Apartman Riva :: Istočna Srbija :: Kladovo

Osnovni podaci

Ime: Apartman Riva

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kladovo, Istočna Srbija

E-mail:
apartmanriva019@gmail.com

Telefon: +381 64 055 47 68

Pogodnosti

Nalazimo se u blizini gradske plaže (Dunav)

TV

Klima uređaj

Potpuno opremljena kuhinja

Besplatan Wi-Fi

Besplatno parking mesto

Apartman Riva, Kladovo slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Apartman Riva nalazi se u Kladovu, na izvrsnoj lokaciji, u blizini gradske plaže (Dunav). Do centra Kladova i svih njegovih pogodnosti ima 10-ak minuta lagane šetnje, dok se automobilom stiže za bukvalno 2 minuta. Lokacija apartmana omogućava gostima da u neposrednoj blizini dođu do pekara, marketa, i drugih pogodnosti.

Inače, Kladovo je gradić smešten na krajnjem istoku Srbije, turistički je orjentisan, a u blizini ima izvrsne prirodne lokalitete koje svakako vredi posetiti, kao što su: Đerdapska klisura, mesto Kazan – gde je Dunav najuži (140m) i najdublji (90m), poznati Belederijski vodopad, zatim Oazu ptica u Maloj Vrbici, kao i planinarske staze na Miroču. Naravno, i grad Negotin je u blizini.

Apartman za 5 osoba

Apartman Riva ima 3 zvezdice, nalazi se u stambenoj zgradi u ulici Graničarska 10, na prvom spratu (stan 10), i nudi brojne sadržaje koje propisuje savremeni turizam, a koje će gostima maksimalno ulepšati odmor. Tu su TV, klima uređaj, potpuno opremljena kuhinja, kupatilo, zatim obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, a posebna pogodnost su dve terase. Takođe, jedna spavaća soba ima tri kreveta (dva spojena u bračni, kao i jedan singl ležaj), dok druga soba apartmana nudi dva pojedinačna kreveta. Gosti koji dođu svojim kolima imaće obezbeđeno parking mesto.

1 2 3 4 5 6 7 8

Kladovo


Kladovo Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Kladovu? Sajt Obidji Srbiju Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Kladovu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Istočna Srbija


Istok Srbije je oduvek podrazumevao mistiku, tajnovitost, posebnu filozofiju i verovanja kojima se tumači život. Moćne i nekada zlatonosne reke ove regije Mlava i Pek su svojim tokom uvek određivale živote ljudi, a njena plodna i zdrava zemlja, uslovili su da se uz obale nastanjuju ljudi, bave ribolovom, podižu voćnjake, a posebno vinograde.


Pročitajte višePročitajte više - Kladovo
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments