Apartman Centar Sombor :: Bačka :: Sombor

Osnovni podaci

Ime: Apartman Centar Sombor

Vrsta: Stan

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Sombor, Bačka

E-mail:
milkovicz@sbb.rs

Sajt:
www.apartmancentarsombor.com

Telefon: +381 25 420 105

Mobilni: +381 61 23 26 753
+381 61 23 26 752

Pogodnosti

Apartman se nalazi u samom centru Sombora
Klima uređaj
TV sa kablovskim kanalima
Obezbeđen parking
Namešten balkon
Poptuno opremljena kuhinja
Besplatan bežični internet

Apartman Centar Sombor, Sombor slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Apartman Centar smešten je u samom centru Sombora, predivnog grada na severu Vojvodine. Ovaj luksuzni apartman nalazi na drugom spratu stambeno-poslovne zgrade i može da ugosti poslovne ljude, kao i turiste koji dolaze u obilazak romantičnog Sombora.

Sve što poželite da obiđete ili vidite biće vam na dohvat ruke. Zgrada Županije sa najvećim uljem na platnu u Srbiji, Galerija Milan Konjović, Muzej grada Sombora Korzo i ostali kulturno-istorijski spomenici biće vam na samo pet do deset minuta hoda od apartmana. Čak i ukoliko odsedate u apartmanu Centar poslovno i nemate mnogo vremena za razgledanje, blizina svih znamenitosti olakšaće vam upoznavanje grada sa minimalnim utroškom energije i vremena.

Apartman za 4 osobe

U apartmanu za 4 osobe udobno se mogu smestiti četvoro prijatelja, manja porodica ili poslovni partneri. Apartman ima jednu zasebnu spavaću sobu koja je predivno osunčana u toku većeg dela dana. Ona ima veliki francuski ležaj, pored koga su dva noćna stočića sa lampama. U ovoj sobi nalazi se i veliki garderober gde možete smestiti sve stvari koje ste poneli budući da je izuzetno prostran.

Osim spavaće sobe, apartman ima i dnevnu sobu u kojoj se nalazi udobna i velika garnitura za sedenje, koja se po potrebi razvlači te ovde mogu da spavaju i dve odrasle osobe ili deca. Pored garniture za sedenje nalazi se i mali stočić, kao i TV sa kablovskim kanalima koji vam je na raspolaganju za vreme boravka u ovom modernom apartmanu.

Apartman je klimatizovan pa tako uvek možete da zamračite prostorije i rashladite prostor ili da se ugrejete u toku zime. Takođe, besplatna internet konekcija vam je stalno dostupna bilo za poslovne potrebe ili za surfovanje u dokolici.

Tu je i kompletno opremljena kuhinja sa stolom za ručavanje i stolicama. Ovde možete pripremiti sebi i vama dragim ljudima ukusan obrok koji ćete pamtiti. Uz to, kupatilo je potpuno novo i opremljeno novim elementima. U sklopu apartmana nalazi se i balkon koji nije okrenut ka ulici i stoga vam dopušta onaj osećaj intime koji vam je potreban dok ujutru ispijate prvu jutarnju kafu.

Cena smeštaja za noć za 1 osobu iznosi 2.500 RSD, za 2 osobe 4.000 RSD, za 3 osobe 5.000 RSD, a za četvrtu osobu je besplatno.
Postoji mogućnost i dnevnog najama apartmana u iznosu od 2.000 RSD.
Za boravak duži od tri dana cene podležu dogovoru.
U cenu najma apartmana uračunata je boravišna taksa.
Za više informacija obratite nam se na mejl: milkovicz@sbb.rs

O smeštaju Apartman Centar Sombor

Za sve ljubitelje dobre kuhinje i, pre svega, izvrsnih sireva koji se proizvode u Somboru luksuzni restorani domaće i internacionalne kuhinje nalaze se u samom centru grada, pa ćete i do njih brzo i lako stići-

U slučaju da želite da se opustite posle napornog dana, možete u večernjim satim prošetati do Parka Heroja koji se nalazi u neposrednoj blizini apartmana Centar i uživati u zelenilu, cveću i opuštenoj atmosferi.

Ukoliko do nas dolazite automobilom, a budući da je apartman smešten u samom centru grada, postavlja se logičko pitanje parkiranja vašeg ljubimca. Apartman Centar je obezbedio besplatan parking u sklopu stambeno-poslovne zgrade, pa problema sa parkiranjem jednostavno nema.

Sombor


Sombor je romantičan grad, grad kulture, smešten u severozapadnom delu Bačke i graniči se sa pet opština i teritorija van Srbije. Stoga se ovde mešaju mnogi uticaji, kulturni i istorijski koji su svakako doprineli tome da grad i u pogledu arhitekture, ali i gastronomije i muzike bude istkan i prožet mnogim razlikama koje ga čine zaista jedinstvenim.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sombor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments