Apartman Čarolija :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartman Čarolija

Vrsta: Apartman

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
marinammarkovic@hotmail.com

Sajt:
www.carolijazlatibor.com

Telefon: + 381 60 75 75 75 0

Pogodnosti

Dvorište sa garniturom za sedenje
Roštilj
Ostava u dvorištu
Kamin
LCD TV, DVD uređaj
Podno grejanje na struju
Besplatan parking za goste
Potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, ringlama i sudoperom

Apartman Čarolija, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman Čarolija je sastavni deo rezidencijalnog objekata, izgrađenog u planinskom stilu sa kaminom, namenjen za pravi odmor i uživanje. Nalazi se preko puta obdaništa u blizini najlepše pešačke staze kroz šumu koja vodi tačno do centra srpske planinske lepotice Zlatibora. Gosti koji u apartman dolaze kolima, ne moraju da brinu o svojim četvorotočkašima, jer je za njih obezbeđen besplatan parking.

Apartman Čarolija je otvoren za iznajmljivanje tokom cele godine, a u njegovom zelenom i travnatom dvorištu, gosti mogu sedeti i uživati u hrani pripremljenoj na roštilju koji im je dostupan na korišćenje. Tu je i ostava, ako zatreba za odlaganje nekih krupnijih stvari.

Apatman za 4 osobe

Apartman Čarolija je luksuzno opremljen, idealan je za porodice ili grupu prijatelja koja želi da svoj odmor provede zajedno, u lepom i prijatnom ambijentu. Raspolaže ukusno uređenom spavaćom sobom, sa francuskim ležajem. Tu je i dnevni boravak, sa sofom koja se po potrebi može razvući i omogićiti mesto za spavanje za još 2 gosta. U njoj se svi gosti mogu okupiti i uživati u zajedničkom druženju, ili gledati neki od programa na LCD TV-u, a uz to na raspolaganju su i brojni filmovi na DVD-ju. Posebnu čar uživanju, tokom hladnih zimskih večeri, u ovom zajedničkom prostoru daće kamin koji se tu nalazi.

U sklopu apartmana je i kuhinja zajedno sa trpezarijom, a koja je opremljena frižiderom, ringlama, sudoperom, kao i svim ostalim elementima neophodnim za pripremu hrane i obedovanje. Tu je i potpuno opremljeno kupatilo. Gosti ne moraju da brinu o temperaturi, budući da u apartmanu podno grejanje na struju.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: marinammarkovic@hotmail.com

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments