Apartman G18 :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Apartman G18

Vrsta: Apartman

Rejting: (**)2 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
blazenkaz@yahoo.com

Telefon: +381 64 5843 075

Pogodnosti

Parking
Kafe restoran u prizemlju objekta
Kompletno opremljena kuhinja
Frižider
Zasebno kupatilo sa tuš kabinom
Komforan dnevni boravak
Radijatori sa električnim kotlom u apartmanu
U blizini našeg kompleksa nalaze se apartmani Milošev konak, Vila Tara, restoran Jeremičak, samousluga, pijaca, pošta, sportski tereni, hotel Omorika, staza za sankanje i skijanje

Apartman G18, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Komforni i udobni apartman G18 nalazi se u centralnom delu naselja Kaluđerske Bare na srpskoj planinskoj lepotici Tari. U prizemlju našeg objekta koji je nedavno izgrađen (2010.godine) nalazi  se kafe-restoran “Galerija”, dok je ispred obezbeđen parking za sve goste koji nas posete svojim kolima.

U blizini našeg kompleksa nalaze se apartmani Milošev konak, Vila Tara, restoran Jeremičak, samousluga, pijaca, pošta, sportski tereni, hotel Omorika, staza za sankanje i skijanje, a nešto dalje i etno selo, ergela konja, vidikovac Crnjeskovo, manastirski stanovi sa crkvom, Hajdučka česma, jezerce i brana Jarevac. Kod nas ćete uživati u udobnom smeštaju i mirnom i prelepom prirodnom okruženju, bilo zimi ili leti, Kaluđerske Bare i čitava Tara uvek imaju šta da ponude.

Apartman za 4 osobe

Naš apartman namenjem je za porodični odmor, ali i grupu prijatelja koja želi da zajedno zimuje, letuje ili poseti Taru u proleće kada sve cveta, ili u jesen kada je okupana šarenim bojama. Površina čitave smeštajne jedinice je 43m², pa je dovoljno komforna i udobna da ugosti do četiri osobe.

Apartman se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, zatim potpuno opremljene i sređene kuhinje sa frižiderom, a tu je i spavaća soba i zasebno kupatilo sa tuš kabinom. Grejanje tokom zimskih meseci je preko radijatora sa električnog kotla u apartmanu.

Spavaća soba ima bračni krevet, dok se u okviru dnevnog boravka nalaze se i dva odvojena kreveta za preostale goste. Pored toga, tu su i komforna ugaona garnitura, kao i sto i stolice za ručavanje.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: blazenkaz@yahoo.com

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments