Apartman Ruža vetrova :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartman Ruža vetrova

Vrsta: Apartman

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
irenicapetrovic@gmail.com

Sajt:
www.vilaruzavetrova.com

Telefon: +381 35 822 0 272

Mobilni: +381 64 952 56 18
+381 64 17 02 164

Pogodnosti

Balkon sa garniturom za sedenje
Sauna, Hidromasažna tuš kabina
Kamin u dnevnom boravku
SAT LCD TV, DVD uređaj
Cenralno grejanje
Besplatan parking za goste
Besplatan bežični internet
Potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, rernom i mikrotalasnom pećnicom

Apartman Ruža vetrova, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Luksuzno opremljen, apartman Ruža vetrova nalazi se u naselju Kamalj, najlepšem delu Zlatibora, u neposrednoj blizini hotela Čigota. Ovu lokaciju čine još atraktivnijom okruženje borove šume, lepota i harmonija netaknute prirode i blizina najpoznatijeg šetališta na Zlatiboru (prema spomeniku).

Naš apartman omogućava potpuni odmor i relaksaciju u autentičnom ambijentu. Nalazi se u srcu vazdušne banje na nadmorskoj visini od 1000m, gde se susreću mediteranska i kontinentalna klima koje čine ružu vetrova po čemu je i apartman dobio ime. Gosti koji dođu kod nas svojim kolima, ne moraju da brinu jer je za njih obezbeđen besplatan parking. U apartmanu Ruža vetrova gosti mogu uživati tokom cele godine.

Apatman za 4 osobe

Apartman Ruža vetrova je luksuzno i udobno opremljen, idealan je za boravak jedne ili čak 2 manje porodice ili grupe prijatelja koji žele da svoj odmor provedu zajedno, u ovom zdravom i prijatnom okruženju. Apartman po potrebi može da ugosti još jednu petu osobu.

Raspolaže veoma ukusno uređenom spavaćom sobom, sa francuskim ležajem i garderoberom. Tu je i dnevni boravak sa sofom koja se po potrebi može razvući i omogićiti mesto za spavanje za još 2 ili 3 gosta. U njoj se svi gosti mogu okupiti i uživati u zajedničkom druženju, ili pak uživajući u satelitskim programima na LCD TV ekranu, omiljenom filmu na DVD-ju ili u nekom od brojnih sadržaja do kojih se može doći korišćenjem besplatnog bežičnog interneta, koji je gostima takođe na raspolaganju. Posebnu čar uživanju u dnevnoj sobi daje kamin koji se u njoj nalazi.

U sklopu apartmana nalazi se i kuhinja zajedno sa trpezarijom, i opremljena je frižiderom, rernom, mikrotalasnom pećnicom, kao i svim ostalim elementima neophodnim za pripremu hrane i ručavanje. U okviru luksuzno opremljenog i modernog apartmanskog kupatila nalazi se i hidromasažna tuš kabina i sauna. Gosti ne moraju da brinu o temperaturi, budući da u apartmanu radi centralno grejanje.

Posebno uživanje gostima apartmana Ruža vetrova omogućeno je tokom leta, kada se mogu opustiti na balkonu apartmana, koristiti garnituru za sedenje i uživati u čistom vazduhu, cvrkutu ptica i zelenilu koje okružuje vilu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: irenicapetrovic@gmail.com

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments