Apartman ČAR 19 :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Apartman ČAR 19

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
mi_djo_fi@yahoo.com

Telefon: +381 63 843 7005

Pogodnosti

Apartman je u sklopu kompleksa Kraljevi čardaci

Zatvoreni i otvoreni bazen

Spa centar sa slanom sobom

TV

Besplatni Internet

Parking se ne naplaćuje

Apartman ČAR 19, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman ČAR 19 nalazi se u lepom delu Kopaonika, na oko 5,5 km od samog centra ove srpske planinske lepotice. Apartman je u sklopu kompleksa Kraljevi čardaci koji gostima nudi brojne sadržaje. Tu su zatvoreni i otvoreni bazen, spa centar sa slanom sobom, turskim kupatilom, saunama, tapidarijum klupama, kao i deo za masaže.

Takođe, naši gosti ovde imaju mogućnost da se pretplate na polupansionsku hranu koja iznosi 10 evra za decu i 15 evra za odrasle, a koja za doručak i večeru nudi veliki izbor jela, po principu švedskog stola. Takođe, kompleks Kraljevi čardaci ima i prodavnicu, kafiće i pivnicu, pa vam ovde ništa neće nedostajati za vreme odmora.

Apartman za 6 osoba

Apartman ČAR 19 ima spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju, trpezariju i kupatilo sa tušem. Na raspolaganju su vam i flat-screen TV sa kablovskim kanalima, DVD plejer, kao i besplatan bežični internet.

Takođe, ponuda apartmana obuhvata i terasu za sunčanje i mogućnost iznajmljivanja ski opreme. Za one koji dolaze svojim kolima, postoje parking mesta ispred ulaza u Kraljeve čardake, ili u neposrednoj blizini ovog kompleksa. Parking se ne naplaćuje.

1 2 3 4 5 6

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments