Apartman Marković :: Raška :: Vrnjačka banja

Osnovni podaci

Ime: Apartman Marković

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Vrnjačka banja, Raška

E-mail:
dmarkovic1977.dm@gmail.com

Telefon: +381 65 2112 997 (Daliborka)

Pogodnosti

Nalazimo se u samom centru Vrnjačke Banje

TV

Klima uređaj

Besplatni bežični Internet

Obezbeđen parking

Apartman Marković, Vrnjačka banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman Marković se nalazi u centru Vrnjačke Banje, kod kružnog toka, tačnije u ulici Velibora Markovića 9b. Mnogobrojni sadržaji koje nudi ova jedna od najlepših banja Srbije, biće vam praktično na dohvat ruke, pošto u krugu od 50-ak metara već možete naći prve prodavnice, kafiće, restorane, pekare i još dosta toga.

Apartman Marković je smešten u stambenoj zgradi, u suterenu, a udobno može ugostiti do 4 odrasle osobe. Potpuno je opremljen za boravak, a između ostalog ovde vas čeka potpuno opremljena kuhinja, privatno kupatilo, TV, klima uređaj, kao i pristup besplatnom bežičnom internetu. Cena noćenja je 25 evra za 4 osobe (osim za osim za Love fest i Novu godinu). Da biste rezervisali kod nas potrebno je da boravite najmanje 3 noći, a ako dolazite svojim kolima imaćete obezbeđeno parking mesto.

Apartman za 4 osobe

1 2 3

Vrnjačka banja


Vrnjačka Banja je sedište opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji, u Raškom okrugu i smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. Arheološki ostaci pronađeni u oblasti današnje Vrnjačke banje, od kojih su najupečatljiviji tragovi rimskog izvora i lečilišta pod nazivom Aquae Orcinae i mnoštvo novčića sa likovima rimskih imperatora govore u prilog tome da je mineralna voda ovog kraja korišćena za piće i kupanje još i pre Rimljana, a verovatno i kasnije, u srednjem veku, kada su ove teritorije već naselili stari Sloveni.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrnjačka banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments