Apartman Srebrna pahulja :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartman Srebrna pahulja

Vrsta: Apartman

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
srebrnapahulja67@gmail.com

Telefon: +382 69 334 838 (CG broj)

Pogodnosti

Apartman se nalazi 800 m od centra Zlatibora, u neposrednoj blizini hotela Čigota
Otvoreno tokom svih 12 meseci godišnje
Najbliža ski staza na 300-400 metara
Dvorište sa stolicama, klupama i dečijim igralištem
Centralno grejanje
Terasa sa stolom i stolicama
Potpuno opremljena kuhinja sa sudomašinom
Veš mašina u kupatilu
Dva televizora u apartmanu
Mini linija, DVD plejer
Obezbeđen besplatan parking prostor ispred zgrade

Apartman Srebrna pahulja, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman Srebrna pahulja nalazi se u naselju Kamalj, okružen borovom šumom, u neposrednoj blizini hotela Čigota, odnosno najlepšem delu Zlatibora. Do centra i jezera ove srpske planinske lepotice ima oko 800 metara, pa će vam tako svi sadržaji koji se ovde nude biti brzo i lako dostupni. Apartman vam je na raspolaganju svih 12 meseci godišnje, a ukoliko dolazite zimi, do najbliže ski staze ima svega 300-400 metara.

Apartman Srebrna pahulja smešten je u prizemlju stambene zgrade, u čijem dvorištu možete naći stolice i klupe za odmor i uživanje kada vremenske prilike to dozvoljavaju. Takođe, tu je i dečije igralište gde se naši najmlađi gosti potpuno bezbedno i do mile volje mogu igrati, a koje naravno zimi postaje pravi poligon za grudvanje i druge igre na snegu. Svi koji nas posete svojim kolima imaće obezbeđen parking ispred zgrade.

Apartman za 4-5 osoba

Naš komforan, lepo uređen i ušuškan apartman idealan je za porodični odmor bilo zimi ili leti, a naravno i grupa prijatelja ovde može da doživi nezaboravne trenutke na odmoru. Površine je 42m², a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka, potpuno opremljene kuhinje gde možete između ostalog naći i mašinu za sudove, modernog kupatila sa tuš kabinom i veš mašinom, kao i terase savršene za opuštanje na svežem vazduhu, uz šoljicu kafe, kada je vreme lepo.

Apartman je opremljen svim neophodnim sadržajima kako za kraći, tako i duži boravak na Zlatiboru. U trenucima odmora i opuštanja na raspolaganju vam je mini-linija, tu su i dva televizora, a za filmofile spreman je DVD plejer. Tokom zimskih meseci apartman je veoma topao, pošto je u njemu obezbeđeno centralno grejanje.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: srebrnapahulja67@gmail.com

apartman1 apartman2 apartman3

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments