Apartman Nina :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartman Nina

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
vlajkoue8@gmail.com

Telefon: +381 60 136 82 82

Pogodnosti

Na samo 1,5 km od centra Zlatibora

U potpunosti opremljena kuhinja

Besplatan Wi-Fi

Kablovska TV

Besplatan parking

Ostava za ski opremu

Apartman Nina, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman Nina se nalazi u novoizgrađenom objektu, na drugom spratu zgrade, koja je udaljena oko 1,5 km od centra Zlatibora (Kraljevog trga). Tu ćete naći i pijacu, prodavnice, kafiće i restorane, odnosno sve neophodno za miran i opušten odmor.

U Apartmanu Nina često borave istovremeno četiri osobe, npr. roditelji sa dvoje dece, jedan roditelj sa troje dece, baka i deka sa unucima, četiri prijatelja, dva mlada para ili bilo koja druga kombinacija. Apartman ima francuski ležaj u spavaćoj sobi, trosed na razvlačenje u dnevnom boravku – model “Knjaz” Simpo, čijim se  razvlačenjem dobija mesto za spavanje za dve odrasle osobe ili decu.

Apartman za 4 osobe

Sastavni deo apartmana je i potpuno opremljena kuhinja, kupatilo sa peškirima, kao i lepa terasa. Za slobodno vreme i razonodu, u apartmanu su obezbeđeni Wi-Fi internet i kablovska TV. Oni koji dolaze svojim kolima imaće obezbeđeno parking mesto ispred zgrade, a za goste, koji dolaze u zimskoj sezoni, imamo i posebnu ostavu za ski opremu.

1 2 3 4 5

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments