paliti kako bi se zauzelo samo jedno parče zemlje.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kragujevac
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments