Apartman Zlatibor – Vila Balkana :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartman Zlatibor – Vila Balkana

Vrsta: Apartman

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
apartman.zlatibor@obidjisrbiju.com

Pogodnosti

Apartman se nalazi gotovo u samom centru Zlatibora
Otvoreno tokom cele godine
Otvoreni i zatovreni bazen prekoputa u vili Barović
Mini kuhinja
TV sa 40-ak domaćih kanala
CD i DVD plejer
Bespalatan bežični internet
Centralno grejanje
Obezbeđen parking prostor ispred vile

Apartman Zlatibor – Vila Balkana, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman Zlatibor – Vila Balkana smešten je na drugom spratu ove vile, na zaista odličnoj lokaciji, gotovo u samom epicentru zbivanja na srpskoj planinskoj lepotici Zlatiboru. Do marketa Maxi ima 300 metara, a u blizini su i Titova vila, zlatiborsko jezero, kao i mnoge prodavnice, zelena pijaca, kafići i picerije.

Apartman za 5 osoba

Apartman je moderno i sa ukusom opremljen, a može veoma ugodno ugostiti porodicu sa decom ili društvo koje želi da zajedno provede bilo letovanje ili zimovanje. Površine je oko 45m², a sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka, mini kuhinje sa ringlama, sudoperom i frižiderom, kao i lepog i moderno uređenog kupatila sa tuš kabinom.

Pogled sa prozora apartmana pruža se na otvoren bazen vile Barović, a dodatno ugodnoj atmosferi doprineće i kvalitetni masivni kreveti od bukovog drveta, nameštaj od morske trave, PVC stolarija, kao i prostrani holandski ormari, pa će ovde moći potpuno da se raspremite i raskomotite. Grejanje tokom zimskog perioda je centralno, a tu su je i TV sa oko 40-ak domaćih kanala, DVD plejer za filmofile, i CD plejer za slušanje omiljene muzike. Takođe, za sve koji bi da budu non stop on-line, u toku da dešavanjima, i na svom profilu na društevnim mrežama, obezbedili smo i bežičnu internet konekciju koja je za naše goste naravno besplatna.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: apartman.zlatibor@obidjisrbiju.com

Apartman Zlatibor – Vila Balkana

Takođe, prekoputa Apartmana Zlatibor – Vila Balkana nalazi se vila Barović, koju krase otvoreni i zatvoreni bazeni, koje vredi posetiti, i koji će doprineti dodatnom ugođaju na vašem odmoru. Za sve koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor ispred same vile, koja vam stoji na raspolaganju svih 12 meseci godišnje, pa ovde jednako možete uživati u letnjim avanturama, kao i zimskim čarolijama.

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments