Apartman Popović :: Istočna Srbija :: Donji Milanovac

Osnovni podaci

Ime: Apartman Popović

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Donji Milanovac, Istočna Srbija

E-mail:
apartmanpopovic@gmail.com

Sajt:
www.apartmanpopovic.com

Telefon: +381 30 596 000

Telefon: +381 64 654 2063

Telefon: +381 64 6656 480

Pogodnosti

Apartman se nalazi u prirodnom okruženju NP Đerdap, 10 minuta hoda od centra Donjeg Milanovca
Mogućnost izleta: krstarenje Dunavom kroz Nacionalni park Đerdap, planinarenje, degustacija vina
Prednja terasa apartmana sa uzidanim roštiljem i prostorom za sedenje
Zadanja terasa ispred koje se može založiti vatra
Potpuno opremljena kuhinja
TV
Mašine za pranje veša i sudova
Klima uređaj
Besplatan bežični internet
Telefon
Obezbeđen parking prostor

Apartman Popović, Donji Milanovac slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Uživajte u najlepšem toku Dunava, istražite 9.000 godina staru kulturu Lepenskog Vira, pešačite starim Rimskim putevima, degustirajte tradicionalno kvalitetna vina i specijalitete ove regije i prepustite se kulturnom nasleđu Istočne Srbije. Apartman Popović ušuškan je okviru Nacionalnog parka Đerdap, savršen za poštovaoce prirode i zdravog života, a smešten je i na oko 10 minuta laganog hoda od centra Donjeg Milanovca. Ovaj živopisni gradić nije veliki, i neće vam trebati automobil da ga obiđete, već samo dobra volja i želja za pešačenjem.

Apartman Popović otvoren je za goste od početka aprila do kraja oktobra, i u ovoj lepšoj polovini godine nudi zaista idilične uslove za predah od puta, lep vikend ili duži odmor. Za one koji dođu svojim kolima postoji obezbeđen parking prsotor.

Takođe, gostima nudimo još jednu od unikatnih i personalizovanih opcija: jednodnevno, dvodnevno ili trodnevno krstarenje Dunavom kroz ceo Nacionalni park Đerdap, planinarenje, vožnju biciklom i degustaciju vina. Istražite lokalna istorijska obeležja i muzeje, od Lepenskog Vira, Trajanove table do Fetislama i rimskih utvrđenja. Vožnja brodom za vreme boravka u apartmanu je po povlašćenoj ceni.

Apartman za 4+1 osobu

Apartman ima dve spavaće sobe sa po dva ležaja i trosed u dnevnom boravku koji služi kao pomoćni ležaj, pa tako veoma udobno može ugostiti parove, poslovne partnere ili grupu prijatelja koja je odlučila da stvori zajedničke uspomene sa odmora.

Sastavni deo apartmana je i potpuno opremljena kuhinja, zatim mašina za pranje sudova, mašina za pranje veša, TV, frižider, klima uređaj, kao i telefon i besplatan Wi-Fi internet za sve one koji moraju da posvete nekoliko sati svog odmora poslu. Ipak, najlepši deo apartmana su njegove dve terase: jedna je smeštena ispred, sa uzidanim roštiljem i prostorom za sedenje okruženim prelepim cvećem, a druga je u zadnjem delu apartmana, ispred koje se može založiti vatra ili jednostavno uživati u zvucima prirode. Sve je koncipirano tako da se u hrani uživa napolju.

Najam apartmana po noćenju iznosi 4.000 din.
Osiguranje po osobi po danu iznosi 12 dinara, boravišna taksa za odrasle osobe 60 dinara, dok taksa za decu između 7-15 godina iznosi 30 dinara;
Za više informacija u vezi cena, kao i oko slobodnih termina kontaktirajte nas na mejl: apartmanpopovic@gmail.com

soba1 soba2 soba3 soba4 soba5

Donji Milanovac


Sunčani Donji Milanovac nalazi se na desnoj obali Dunava, i čini samo srce Đerdapske klisure. Nalazi se u neposednoj blizini jednog od najznačajnih arheoloških nalazišta u čitavom regionu, Lepenskog Vira. Sa tek nešto više od 3.000 stanovnika, Donji Milanovac je zaista posebno mesto. Najbliži sused mu je Majdanpek, a „gornji“ imenjak udaljen je čak oko 150 kilometara na zapad.


Pročitajte više

Istočna Srbija


Istok Srbije je oduvek podrazumevao mistiku, tajnovitost, posebnu filozofiju i verovanja kojima se tumači život. Moćne i nekada zlatonosne reke ove regije Mlava i Pek su svojim tokom uvek određivale živote ljudi, a njena plodna i zdrava zemlja, uslovili su da se uz obale nastanjuju ljudi, bave ribolovom, podižu voćnjake, a posebno vinograde.


Pročitajte višePročitajte više - Donji Milanovac
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments