Apartman Stanković :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartman Stanković

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
stankovicsrdjan70@yahoo.com

Telefon: +381 63 7424 515

Mobilni: +381 64 2747 769

Pogodnosti

Apartman se nalazi 800 metara od centra Zlatibora, u mirnom okruženju
Otvoreno cele godine
Nameštena terasa sa stolom i stolicama
Potpuno opremljena kuhinja
Dva LCD TV-a sa kablovskim kanalima, DVD uređaj
Centralno grejanje
Fen
Pegla i daska za peglanje
Sanke za decu (tokom zime)
Obezbeđen parking

Apartman Stanković, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman Stanković nalazi se u mirnom delu srpske planinske lepotice Zlatibora, u naselju Zove, tačnije ulici Bele vode, izdvojen od gužve i buke, a opet na samo nekoliko minuta lagane šetnje do jezera. Do najbliže prodavnice ima 50 metara, restorani su na udaljenosti od 300-350 metara, a kafiće, kao i sve druge pogodnosti možete naći u centru Zlatibora, koje je na distanci od 800 metara.

Lepo uređen i ušuškan apartman Stanković na raspolaganju je gostima tokom čitave godine, pa ovde možete jednako uživati kako u letnjim avanturama, tako i u zimskim čarolijama. Takođe, svi koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju obezbeđen parking ispred ulaza.

Duplex apartman za 5 osoba

Ovaj duplex apartman može ugodno ugostiti porodicu ili grupu prijatelja koja traži mir i opuštenu atmosferu na svom odmoru. U gornjem delu apartmana je dnevni boravak sa garniturom na rasklapanje gde udobno mogu spavati dve osobe, zatim nova potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom i mikrotalasnom, trpezarija, kupatilo sa tuš kabinom i lepa terasa na kojoj se nalaze sto i stolice. Ovo je idealno mesto za druženje gostiju u lepšoj polovini godine, kada se odavde pruža divan pogled na sve prirodne lepote Zlatibora. U donjem delu je spavaća soba sa krevetima za 3 osobe, kompletno nameštena novim udobnim ležajevima.

Od sadržaja u apartmanu naći ćete i dva LCD TV-a sa kablovskim kanalima, DVD uređaj za gledanje omiljenih filmova, a tu su i fen, pegla, daska za peglanje, dok je tokom zimskog perioda za decu obezbeđena oprema za sankanje. Takođe, za vreme zime, gosti se mogu lepo ugrejati u apartmanu zahvaljujući centralnom grejanju.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: stankovicsrdjan70@yahoo.com

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments