Apartman Ljiljana – Zlatiborski Konaci :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartman Ljiljana – Zlatiborski Konaci

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
apartman73@gmail.com

Telefon: +381 64 844 16 61

Pogodnosti

1,5 kilometar od centra
1,2 kilometra od ski staze
5 metara od spa centra
5 metara  od kafića i restorana
Besplatan parking pod video nadzorom
Bazen zatvorenog tipa
Terasa
Grejanje
Kuhinja
Televizor sa kablovskim kanalima
Besplatan Wi-Fi

Apartman Ljiljana – Zlatiborski Konaci, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman Ljiljana nalazi se u prekrasnoj prirodi Zlatibora, oko 1,5 kilometar od ski staze Obudojevica, koliko i od Kraljevog trga i turističkog centra.  Apartman Ljiljana nalazi se u zgradi kompleksa Zlatiboski konaci, svega 5 metara od spa centra, restorana i kafea. U blizni kompleksa nalazi se nekoliko veoma popularnih zaltiborskih restorana, te pekare i prodavnice.

U okviru kompleksa Zlatiborski konaci nalazi se bazen zatvorenog tipa dostupan svim gostima, a kompleks je predivno uređen, sa baštama, cvetnim lejama i šetalištem. Apartman Ljiljana pruža prekrasan, panoramski pogled na okolinu, a za sve goste obezbeđen je i besplatan parking pod video nadzorom.

Apartman za 4 osobe

Ovaj luksuzno i elegantno uređen apartman idealan je kako za romantična putovanja, tako i za odmor sa porodicom ili četvoročlana društva. Apartman ima površinu od 40 metara2, centralno grejanje i pruža obilje privatnosti i mira. Na raspolaganju vam je odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem, velikim plakarom i nahtkasnama kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Dnevni boravak je namenjen druženju i opuštanju, a ovde je sofa koja se može razmestiti kao ležaj za još dve osobe. U sklopu apartmana je i potpuno opremljena te možete uživati u hrani kao kod svoje kuće. Na raspolaganju vam je i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz televizor sa kablovskim kanalima, dok je za društvene mreže i omiljene sadržaje obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. Ovaj apartman ima i svoju terasu sa lepom garniturom za sedenje, odakle se pruža pogled na zelenilo, uređene travnjake kompleksa i Zlatiborsku prirodu.

• Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: apartman73@gmail.com

1 2 3 4 5 6

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments