Apartman Kragović :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartman Kragović

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
kragovicn@yahoo.com

Sajt:
www.zlatiborapartman.com

Telefon: +381 31 541 488

Mobilni: +381 63 650 145

Pogodnosti

Terasa sa garniturom za sedenje
TV, CD player
Besplatan parking za goste
Kuhinja je opremljena frižiderom, zamrzivačem, sudoperom, šporetom sa rernom

Apartman Kragović, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman Kragović se nalazi na deset minuta lagane šetnje od centra Zlatibora, u izuzetno mirnom i tihom kraju. U neposrednoj blizini ovog apartmana, takođe se nalaze tri restorana, picerija, bazen za kupanje (sa toplom, slanom vodom), pekara, mesara i dva marketa, tako da je našim gostima obezbeđen komfor za vreme letovanja ili zimovanja.

Gosti koji na Zlatibor i u naš apartman Kragović dolaze svojim kolima, ne moraju da brinu o parkiranju, budući da im je besplatan parking obezbeđen.

Apatman za 6 osoba

Apartman Kragović je opremljen za ugodan boravak dve manje porodice ili grupe prijatelja, koji su odlučili da svoj odmor provedu zajedno, u ovom lepom i prijatnom ambijentu. Površine 40m2, ovaj apartman raspolaže veoma ukusno uređenom spavaćom sobom, sa francuskim ležajem, foteljom na razvlačenje i velikim kliznim plakarom. Tu je i udobna dnevna soba, sa dvosedom na razvlačenje i foteljom koja se takođe može razvući i pretvoriti u udoban ležaj. U dnevnoj sobi se nalazi i plakar. U njoj se svi gosti mogu okupiti i uživati u zajedničkom druženju, ili pak uživajući u programima na TV ekranu ili puštajući muziku sa svog omiljenog CD-a.

U sklopu apartmana nalazi se i kuhinja zajedno sa trpezarijom, koja je spojena sa dnevnim boravkom i opremljena frižiderom, zamrzivačem, sudoperom, šporetom sa rernom, kao i svim ostalim elementima neophodnim za pripremu hrane i obedovanje. Tu je i moderno uređeno kupatilo, sa tuš kabinom. Naši gosti, takođe mogu uživati u svežem i zdravom planinskom vazduhu i prijatno zelenom i mirnom okruženju, na terasi na koju se izlazi iz dnevne sobe, a na kojoj se nalazi garnitura za sedenje.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: kragovicn@yahoo.com

nova1

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments