Apartman Vanja :: Šumadija :: Aranđelovac

Osnovni podaci

Ime: Apartman Vanja

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Aranđelovac, Šumadija

E-mail:
apartmanvanja15@gmail.com

Telefon: +381 64 223 88 15 (Ankica Radović)

Pogodnosti

U centru Aranđelovca, u blizini hotela Izvor
Na 1 km od Bukulje
Potpuno opremljena kuhinja
Besplatan Wi-Fi internet
TV
Klima uređaj
Javni parking koji se naplaćuje

Apartman Vanja, Aranđelovac slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Apartman Vanja lociran je u najlepšem delu Aranđelovca, na samom ulasku u park Bukovičke banje. Nedaleko od apartmana nalazi se hotel “Izvor” sa akva parkom, šetalište, a tu su i teniski i drugi sportski tereni, mnoštvo ugostiteljskih objekata, kao i izvor nadaleko čuvene mineralne vode.

Takođe, kraća šetnja dovešće vas i do gradskog trga, koji je savršeno mesto za kraći predah i odmor, kao i igru i razonodu dece. Uz sve ovo, ljubitelji planinarenja i boravka na čistom vazduhu mogu posetiti planinu Bukulju koja je Apartmana Vanja udaljena svega oko 1 km. Za one koji dolaze svojim kolima informacija da u okolini apartmana postoji dovoljno javnog parkinga koji se naplaćuje, i u službi je javnog Parking servisa.

Apartman za 3+1 osobu

Ovaj veoma lepo uređeni apartman savršen je za boravak do 4 osobe, a estetski je adaptiran po svim turističkim standardima. Ima trosed i fotelju na razvlačenje, pa se ovde komforno mogu smestiti parovi, grupa prijatelja i naravno porodice sa decom.

Sastavni deo apartman je i potpuno opremljena kuhinja, a naravno apartman ima i svoje privatno kupatilo. Uz to, potpuno je klimatizovan, a u trenucima odmora i razonode možete gledati neki od kanala na TV-u ili uživati u on-line sadržajima preko besplatne bežične internet konekcije.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: apartmanvanja15@gmail.com

1 2 3 4 5 8

Aranđelovac


Aranđelovac se nalazi u samom centru Šumadije, u podnožju planina Bukulja i Venčac, na 255 metara nadmorske visine. Iako je sam grad relativno kasno osnovan, poznato je da su mesta u njegovoj okolini bila naseljena još od praistorije, u prilog čemu govore i bogata nalazišta predmeta iz paleolita, keramike iz neolita, rimskog novca, nađeni u pećini Risovači, koja se nalazi nadomak grada, i njenoj okolini.


Pročitajte više

Šumadija


Jasno je, mada pomalo šturo obrazloženje da je Šumadija dobila ime po šumama. Danas je teško zamisliti kakve su te šume bile i koliko ih je bilo. Francuski pesnik i akademik Alfons de Lamartin (1790-1869), nakon svog proputovanja Balkanom, o Šumadiji je zabeležio: „Šume su ovde takve, da se danima može ići, a da se sunce ne vidi.” Bile su guste, neprohodne i toliko rasprostranjene, sve do XIX veka, da su se morale, kako kažu, godinama krčiti i paliti kako bi se zauzelo samo jedno parče zemlje.


Pročitajte više
Pročitajte više - Aranđelovac
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments