Apartman Magdalena :: Zapadna Srbija :: Banja Koviljača

Osnovni podaci

Ime: Apartman Magdalena

Vrsta: Kuća

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Banja Koviljača, Zapadna Srbija

E-mail:
tubicmilutin13@gmail.com

Telefon: +381 15 877 605

Mobilni: +381 64 2217 272

Pogodnosti

Apartman se nalazi u porodičnoj kući, u blizini centra Banje Koviljače
Organizacija izleta
Pogodno za starija lica i osobe sa teškoćama u kretanju
Senik pod vinovom lozom u dvorštu
Potpuno opremljena kuhinja
Mašina za veš
Fen
Pribor za peglanje
TV sa lokalnim i SAT kanalima
Dozvoljeno za kućne ljubimce
Prevoz od autobuske stanice
Besplatan parking za jedan automobil

Apartman Magdalena, Banja Koviljača slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Apartman Magdalena smešten je u porodičnoj kući, u samom centru Banje Koviljače, svega nekoliko minuta šetnje od banjskog parka. U našoj neposrednoj okolini nalazi se mnoštvo prodavnica, kafića, restorana, a 300 metara od nas je Wellnes centar Kovilje. Uz to, do Etno restorana Sunčana reka ima 2 km, do spomenika iz I svetskog rata na Gučevu – 5 km, a ako ste voljni da odete do obala reke Drine, možete i prepešačiti 2 km.

Kuća gde se nalazi i apartman Magdalena okružena je lepim zelenim dvorištem, gde se u idiličnom okruženju, kada vremenske prilike to dozvoljavaju, ispod vinove loze možete relaksirati i popiti kafu. Za naše goste možemo organizovati razne izlete, kao i prevoz od autobuske stanice. Takođe, svi koji nas posete svojim kolima mogu računati na besplatan parking u našem dvorištu.

Apartman za 5 osoba

Prostran i prijatno uređen apartman Magdalena namenjen je porodičnom odmoru i nerazdvojnim društvima, a pogodan je i za parove koji žele potpuni komfor i udobnost. Nalazi se u prizemlju, pa je pogodan i za porodice sa bebama, kao i za starije osobe ili lica sa smetnjama u kretanju.

U spavaćoj sobi apartmana smešten je veliki francuski ležaj sa natkasnama, a tu je i garderobni orman kako biste se sasvim raskomotili. Dnevni boravak ima ugodnu garnituru za sedenje sa foteljama i trosedom koji se može razmestiti kao pomoćni ležaj za još dve ili tri odrasle osobe, i pravo je mesto za dnevni odmor uz TV sa lokalnim i satelitskim kanalima.

Na raspolaganju vam je i potpuno opremljena kuhinja, sa frižiderom, šporetom, i posuđem za pripremu i serviranje hrane, a za sve zajedničke gurmanluke i kafe, tu je i veliki trpezarijski sto sa stolicama. Sastavni deo apartmana je i kupatilo sa peškirima i kompletnim toaletnim priborom i fenom za kosu, a ovde je i mašina za veš. Uz to, kod nas možete koristiti i pribor za peglanje. Svoju kafu možete popiti u lepo uređenom zelenom dvorištu, u senci vinove loze, ili uživajući u predivnom pogledu na zelenu okolinu banje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: tubicmilutin13@gmail.com

Banja Koviljača


Ruski pisac Čehov je rekao: „Zdrav čovek ima hiljadu želja. Bolestan samo jednu.“ Ozdravljenje, poboljšanje zdravstvenog stanja, olakšanje tegobe, sve su to razlozi zbog kojih posetioci dolaze u Banju Koviljaču. Međutim, često je ono što nose sa sobom kada iz nje odlaze, više nego što su očekivali i čemu su se nadali.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Banja Koviljača
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments